- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Akıntı hamilelikte çok normal, kanama, sarı veya yeşil renkli olmadığı sürece. Şeffaf akıntı gebelikte olan bişey endişe etmeyinKızlar 12.haftafa kanamayla acıle gıtmıstım progestan kullandım 2 hafta kanama cok sukur suan yok 14.haftama gırecegım inşallah ama asırı akıntım oluyor cok fazla seffaf renkte devlet hastanesıne gdıyorum hemen arayıp sorcagım bir doktorumda yok acaba normal mi bu kadar akıntım olması dusuk rıskımde oldugu ıcın korkuyorum
Dusuk rıskım bıtmıs mıdır acaba sızce 2 hafta olduAkıntı hamilelikte çok normal, kanama, sarı veya yeşil renkli olmadığı sürece. Şeffaf akıntı gebelikte olan bişey endişe etmeyin
Bu belli olmuyor yani kiminde doğuma kadar bile risk devam ediyor ama genelde 16.hafta bitince risk oranı baya düşüyor diye biliyorum. İnşallah bitmiştir sağlıkla gelir bebeğinizDusuk rıskım bıtmıs mıdır acaba sızce 2 hafta oldu
Ya doktora da gıdıyorum pek ayrıntılı bakmıuor kanama yoksa ozelede gıdıcek durumum malesef yok ınsallah sag salım kucagıma alırımBu belli olmuyor yani kiminde doğuma kadar bile risk devam ediyor ama genelde 16.hafta bitince risk oranı baya düşüyor diye biliyorum. İnşallah bitmiştir sağlıkla gelir bebeğiniz
Canım doktor kanama olmasa ılgılenmıyor ınan devlete gıdıyorum rısk olmasına ragmen 1 ay sonra gel dedi detaylı bakmıyor ozele de gıdıcek durumum yokAkıntının gelmesi sırasında bir sıcaklık hissediyor musunuz? Akan sıvı bebeğin suyu olabilir. Ertelemeyin bir an önce doktora gidin derim. Ben kötü bir tecrübe yaşadım maalesef bu yüzden
Devlette acile gidin, yoğun sıvı geldi suyum olduğundan şüpheleniyorum deyin baksınlar. Şimdiye kadar kanamalı bir hamilelik geçirdiğinizi ilaçtan sonra kesildiğini de belirtin. Şakaya veya ihmale gelir bir durum değil. Bende yaşadım 11. Haftada yoğun kanamam geldi ilaç kullandım 13. Haftadan itibaren ara ara bu şekilde yoğun akıntılarım oluyordu kontolümü bekleyeyim zaten 1 hafta var dedim ve bekledim. Kontrolde bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim gebeliğim sonlandırıldıCanım doktor kanama olmasa ılgılenmıyor ınan devlete gıdıyorum rısk olmasına ragmen 1 ay sonra gel dedi detaylı bakmıyor ozele de gıdıcek durumum yok
Canım peki normal polikilinige gıtsem oda bakarmı? Acıl bana dedı kanama olmadan gelmeDevlette acile gidin, yoğun sıvı geldi suyum olduğundan şüpheleniyorum deyin baksınlar. Şimdiye kadar kanamalı bir hamilelik geçirdiğinizi ilaçtan sonra kesildiğini de belirtin. Şakaya veya ihmale gelir bir durum değil. Bende yaşadım 11. Haftada yoğun kanamam geldi ilaç kullandım 13. Haftadan itibaren ara ara bu şekilde yoğun akıntılarım oluyordu kontolümü bekleyeyim zaten 1 hafta var dedim ve bekledim. Kontrolde bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim gebeliğim sonlandırıldı
canım acıle gıdemıyorum suan ben evlı degılım ılgılencek babası yok ve tek basıma herseye yetısemiyorum acıl cok uzakta taksı bulması bı dert bulundugum yerde bu saatte cıkması bı dert Allah kımseyı caresız bırakmasın polıkılınıgede randevu bulamıyorum suan bebegim ıyıdır ınsallahPoliklinikler haftasonu açık olmuyor bildiğim kadarıyla devlette. Siz yine acilde bir şansınızı deneyin bence olmazsa pazartesi günü poliklinik doktoruna gidin acil bir durum olduğunu belirtin muayene etsinler
Bende devlet hastanesi takipliyim evet ilgi biraz az o konuda haklısınız ama sonuçta doktor bilir doğru olanı, inşallahYa doktora da gıdıyorum pek ayrıntılı bakmıuor kanama yoksa ozelede gıdıcek durumum malesef yok ınsallah sag salım kucagıma alırım
Canım vıdeolara bakıyorum ozeldekıler kanama neden oldu rısk varmı tek tek anlatıyor ama devlet hstanesı oyle degıl kanama yoksa ılgılenmıyor doktor ıyı cıkarsa ancak sansına ılgılenıyoBende devlet hastanesi takipliyim evet ilgi biraz az o konuda haklısınız ama sonuçta doktor bilir doğru olanı, inşallah
Evet maalesef devlet hastanesi biraz öyle sanırım doktorla alakalı. Allaha emanet edelim bişey olmaz sıkmayın canınızı herkes özele gidemiyor günümüz şartlarında gerçekten yüksek fiyatlarCanım vıdeolara bakıyorum ozeldekıler kanama neden oldu rısk varmı tek tek anlatıyor ama devlet hstanesı oyle degıl kanama yoksa ılgılenmıyor doktor ıyı cıkarsa ancak sansına ılgılenıyo
Yınede randevu bulur bulmaz bi doktora gıdecegım en azından bebek yasıyomu ıyımı onu soylerEvet maalesef devlet hastanesi biraz öyle sanırım doktorla alakalı. Allaha emanet edelim bişey olmaz sıkmayın canınızı herkes özele gidemiyor günümüz şartlarında gerçekten yüksek fiyatlar
Hafta içi acile gidersen doktora gönderiyorlar mesai saatleri içinde randevu bekleme öyle yap istersenYınede randevu bulur bulmaz bi doktora gıdecegım en azından bebek yasıyomu ıyımı onu soyler
YArına kadar bır sorun cıkmazsa ınsallah oyle yapayımHafta içi acile gidersen doktora gönderiyorlar mesai saatleri içinde randevu bekleme öyle yap istersen
Aslında normal oluyor diyorlar benim baya baya artmıştı normal diye gitmedim hastaneye sonra suyum geldi 15 haftalıkken norma doğum yaptım bebeğimi kaybettim şüphe duyduğunuz konuda doktora gözükün bence allaj yardımcınız olsun insallah sag salim kucağınıza alırsınızKızlar 12.haftafa kanamayla acıle gıtmıstım progestan kullandım 2 hafta kanama cok sukur suan yok 14.haftama gırecegım inşallah ama asırı akıntım oluyor cok fazla seffaf renkte devlet hastanesıne gdıyorum hemen arayıp sorcagım bir doktorumda yok acaba normal mi bu kadar akıntım olması dusuk rıskımde oldugu ıcın korkuyorum
Kokulu mu?Kızlar 12.haftafa kanamayla acıle gıtmıstım progestan kullandım 2 hafta kanama cok sukur suan yok 14.haftama gırecegım inşallah ama asırı akıntım oluyor cok fazla seffaf renkte devlet hastanesıne gdıyorum hemen arayıp sorcagım bir doktorumda yok acaba normal mi bu kadar akıntım olması dusuk rıskımde oldugu ıcın korkuyorum
Kanama ne zaman başladı?Kokulu mu?
Ya bende 8.haftadayim bende de su an kanama var ve kokulu akıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?