Doğuma Hazırlık 14. Haftada cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Koreanmom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
656
376
103
kızlar merhaba dün doktora gittim 14+4 günlüğüz. Doktorum %100 erkek dedi ama emin olamadım kesinliği varmıdır? Doktor kesin olmasa %100 demez değilmi?

Doktorumda sevindi ilkim kızdı ikisinden olunca cok samimiyiz sevinçten unuttu ultrasonu cıkarmayı inşallah öyledir cok mutluyum erkek olmasını cok istiyordum tabikide hayırlısı ama ikisinden olunca cok mutlu oldum Allah olmayanada versin inşallah

Doktorumda sevindi ilkim kızdı ikisinden olunca cok samimiyiz sevinçten unuttu ultrasonu cıkarmayı hazırlıklara başla dedi sürekli sordum eminmisiniz diye evet dedi tabi Allahın takdiri inşallah öyledir cok mutluyum erkek olmasını cok istiyordum tabikide hayırlısı ama ikisinden olunca cok mutlu oldum Allah olmayanada versin inşallah
Demek ki çok emin tahmininden. Usg fotosunu atarsan bizde bakarız canım

Ultrason fotosu çıkarmayı unutan doktor. UFO gören masum köylü. Nazar değmesin Can'ım.

Unutmasının sebebi doktorumun yakınımız olup sevincime ortak olması ve her iki cinsiyetıde istememizden dolayı sevinmemiz acayip birşey yok. Ufo mufo ne alaka anlamadım.
Ultrason fotosu çıkarmayı unutan doktor. UFO gören masum köylü. Nazar değmesin Can'ım.

Bende 14+5te öğrendim %80 erkek dedi önce sonra oğlum bacaklarını açtı ve gösterdi p.p.sini kesin erkek dedi ama görcez bakalım. Kız beklerken oğluş geliyo

Gözünğz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…