• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 gün adet gecikmesi

pikachu2828

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
1
0
36
31
Merhaba arkadaşlar adetim ilk defa 14 gün gecikti geçen ayda 5 gün gecikmem olmuştu fakat hamilelik idrar testim de negatif çıktı sizce hamile olma şansım nedir ?
Geçen ay 5 gün gecikmeden sonra adet oldum adet biriminden 10 gün sonra lekelenme şeklinde 3 gün kan geldi çok az sonra yoğun bir akıntım oldu bu ay ise adet olmadım hamilelikten şüphelendim fakat idrar testi. Negatif çıktı göğüs hassasiyetim 1 aydır devam ediyor böyle bir şey yaşayan varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

Bunu doktoruma sürekli sordum ve olmadığımı solemisti bu ay doktorumu degistirdim cuma günü gideceğim gebelik yoksa da illaki birşey söyleyecektir 🙂
Benim doktorumda evliliğmin başında hiç birşeyiniz yok rahminiz temiz diyip yolluyordu sonra üstüne 20 kilo aldım ve yumurtalıklarda polikistik over görünümü olduğunu söylediler iş işten geçti 4 yıla gircez tık yok sağolsunlar yani gerçekten işinin ehli doktor yok.. mutlaka sorun araştırın gerekirse doktor doktor gezin ben öğrenene kadar 4 doktor değiştim

Benim doktorumda evliliğmin başında hiç birşeyiniz yok rahminiz temiz diyip yolluyordu sonra üstüne 20 kilo aldım ve yumurtalıklarda polikistik over görünümü olduğunu söylediler iş işten geçti 4 yıla gircez tık yok sağolsunlar yani gerçekten işinin ehli doktor yok.. mutlaka sorun araştırın gerekirse doktor doktor gezin ben öğrenene kadar 4 doktor değiştim
Büyük ihtimal bende öyleyim tahminimce hormonlar temiz çıktı ama ben evlenmeden okul dönemlerinde gittiğimde doktira doğuştan gelen kistlerin olduğunu soylemislerdi sonrasında daha da bunun lafı açılmadı başka doktorlardan evleneli 9 ay oldu ama eşim burda yok zaten 7 ayda bir geliuo 1 ay ancak kalabildik o yüzden bebek olur mu olmaz mı tam bilemiyoruz da o yüzden bende cuma günü kan vermeye karar verdim

Büyük ihtimal bende öyleyim tahminimce hormonlar temiz çıktı ama ben evlenmeden okul dönemlerinde gittiğimde doktira doğuştan gelen kistlerin olduğunu soylemislerdi sonrasında daha da bunun lafı açılmadı başka doktorlardan evleneli 9 ay oldu ama eşim burda yok zaten 7 ayda bir geliuo 1 ay ancak kalabildik o yüzden bebek olur mu olmaz mı tam bilemiyoruz da o yüzden bende cuma günü kan vermeye karar verdim
Anladım canım hayırlısı olsun bence de iyi karar vermişsin sakıncası yoksa eşin ne iş yapıyor 7 ayda bir çok uzun değilmi özlemiyormusunuz🥹 ben yurt dışında yaşıyorum zamanında 3 yıl eşimle ayrı kaldım o türkiyede yaşıyordu ozamanlar çok zor uzaktan. Yürütmek🥹

Askeri personel kendisi sinir dışında görevde evlendik 15 kaldı gitti 7 ay sonra geldi 20 gün kaldık ve 29 Mart'ta tekrar geri gitti bize de beklemek düştü 😓
Anladım canım hayırlısı olsun bence de iyi karar vermişsin sakıncası yoksa eşin ne iş yapıyor 7 ayda bir çok uzun değilmi özlemiyormusunuz🥹 ben yurt dışında yaşıyorum zamanında 3 yıl eşimle ayrı kaldım o türkiyede yaşıyordu ozamanlar çok zor uzaktan. Yürütmek🥹

Tabiki de biz daha yeni evliyiz evet 9 ay oldu evleneli ama daha yan yana 1 ay ancak kalabildik elbet bizim de zamanımız vardır Allah im büyük 🤲🏻♥️
Bizimde aynı kuzum 1.yilimiz Mayıs'ta dolucak, evlendiğimiz günden beri ikimizde çocuk istiyorduk yaşımız da geldi diyerekten hiç korunmadik ve çok şükür 10ay sonra nasip etti. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🧿🤲

Amin canım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim♥️🤲🏻
Bizimde aynı kuzum 1.yilimiz Mayıs'ta dolucak, evlendiğimiz günden beri ikimizde çocuk istiyorduk yaşımız da geldi diyerekten hiç korunmadik ve çok şükür 10ay sonra nasip etti. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🧿🤲

Merhaba hanımlar sonucunuz ne oldu bende 13 gün geciktim ne gelen var ne de giden muayene oldum geçen aylarda hiçbir şey yok demişti doktor ilk kez bu kadar geciktim

Kuzucum benim 15gun sonra pozitif çıktı. Adetten 1 hafta sonra hem kanda hemde idrarda negatifti yani sen düşün. Hatta ben söktürücü kullanmamak için direndim eşime de dedim çünkü ben hissediyorum biseyler var içimde diye, kızdı bana hatta 1yildir olmuyo hep umutlanıyoruz sonu hüsran diye. Yani her zaman şans olabiliyo umudunu kaybetme ❤️
İlişki gününüz ne zamandı acaba hatırlıyor musunuz

Back
X