14 hafta gebelik 1 aydir lekelenme

littlebeatle

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
9
4
6
29
Kizlar merhaba,
Ben 14 haftalik hamileyim ve bir aydir her gun lekelenmem oluyor. Doktorlar ultrasonda bir sey gormuyoruz diyoar. Progestan kullaniyorum sabah aksam. Ama sinirim bozuluyo. Boyle bir sey yasayan var midir aranizda?

Lekelenmeniz nasıl renk olarak. Benimde var iki hafta önce başladı 4 gün sürdü başta pembe oldu sonra kırmızı ve aynı gün kahverengiye dondu. Doktora gittim bebekte sıkıntı yok dedi progestan fitil verdi iğne yapıldı bir hafta sıkıntı olmadı ama haftasonu yine başladı kahverengi açık bir renk olarak. Hala devam ediyor. Doktor kirmizi olursa çok agrin olursa gel dedi onun dışında korkma dedi. Ama bende çok kafaya takıyorum

Lekelenmeniz nasıl renk olarak. Benimde var iki hafta önce başladı 4 gün sürdü başta pembe oldu sonra kırmızı ve aynı gün kahverengiye dondu. Doktora gittim bebekte sıkıntı yok dedi progestan fitil verdi iğne yapıldı bir hafta sıkıntı olmadı ama haftasonu yine başladı kahverengi açık bir renk olarak. Hala devam ediyor. Doktor kirmizi olursa çok agrin olursa gel dedi onun dışında korkma dedi. Ama bende çok kafaya takıyorum
Benim de pembe kirmizi arasi bir renk hic kahveye donmedi. Hic bitmiyor da igne de verdi bir kere. O da kesmedi. Progestana devam ediyorum. Bana da cocuk boyle az kanamalarla dusmez bacaklarindan akmadigi surece bir sey olmaz dedi ama bilemiyorum.

öyle az ise korkmayın bencede, bana da doktorum kanama olsa bile korkma bir gece hastanede yatırırız gerekirse demişti. bende 16. haftadayım artık düşük tehlikesinin çok çok az oluğu zamanlar. ultrasonda bebek iyiyse canımızı sıkmamamız lazım ama çok zor biliyorum. ben ayaklarımın altına 3-4 yastık koyup yattım birkaç gün, yemek tuvalet dışında kalkmadım, bol bol su içtim 3 litre kadar size de tavsiye ederim. İnşallah geçecektir

Kizlar merhaba,
Ben 14 haftalik hamileyim ve bir aydir her gun lekelenmem oluyor. Doktorlar ultrasonda bir sey gormuyoruz diyoar. Progestan kullaniyorum sabah aksam. Ama sinirim bozuluyo. Boyle bir sey yasayan var midir aranizda?
Merhaba bende 7 haftalık hamileyim benimde ilk günden beri lekelenmem oluyr ama doktor bebekte ve kesede bı sıkıntı yok içinde kalan kan dışarı atıyor kendini dedi bende progestan kullanıyorum umarım yavrucaklarimiza bişey olmaz sağlıklı bir şekilde zamanında kucaklarimiza aliriz

Back
X