14 haftalık hamileler...

karakulan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
96
0
36
Düzce
mrb arkadaşlar nasılsınız burdan böyle bi konu açtım belki bişeyler paylaşırız diye:)ben bugün13+2 yim allaha şükür.nasıl geçiyor hamilelik.beslenmeniz nasıl.

mrhaba.. bende 13 haftalık hamileyim bulantılarım yeni gecti iki gündür yemek yiyebiliyorum o kısıtlı tabi.. tam gecti derekn sabah yine bir bulantı ve lavaboya gidiş :)

düşük tehlikesi var kanamam olmustu.. birde miyom cıktı 7 cm kadar.. bol bol dua ediyorum sıkıntısız tamamlayıp sağlıkla kucagıma almak için..

merhaba arkadaşlarr.. bende aranıza katılayım dedim. ben iyiyim çok şükür. çok büyük sıkıntılarım olmadı. öyle bulantı kusma falan. Allah kolaylık versin zor geçirenlere. ben 2-3 gün falan yaşadım biraz öyle bulantı falan o bile zordu. Allah kolaylk versin herkese... Sağlıklı gebelikler geçirir inşallah herkes... :nazar:

merhaba arkadaşlarr.. bende aranıza katılayım dedim. ben iyiyim çok şükür. çok büyük sıkıntılarım olmadı. öyle bulantı kusma falan. Allah kolaylık versin zor geçirenlere. ben 2-3 gün falan yaşadım biraz öyle bulantı falan o bile zordu. Allah kolaylk versin herkese... Sağlıklı gebelikler geçirir inşallah herkes... :nazar:

ay ne güzel ya 2-3 gün maşallah valla :)
benim 5. hafta sonunda bi başladı daha yeni bitiyo.. cok zor gercekten 2 kilo verdim o yuzden umarım sonrası sıkıntısız gecer tek dilegim:49:

ay ne güzel ya 2-3 gün maşallah valla :)
benim 5. hafta sonunda bi başladı daha yeni bitiyo.. cok zor gercekten 2 kilo verdim o yuzden umarım sonrası sıkıntısız gecer tek dilegim:49:

evett ama işin güzel tarafı iştahım azaldığı için bende 2 kilo verdim :) ama benim zaten kilo fazlalılığım var işime geldi hem bulantı olmadan hemde kilo vermek :):) Allahım inşalla:nazar:h sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızz bebişlerimizi...:nazar:

aminnnnnnnnnnnn.ben 1 kilo aldım.en son öyleydi yani.ya bu aralar benimde değişik ama hafif ağrı gibi batmalar oluyo anlık.afedersiniz alt tarafta sol tarafımda .sizdede böyle şeyler oluyomu merak ettim.

aminnnnnnnnnnnn.ben 1 kilo aldım.en son öyleydi yani.ya bu aralar benimde değişik ama hafif ağrı gibi batmalar oluyo anlık.afedersiniz alt tarafta sol tarafımda .sizdede böyle şeyler oluyomu merak ettim.

evet oluyo normal diyor doktorlar.. rahim büyüdüğü için kaslar geriliyo.. :49:

mrb,ben 3.5 aylık hamileyim 20 gün oldu kontrolüm vardı doktora gittim.ve doktorum çok güleç biri busefer gittiğimde ultrasonla baktığında surat ifadesi değişti sanki dikkatle bakmaya başladı bende tedirgin oldum bi sorun olup olmadığını sordum doktorum birşey yok kalp atışına bakıyorum dedi ve benim bebeğim herzaman hareket ederdi busefer hiç eli ayağı oynadığını görmedim o günden beri tedirginim birşey varda doktorummu söylemiyor bu durum söz konusu olurmu sizce içim hiç rahat değil cevaplarınız bekliyorum bayanlar

Merhaba , ben de 13+4 günlük hamileyim. İki defa feci bulantım oldu şuan çok şükür iyi geçiyor. Haftaya kontrolüm var bakalım cinsiyeti görecekmiyiz. Herşeyin hayırlısı

Merhaba , ben de 13+4 günlük hamileyim. İki defa feci bulantım oldu şuan çok şükür iyi geçiyor. Haftaya kontrolüm var bakalım cinsiyeti öğrenecek miyiz. Herşeyin hayırlısı

Merhaba ben de 13+4 günlük hamileyim. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik, tabi çatı ağrısı saymazsak :(

Back
X