Aşılama sonrası idrar testi

Merhaba cumartesi kan verdim negatifyi yumurtalar catlamayip kiste dönüşmüş büyük ihtimalle kist gorduler acilde regl olmayı bekliyorum. Sizin durumunuz nedir siz kan verdiniz mi
Merhaba ben de aynı durumu yaşadım. 25 hazirandada 3 doz promester iğne oldum , 1 temmuzda regl oldum. 3 temmuzda adetin 3. günü Klomene başladım kontrole gittim ve 20 mm yumurtam büyümüştü aynı gün yani 11 Temmuzda Gonapeptyl iğne oldum iğneden sonra 6. Gün fena kasık ağrıları oturamama belime vuran ağrılar yaşadım doktorumu aradım gel dedi gittim 5.4 cm kist oluşmuş yumurtam çatlamamış. Şu an ben de adet olmayı bekliyorum adet olunca gideceğim doktora adet olamasan da ara beni dedi, yalnız değilsin yalnız hissetme kendini bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız 💌

Benim çok ağrım oldu dün acile gittim yumurtalar catlamamis kiste dönüşmüş 2 tane kist oluşmuş maalesef bu ayda nasip değilmiş.
Bu durum bende de oldu o yumurtalar çatlarken sanki apandist ağrısı gibi bir ağrı oluyor nedenini söyledi mi doktor

Merhaba ben de aynı durumu yaşadım. 25 hazirandada 3 doz promester iğne oldum , 1 temmuzda regl oldum. 3 temmuzda adetin 3. günü Klomene başladım kontrole gittim ve 20 mm yumurtam büyümüştü aynı gün yani 11 Temmuzda Gonapeptyl iğne oldum iğneden sonra 6. Gün fena kasık ağrıları oturamama belime vuran ağrılar yaşadım doktorumu aradım gel dedi gittim 5.4 cm kist oluşmuş yumurtam çatlamamış. Şu an ben de adet olmayı bekliyorum adet olunca gideceğim doktora adet olamasan da ara beni dedi, yalnız değilsin yalnız hissetme kendini bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız 💌
Adetle birlikte gidiyor o merak etmeyin bende de çok fazla oldu öyle nedenini bir türlü bulamadık çatlama iğnesine rağmen çatlamayan yumurta 🤷🏻‍♀️

Back
X