14 gün adet gecikmesi

pikachu2828

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
1
0
36
31
Merhaba arkadaşlar adetim ilk defa 14 gün gecikti geçen ayda 5 gün gecikmem olmuştu fakat hamilelik idrar testim de negatif çıktı sizce hamile olma şansım nedir ?
Geçen ay 5 gün gecikmeden sonra adet oldum adet biriminden 10 gün sonra lekelenme şeklinde 3 gün kan geldi çok az sonra yoğun bir akıntım oldu bu ay ise adet olmadım hamilelikten şüphelendim fakat idrar testi. Negatif çıktı göğüs hassasiyetim 1 aydır devam ediyor böyle bir şey yaşayan varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

14 günlük gecikmeye teste cikardi

Doktora gittiniz mi?

Canım adet oldun mu?

Benim 15.gun pozitif görüldü. Ki adet gecikmesinden 7 gün sonra negatifti idrar ve kanda. Ama 15.gun her ikisinde de pozitifti??? O yüzden çoktan çıkardı Diye kesin yargıyla konuşmayalım
Betahcg kaç çıktı o ilk gördüğünüz de acaba benim de 8 gün geçti ama ben duzensizim hep acaba diyorum hamile olabilir miyim bugün idrar yaptım negatif çıktı malesef

Cuma günü 10 gün olacak acaba varsa çıkar mi ki
Kuzucum benim 15gun sonra pozitif çıktı. Adetten 1 hafta sonra hem kanda hemde idrarda negatifti yani sen düşün. Hatta ben söktürücü kullanmamak için direndim eşime de dedim çünkü ben hissediyorum biseyler var içimde diye, kızdı bana hatta 1yildir olmuyo hep umutlanıyoruz sonu hüsran diye. Yani her zaman şans olabiliyo umudunu kaybetme

Kan testi verin eğer betaniz yeterli değilse büyük ihtimalle değilsinizdir çünkü adet düzensizliği olan kişilerde bile 12 güne kadar çıkıyor genellikle

İnşallah küçük de olsa çıkar ben ilk defa denedim ama 9 aydır evliyim eşim görevi nedeniyle burda olamaiyo bu süre zarfında ancak geçen mart beraber kalabildik 1 aydır ancak evliyim gibi yani o yüzden olsun diye çok istiyoruz kuzum

Rabb'im gönlünüze göre versin kucağınız boş kalmasın, inşallah pozitifi görürsün. Burdan yaz lütfen merak içindeyim

Buraya girmeden kayıt olmadan önce çok düşünüyordum oldu mu olacak mı var mı yok mu diye ama sizin gibi iyi insanlarla tanışınca konuşunca insan rahatliuo daha yeni evliyim nasip bu seferse olur değilse bir dahakine olur napalim Allah ima biraktim
Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler

Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kuzum benim birbirimizin halinden anlamalıyız ki birbirimize yol gösterip ışık tutalım hem o senin kalbinin güzelliği. Neye takılırsa kafan çekinmeden yaz

Hormonel bir problem yada kist oluşmuş olabilir bir kadın doğumcuya kontrole kan vermeye gidin her gecikme gebelik olmayabiliyor bide sürekli bir gecikmeniz varsa her ay polikistik over olmanızda çok yüksek

Hormonel bir problem yada kist oluşmuş olabilir bir kadın doğumcuya kontrole kan vermeye gidin her gecikme gebelik olmayabiliyor bide sürekli bir gecikmeniz varsa her ay polikistik over olmanızda çok yüksek
Bunu doktoruma sürekli sordum ve olmadığımı solemisti bu ay doktorumu degistirdim cuma günü gideceğim gebelik yoksa da illaki birşey söyleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…