14 haftada bel Ağrısı neden olur kızlar

Benimhayatimoglusum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
106
48
18
merhaba kızlar ben 14 haftalık gebeyim yaklaşık 3 haftadır yatakta dönemiyorum kuyruk sokumumun üstü yani kalcamın üstünde Gamzenin olduğu yer ama yatakta dönemiyorum kalkamıyorum yataktan Ağrıdan hani ayaktayken birşey yok ama yataktan kalkarken o kalçanın üstünde Gamze olan yerlerim çok fena agrıyor yardımsız kalkamıyorum basta hamileyim bel agrısıdır dedim ama şu 1 haftadır çok zorlanıyorum benim gibi yaşayan var mı? Acaba çatım mı dar felan diye düşündüm o kısma vurabilirmiş Ağrısı ama daha bebeğimde çok küçük hani ihtimalde veremiyorum

Bende 17. Haftaya geldim kalkamıyorum senin gibi yattığım yerden, çok zorluyor. Ben ilk hamileliğimi okadar rahat geçirdimki hiç birşey hissetmiyordum, bu ikincisi ama her ağrıyı hergün bulantıyı çekiyorum. Ara sıra şikayet ediyorum ama tek dileğim yeterki bebeğim sağlıklı olsun demek oluyor.. Allah bizlerinde yardmcısı olsun bebeklerimiz çok sağlıklı olsunlar inş.

Amin ben 19+2 oldum Ağrı'larım daha da fena oldu diyebilirim kalkınca bi 5 dk ayakta kendime gelemiyorum doktorum yürüyüşle iyi olabilirsin dedi malum havalardan o da pek mümkün değil ama yine Şükürler olsun yavrumla oglusumla mutluyum

Günler haftalar geçtikçe hem biz hem bebeklerimiz ağırlaşıcak ve bu ağrılar daha da artacak, en kolay çözümü yürüyüş benm doktorda öyle dedi ama haklısın havalardan henüz çok mümkün değil. Biraz evde ufak hareketler yapmak faydalı olacaktır sanırım yoksa elden başka birşey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…