Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta Salı çarşamba bebeğimin hareketlerini baya baya hissettim, ama perşembeden pazara kadar hiç bir şey hissetmedim sizce olabilir mi böyle şeyler??
Düzenli hareket 20-22 haftadan sonra beklenir. Ben de14 hafta gibi erken hissetmiştim bebeğimin hareketini ama sonrasında birkaç günde bir hissetmiştim. Zamanla daha düzenli hergün hissetmeye başlamıştım.
Düzenli hareket 20-22 haftadan sonra beklenir. Ben de14 hafta gibi erken hissetmiştim bebeğimin hareketini ama sonrasında birkaç günde bir hissetmiştim. Zamanla daha düzenli hergün hissetmeye başlamıştım.
Merhaba. Ben bebeğimin hareketlerini 20. haftada hissetmeye başladım. Günde 1 ya da 2 kere hissediyorum. Doktorum 20. haftadan önce hissetmen çok zor demişti. Bağırsak hareketleriyle karıştırırım sanıyordum ama hareketleri karıştırılmayacak kadar farklı bence