Bebeğimin hareketi mi?

danmii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
44
38
88
Merhaba☺️ şuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi😅 ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum🥹 siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his? 🥹

Merhaba☺️ şuan 18+5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Son 2-3gündür özellikle sol alt karın tarafında seğirme oluyor gibi his oluyor tarifi biraz zor baloncuk patlıyor gibi😅 ve çok sık hissettim. Ama bu gaz mı yoksa bebeğimin hareketlerini ilk hissedişim mi bilemiyorum🥹 siz ilk hamileliğinizde kaçıncı haftada hissettiniz neye benziyordu bu his? 🥹
Tam olarak anlattığınız şeye benziyor başlarda sonra zaten güçlendikçe daha da belli oluyor 😂🩷

bebek hareketi olduğunda şüpheye yer bırakmıyor 😂 benim de ilk hamileliğimdi.. 18.haftada solucan hareketi gibi hissetmeye başladım. hatta yine 18.hafta sonuna doğru esim de elini karnıma koyduğunda hissetti put pıt vuruyordu 😂

söylediğiniz bebek hareketine benziyor ama dediğim gibi bebek hareketi şüpheye yer bırakmaz

Bebiş hareketleriii🌸☺️ sağ sol kişiden kişiye değişir o his bebek tarafıyla da alakalı ama tam olarak bu his :)

bebek hareketi olduğunda şüpheye yer bırakmıyor 😂 benim de ilk hamileliğimdi.. 18.haftada solucan hareketi gibi hissetmeye başladım. hatta yine 18.hafta sonuna doğru esim de elini karnıma koyduğunda hissetti put pıt vuruyordu 😂

söylediğiniz bebek hareketine benziyor ama dediğim gibi bebek hareketi şüpheye yer bırakmaz
Yaaa bana bebek hareketi gibi geliyor ama ilk hamileliğim ve nasıl bişeye benzediğini bilmediğim için emin olamadım sadece😅 çok mu heyecanlanıyorum diye düşündüm sadece😅

Bebiş hareketleriii🌸☺️ sağ sol kişiden kişiye değişir o his bebek tarafıyla da alakalı ama tam olarak bu his :)
Çok değişik bişey tarifi zor 🥹😅 evet yeri değişiyor ama solda daha çok hissettiriyor. İş çıkışı özellikle gece yatmadan fazla hissediyorum sanki. Hatta dünde uyumadan yine benzer his var ben uyuycam sende uyu artık diyorum 😂😅😅

Ben 17. haftanın sonunda hissetmeye başladım, bahsettiğiniz gibi oluyor :)
Şimdiye kadar hep kontrolden kontrole nasıl olduğunu bildiğimiz için içimdeki kıpırtı daha farklı hissettirdi açıkçası 😍 sizinki de mi ilk hamileliğinizdi?

Çok değişik bişey tarifi zor 🥹😅 evet yeri değişiyor ama solda daha çok hissettiriyor. İş çıkışı özellikle gece yatmadan fazla hissediyorum sanki. Hatta dünde uyumadan yine benzer his var ben uyuycam sende uyu artık diyorum 😂😅😅
Evet evet içinde balık mı var desem kelebek mi uçuyor desem😂 tarifsiz ve harika bir duygu ❤️ ben de 22.haftadayım biraz daha belirgin hissediyorum mesela 17-18 de daha çok geceleri sırtüstü uzanınca hissediyordum ama şuan gün içinde otururken hareket ederken de hissettiriyor :) tabi daha minik olduğu için güçlü tekmeleri yok bahsettiğiniz hareketlerin biraz daha fazla sık hali gibi şuan☺️

Merhaba. Ben bebeğimin hareketlerini ilk olarak 20. haftamda hissettim. İlk başta bağırsak hareketleriyle karıştırır mıyım diyordum ama karıştırılmayacak kadar farklı bir şeymiş 🥰 Ben genelde içeriden minik bir itiş var gibi hissediyorum. Pıt pıt vurma tarzı. Yavaş yavaş dışarıdan da gözükmeye başladı 🥹

Back
X