14 HAFTALIK BEBEK İDRAR TESTİNDE NEGATİF CIKAR MI KIZLAR

Konuyu anlamayan arkadaşlara şaşırdım ben azıcık 🙈
Evli değil, bebek istemiyor, 14 hafta önce sonucunu göze alamayacağı bir şeyler yaşamış ertesi gün hapı da almış ama hamile olabilir miyim acaba vesvesesinden kurtulamıyor bir türlü.
Öncelikle 14 hafta önce bir şey yaşamışsan sana iyi haber bebek 16 haftalık falan oluyor. Kesin sonuç için 26 hafta beklemene gerek yok, 24 hafta sonra kesin sonucu görmüş olursun daha ne diyeyim. İnşallah o zaman da 40. haftada doğum olmadı ama hamile olma ihtimalim var mı yine de diye konu açmazsın.

Konuyu anlamayan arkadaşlara şaşırdım ben azıcık 🙈
Evli değil, bebek istemiyor, 14 hafta önce sonucunu göze alamayacağı bir şeyler yaşamış ertesi gün hapı da almış ama hamile olabilir miyim acaba vesvesesinden kurtulamıyor bir türlü.
Öncelikle 14 hafta önce bir şey yaşamışsan sana iyi haber bebek 16 haftalık falan oluyor. Kesin sonuç için 26 hafta beklemene gerek yok, 24 hafta sonra kesin sonucu görmüş olursun daha ne diyeyim. İnşallah o zaman da 40. haftada doğum olmadı ama hamile olma ihtimalim var mı yine de diye konu açmazsın.
öncelikle anlamayanlara açıkladığın için tesekkur ederim ancak son kısımda demek istediklerini tam anlayamadım su an hamilelik gibş bir şüphe olmadığından mı bahsediyorsun 🤔

4 kez idrar testi yaptım negatif cıktı ama ben kendimi bir türlü rahat hissetmiyorum 14 haftalık bebeğin idrar testinde negatif cıkma ihtimali nedir kızlar
Neden idrar testinde bu kadar ısrar . Bir kan testi verin hamile değilseniz Allah korusun kistte olabilir .her adet gecikmesi gebelik değildir

E hamile olduğundan şüphe ediyor kan verirse bu sisteme işlenir falan diye korkuyor işte. Ne kıstı ne gecikmesi. 🤷🏼‍♀️
14 haftalık gebe olabilirim diyor demek ki en son 14 hafta önce adet olmuş. Siz bu cümleden ne anlarsınız “14 haftalık bebek idrar testinde negatif çıkar mı”
Yani eğer kan testi vermeye korkuyorsa ve 14 haftadır adet olmadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor .kist olabilir tabi niye olmasın.gecikmesi yoksa hasta mı adet olduğu halde niye kendini hamile sanıyor dimi

14 haftalık gebe olabilirim diyor demek ki en son 14 hafta önce adet olmuş. Siz bu cümleden ne anlarsınız “14 haftalık bebek idrar testinde negatif çıkar mı”
Yani eğer kan testi vermeye korkuyorsa ve 14 haftadır adet olmadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor .kist olabilir tabi niye olmasın.gecikmesi yoksa hasta mı adet olduğu halde niye kendini hamile sanıyor dimi
Benim mesajıma beğenmedim bırakmışsınız şimdi emin oldum ki zerre anlamamışsınız konuyu. 14 hafta önce bir şey yaşadım, ella da içtim adet de oluyorum ama sanki kısa adet oluyorum sizce üstüne görme gibi bir şey yaşıyorum ve hamile miyim ki demek istiyor. Hasta demeyelim de tipik ergenlerin cinsel aktivasyon sonrası yaşadıkları kaygı bozukluğu. Hamilelik nedir, nasıl oluşur, nasıl önlem alınır bilgisi sıfır olmasına rağmen bazı şehir efsaneleri veya uç örneklerden dolayı korku içinde.

Back
X