Doğuma Hazırlık 14.haftada erkek denip kız bebeği olan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yhyhyh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
128
3
16
35
Adana
Merhaba kızlar 14+3te bebegıme erkek dedı doktor net 20.haftada belli olur sen şimdi erkek oldugunu bil ama hazırlık yapma dedi.bende daha doktor demeden pipisini görüp erkekmi dedim.çıkarkende yanılma payını sordum yok dencek kadar az erkek erkek dedi.
E bende heyecanla herkese duyurdum tabi oğluş geliyo diye tüm belirtilerim hislerim rüyalarımda erkekti zaten.ama içime bi kurt düştü yazılanları okuyunca.önce erkek denip sonradan kızı olacağını öğrenen var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benım oyle oldu, 13.hafta dolmuştu sanırım %60 erkek dedi. 16.haftada erkek olma ıhtımalı yok. kız dedı. 3 hafta erkek dıye gezdık:1:
İyi ki hiç birşey almamışız. Hala kız çocugum :9:

Hadi yaa biz şimdiden mavileri donatmaya başlamıştık ://

genelde kordonunu pipi sanıp erkek diyebiliyolar doktorlar ama kız dedilerse kız oluyoda erkek değişebiliyo :) gerçi benim erkek dediler erkek oldu :emir_bebek:

Ben daha hamıle kalmadan önce derdim ılk bebegım erkek olcak diye ıcıme dogAnda ryalarımda tüm hurafelerde ha bide ikiliteste görede erkek çıktı.bende cok emındım erkek olduguna.doktora bile sadece tescilletmek için gittim diyebilirim.ama içime bir kurt düştü acaba değişirmi bunu yaşayan varmı dıye

Back
X