14.haftamda gitti bebegimm

hayatmilano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
12
11
41
14 haftalikti bebegim.vucudunda olusan odem nedeniyle gebeligim sonlandirildi.ozel bir hastanede tuvalette yaptim dusugu...gitti bebegim nasil dayanilir boyle aciya...tuvalete gitti yavrum...

14 haftalikti bebegim.vucudunda olusan odem nedeniyle gebeligim sonlandirildi.ozel bir hastanede tuvalette yaptim dusugu...gitti bebegim nasil dayanilir boyle aciya...tuvalete gitti yavrum...
30 ocakta 14+0 da suyum geldi ve aynı şekilde tuvalette düşük yaptım. Atlatacağız seni okadar iyi anlıyorum ki... yalnız değilsin...

Bende 15 hafta düşük yaptım sıkıntı etmeyin zor süreç ama önümüze bakalım 16 gün oldu banada insallah en kısa sürede gebe kalırız

Allah yardımcınız olsun,çok üzüldüm kardeşim.Allah'ım sabır versin,nur topu bir gibi bir evlat versin kısa zamanda.

arkadaslar bnm gebeligmde kesem gozukuyo ama bebegim gozukmuyo 7.haftada niye gorunmezki kurtaj dediler sizce beklemelimiyim?

Canım benim çok üzüldüm peki kese haftayla uyumlu mu belki geç döllenmedir diye soruyorum normalde kalp atışlarını duymuş olman gerekiyordu eğer gerçekten 7 haftalıksan boş gebelik olabilir malesef aldırman gerekecek ama dr a sor ilaçla falan düşük yapabilir miyim diye.

X