Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki öncelik sağlıklı hayırlı evlat olmasıYani tabi yanılma olabilir sonuçta kucağınızda olan bir bebek değil.. Doktorun kullandığı ultroson cihazı ile de alakalı.
Ayrıca kızı erkeği yok sağlıklı olsun diye dua et çok takılma bunlara![]()
Sonuç ne oldu acaba? Bende de aynı durum.14+3 haftalık gebeyim dün doktor çok emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet yanılması olur mu çevremdekiler benziyor demişse kesindir diyor bende ilk günden itibaren erkek hissediyordum
17. Haftada netleşiyor.. Doktorlar da böyle söylüyor bunu.. Genelde erkek derlerse çok fazla değişmiyor fakat kız görüp daha sonra erkek olduğunu söyleyen var.. Doktor da emin olmamakla beraber demiş zaten.. Tabi kız da olabilir illa değişecek diye bir kaide yok..14+3 haftalık gebeyim dün doktor çok emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet yanılması olur mu çevremdekiler benziyor demişse kesindir diyor bende ilk günden itibaren erkek hissediyordum
Evet değişim olabiliyor ama bende olmadı şuan 26 haftalık olduk hala kız17. Haftada netleşiyor.. Doktorlar da böyle söylüyor bunu.. Genelde erkek derlerse çok fazla değişmiyor fakat kız görüp daha sonra erkek olduğunu söyleyen var.. Doktor da emin olmamakla beraber demiş zaten.. Tabi kız da olabilir illa değişecek diye bir kaide yok..
Benim bebeğime 13. Haftasında erkek dedi.. Pipisini bile gösterdi 15. Haftada yine erkek dedi ama sonraki kontrolde kız olduğunu öğrendimyani benim kızımın olmayan pipisini bile görmüşlüğüm var
![]()
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahEvet değişim olabiliyor ama bende olmadı şuan 26 haftalık olduk hala kız![]()
Teşekkür ederimSağlıkla alın kucağınıza inşallahsanırım bu sene doğan bebekler hep kız. Ben en azından hep kız duydum ve hamile olan arkadaşlar da hep kız bebek bekliyor. Bu sene prenses senesi herhalde
Doktora bağlı doguma kadar kız denip erkek doğuran da var.14+3 haftalık gebeyim dün doktor çok emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi bu haftalarda cinsiyet yanılması olur mu çevremdekiler benziyor demişse kesindir diyor bende ilk günden itibaren erkek hissediyordum
Gittiğim hastanenin cihazları çok kaliteli doktorda tecrübeli bende gördüm bacak arasını kızım olacakDoktora bağlı doguma kadar kız denip erkek doğuran da var.
Hayırlı olsunGittiğim hastanenin cihazları çok kaliteli doktorda tecrübeli bende gördüm bacak arasını kızım olacak![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Ya o pipi ultrasonu var mi cok merak ettim17. Haftada netleşiyor.. Doktorlar da böyle söylüyor bunu.. Genelde erkek derlerse çok fazla değişmiyor fakat kız görüp daha sonra erkek olduğunu söyleyen var.. Doktor da emin olmamakla beraber demiş zaten.. Tabi kız da olabilir illa değişecek diye bir kaide yok..
Benim bebeğime 13. Haftasında erkek dedi.. Pipisini bile gösterdi 15. Haftada yine erkek dedi ama sonraki kontrolde kız olduğunu öğrendimyani benim kızımın olmayan pipisini bile görmüşlüğüm var
![]()
Yok canım pipiyi gösterdi ama yakalayıp resmini çekmediYa o pipi ultrasonu var mi cok merak ettim
Ahahha bende 14 haftada gittim cinsiyetine erkek dedi doktor pipiyi gosterdi cekti de kesin midir diye dusunuyorum benimkinde baya cikinti belli amaYok canım pipiyi gösterdi ama yakalayıp resmini çekmedi![]()
Öyle miiiiAhahha bende 14 haftada gittim cinsiyetine erkek dedi doktor pipiyi gosterdi cekti de kesin midir diye dusunuyorum benimkinde baya cikinti belli ama![]()
Ahha delilli tasdikliÖyle miiiiseninkinin delili de var o zaman
pipidir o pipi
![]()