14 gün nesfit

dreamofyou

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
119
50
18
25
merhaba kızlar, bir günlüğün beni motive edeceğini düşündüm aslında zayıflama yarışmasında varım ama günlük yazmak bana daha iyi gelir diye düşündüm e bugün de pazartesi
biraz bilgi vereyim boyum ortalama 1.69 emin değilim kilom 63.6
her gün 200-400 gram arası verebiliyorum ama bir gün veriyorum bir gün sabit kalıyoru 2 günde bir diyelim
sabah 5 kaşık çikolatalı nesfit yedim içine biraz da süt tabi şimdi slim plus çayımı içmeye gidiyorum sporu da ihmal etmeyeceğim alt göbeğim olduğundan en çok ters mekik gerek bildiğiniz hareketler varsa yardımlarınızı bekliyorum
kollarımda bacaklarımda sırtımda ve üst karnımda eser miktarda kaslar var sıkınca dokununca hissediyorum ama yağ bağlamış durumda hadi kızlar bekliyorum okuduğunuz için teşekkürleer

akşama 3 suşi yiyip 150 ml falan kola içtim biraz geç saatte biraz kabak yemeği fırında makarna ve biraz salata yedim 9 gibiydi sabah ve öğlen yiyemedim ertesi günü o yüzden nesfiti çerez gibi yedim gün içinde ve üstüne süt içtim az önce de çiğ köfte yedim yürüyorum normalde aktifim Ama alt göbeğim yüzünden mekiklere ve squat a başlıyorum hemen bugün

Back