14 haftalik gebelik kanama

NurSeDe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
15
2
86
28
Merhaba 14 haftalik hamileyim kanamam oldu ve hemen acile gittim beni yatirdilar hastaneye 2 gün orda kaldim . 2 hafta boyunca yatip dinlenmemi söylediler . Ayni durumu yasayip saglikli bir Dogum yapan varmi lütfen cok üzülüyorum bana dogru düzgün hicbirsey söylemediler hastanede neden kanamam oldu bilmiyorum .

Benimde oldu bir kaç kere ama erken doğum yaptım 33. Haftada

Merhaba bende aynı sorunu yasadım 14. Haftamda 2 gun hastanede kaldım bebekte herhangi bir sorun görünmedi plasentası vb normal guzel yere yerlesmıs dedi kucuk kucuk kanama alanları gördü doktor yalnızca rahim seklıme bagladı kanamayı coraspin ve oksapar 4000 kullanıyordum corapini kestim , siz ne durumdasınız daha sonra kanamanız oldu mu saglıklı bir gebelik yasadıgınızı umuyorum

Ben de 10+2 yim dün kanamam oldu baya. Hiç ağrım olmadı çamaşırda görünce şok oldum. Kırmızı kanamaydı. Bugun acile gittim Usg ile baktı ikiz gebelik dedi hematom yok dedi. Progestan iğne yaptırdı ve fitil yazdı. Bugun koyu renk ve hafif pıhtılı şekilde lekelenme şeklinde oluyor sadece. Yat dinlen dedi başka bir şey söylemedi ama ben de korktum koyu renk de olsa devam etmesi tedirgin etti

Hematom kamamadan hemen sonra gözükmüyor sonrasında birikiyor ve görunuyor bir dahaki kontrılda bir daha sorun kan kahverengi ise korkmayın eski kanı atıyor rahim bazen hiç atmayadabikir rahim bazen emedebılıyor korkmayın benegın yiyecek ekmegı var ise dogar dua edelim

Çok sağ olun ben de öyle düşünmeye çalışıyorum, yaşayacak ömrü varsa bir şekilde gelir yoksa ben kendimi parçalasam da nafile.. 11. Haftada yani kanamadan 5 gün sonra tekrar muayene randevusu aldım. Lekelenme şeklinde olan kanama da kesildi şuan. İçim biraz daha rahat ama sürekli yatmaya çalışıyorum. Kanama geçirmiş olma psikolojisi çok zormuş her an yine olabilir gibi geliyor

Birde bana sorun öncesinde 2defa kahverengi lekelenme yasamıstım 14.haftamda olan agrısız kırmızı kanamamı görğnce diğerlerinin kanama olmadıgını anladım , doktor bir neden soyledi mi size bana rahim seklımın kavisli oşabilecegınden süphe etmişti bu nedenle kanama yasayabılecegımı soyledi onlem olarak kahverengi lekelenmem oldugundan beri gunde 2 progestan haftada 1 pruluton iğne oluyorum her doktor göremıyor bu fahimdeki basıklıpı sekli prof doc olması gerekıyor ama bir sorun olmayacagını yalnızca dikkatli gecirmem gerektiğini soyledi doktor kanamam mini fırını kaldırdıktan 4 saat sonra oldu , eski lekelenme varken olan kucuk kanama alanlarımı tetikledi sanırım bide coraspinle olsapar 4000 lik kan sulandırıcı kullanıyor olmamda etkilemiş olabılır dendi bu nedenle corapini kestirdi doktor hayırlısını dileyelım cok zor cok psikolojik olarak kac haftalık oldunuz siz 15 haziran son adet tarihim benım ,Dun ultrasonda 16 haftalık gördü gelişimine crl ölçümüne göre

Ben şehirdışındaydım kanama olduğunda yorgunluğa bağladı aslında hematom görmeyince çok üstünde durmadı dinlen dedi sadece. Ama benim rahmim tersti (retrovert) belki de o yüzden olmuştur. Ben şuan 10+4 üm acilde ölçtüğünde crl uyumluydu haftasıyla. Progestan fitile hala devam ediyorum muayeneye gidince soracağım devam etmem gerekir mi kutu bittikten sonra diye. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız kanamayı o da tetikler umarım tekrarlamaz psikolojisi çok zor

Bende bugün aynı kanamayı yaşadım 10+3 üm doktor kanama alanı görmedi. Yatıp dinleniyorum inşallah geçer bi sorun oluşmaz

Evet ben üç kere yaşadım dikkat edin kesildi benimki hiç olmadı hiç leke bile yoktu sonra bir anda yoğun kanama tekrar yaşadım psikolojik olarak çok zor her an kanama yaşayacak olma hissi

merhaba doktor bana da ters olduğunu söyledi bu nedenle karnımdan baktığında keseyi göremedi benim de 15 gündür bitmeyen lekelenmem var hematom vardı kayboldu dedi onun dışarı akan kanları olabilir mi sizce

merhaba doktor bana da ters olduğunu söyledi bu nedenle karnımdan baktığında keseyi göremedi benim de 15 gündür bitmeyen lekelenmem var hematom vardı kayboldu dedi onun dışarı akan kanları olabilir mi sizce
Kanama sonrası kalan kan ürünleri oksitlendiği için kahverengi olarak lekelenme şeklinde gelebiliyor benim de öyle olmuştu ama kanama sonrası 4-5 gün kadar sürdü lekelenme sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…