14 Haftalık Gebelikte akıntı

HumeyraM5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
11
0
1
28
Merhaba bugün tam 14 haftalık oldu randevuma 10 gün var ama sarı beyaz akıntım fazla bazende idrar gibi kokuyor randevumu beklemelimiyim sizce bu normal mi daha önce ilk haftalarda enfeksiyon vardı acaba tekrarladı mı ya da baska bişey mi oldu diye endişeliyim

Merhaba bugün tam 14 haftalık oldu randevuma 10 gün var ama sarı beyaz akıntım fazla bazende idrar gibi kokuyor randevumu beklemelimiyim sizce bu normal mi daha önce ilk haftalarda enfeksiyon vardı acaba tekrarladı mı ya da baska bişey mi oldu diye endişeliyim
Kokuda varsa eğer enfeksiyon olabilir bence korkulacak bişey değil ama istersen randevunu erkene al

Teşekkür ederim dönüşünüz için gittiğim doktor çok yoğun ve sadece acil durumlarda aradan hasta alıyor o yüzden emin olamadım ama içimde stres yapacağıma gidiyim en iyisi
Yani en kotu acile git bazı hastanelerde kadın doğumcu oluyor acillerde istanbuldaysan göztepe medikalde gece kadın doğum doktoru var

Korkulacak bişey yok hemen hemen her kadın gebelikte enfeksiyon geçiriyor size daha kötüsünü söyleyeyim benim yeşil süt kesiği akıntı ve arada böyle su akarcasına geliyor daha doğrusu benim candida mantarı size verebilecekleri mac ilaç düşük mg fitildir benim ileri olmasına rağmen sadece fitil verildi :(

Korkulacak bişey yok hemen hemen her kadın gebelikte enfeksiyon geçiriyor size daha kötüsünü söyleyeyim benim yeşil süt kesiği akıntı ve arada böyle su akarcasına geliyor daha doğrusu benim candida mantarı size verebilecekleri mac ilaç düşük mg fitildir benim ileri olmasına rağmen sadece fitil verildi :(
Çok geçmiş olsun fitille geçti mi peki şuan nasılsınız, bu arada bugün benmde iç çamaşırım ıslaktı ama ben hava çok sıcak olduğu için ter sanmıştım 😔

Çok geçmiş olsun fitille geçti mi peki şuan nasılsınız, bu arada bugün benmde iç çamaşırım ıslaktı ama ben hava çok sıcak olduğu için ter sanmıştım 😔
Daha doktora yeni gittim dün aldım ilçları bu gece başlicam ama pek fayda edeceğini zannetmiyorum çünkü gebelikten öncede yüksek mg antibiyotikler kullanmama rağmen çok dirençliydi ve tam geçti dediğim ay hamile kaldım şansa yoksa tedaviye devam ediliyordu sana da haber veririm eğer geçerse sende doktoruna danış uygun görürse fitilden istersin yazarsa yazar zaten ama stres yapma neden öyle diye bide doktora gittiğinde mutlaka söyle senin başlangıcı muhtemelen ilerlemeden ilaç verirse verdiği ilaçlar etki edecektir benim ileri derecede olduğu için geçmiyor

Kesinlikle ihmal etme. Enfeksiyon çok zararlı erken doğuma düşüğe sebep olabiliyor. Doktoruna git vajinal kültür verirsin. Eğer enfeksiyon yoksa için rahat eder varsa da hemen tedavi olursun

Bende 15. Haftadayım aynısını yaşıyorum önceki kontrolde doktor fitil vermişti kullandım ama aynı hala bende erken mi gitsem randevumu mu beklesem emin olamadım hiç siz n’aptınız

Bende daha dün yaşadığım için henüz hastaneye gitmedim ama simdi doktoruma yazacağım randevuları dolu gözüküyor sistemde gel derse bugün gideceğim

İnşallah 🙏🏻 dün geceden beri stres yaptım psikolojik mi bilmiyorum içimde kötü bi his var
Ya ben kötü bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü ben önceki kontrolde söyledim doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi , korkmayın bence , bende bugün yarın dayanamayıp gideceğim doktora sanırım

Ya ben kötü bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü ben önceki kontrolde söyledim doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi , korkmayın bence , bende bugün yarın dayanamayıp gideceğim doktora sanırım
Merhaba ben bugün doktora gittim yoğun iltihap olduğunu söyledi intim yıkama jeli , antibiyotik ve 2 ilaç daha verdi , bol bol su iç dedi bilgin olsun seninde aynı belirtiler varsa bekleme derim

Merhaba ben bugün doktora gittim yoğun iltihap olduğunu söyledi intim yıkama jeli , antibiyotik ve 2 ilaç daha verdi , bol bol su iç dedi bilgin olsun seninde aynı belirtiler varsa bekleme derim
Geçmiş olsun yarın gideceğim de idrar testi falan verdiniz mi neye göre iltihap dedi acaba

Back
X