14.haftadayım midem ağzım da :(

bendebuyudum

gül
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
88
1
16
Konya
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve 2 gündür midem çok aşırı bulanıyor ne yapacağımı bilemedim. boğazım ağrıyor günlerdir ilaçta içemiyorum. Bu mide bulantıları tehlikeli mi acaba, doktora gitmeli miyim. bulantı ilk aylarda vardı ama geçmişti şimdi tekrarlayınca korkmaya başladım.

Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve 2 gündür midem çok aşırı bulanıyor ne yapacağımı bilemedim. boğazım ağrıyor günlerdir ilaçta içemiyorum. Bu mide bulantıları tehlikeli mi acaba, doktora gitmeli miyim. bulantı ilk aylarda vardı ama geçmişti şimdi tekrarlayınca korkmaya başladım.

Merhaba,
öncelikle bebişiniz hayırlı olsun:emir_bebek: Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.bende 21 haftalık hamileyim 3 hafta öncesine kadar gece uykudan uyandırıyordu ara ara yine oluyor:52: önemli olması senin için vüzutta su kaybı olur bol sıvı tüketmeye çalışman gerekir ilaç konusunda bende hiç işe yaramamıştı fakat herkeste aynı olması muhtemel değil zaten doktora anlatıp sana ilaç verebilir ve rahatlatabilir korkma için rahat olsun . ben hiç geçemeyecek sanıyordum ama geçti :21:

Canim benimde 11 haftaya kadar şiddetli vardı simdi 14 haftalik gebeyim tekrar basladi ben progesteron kullaniyorm düşük tehlikem var acaba omu yapiyor bilmiyorum ama korkacak bise yok kiminin mide bulantılar 14haftada baslarms allah yardimcin olsun cok kotu birşey inşallah gecer :(

moralini bozmak istemem ama :S 23. haftamdayım hala bulantı ve kusmalarım var eskisi kadar sık değil ama oldu mu da şiddeti eskiye göre daha fazla...doktorumun kontrolünde dramamine içmeye devam ediorum o olmasa napardım bilemiorum...

Teşekkür ederim kızlar, Sabahtan beri ne yediysem çıkardım, artık açıktım da az önce bir parça peynir ekmek yedim. Evde olsam dinlenirim ama çalışıyorum da baya korktum akşam olmazsa acile gidelim diye düşündüm ama sagolun içimi rahatlattınız ne yapalım her güzel şeyin bir kötü tarafı inşaallah geçer bu günlerde.

Back
X