• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Haziran 2025 tüp bebek Transferi olacak olan var mı

6. Tüp bebek denemem. 5 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Artık yarın kan verecegim ve ilaçları bırakacağım
Çok erken başlamışsınız testlere. 17 si sanırım transfer tarihiniz. Ben de 18 i. 7. Günden bu kesin konuşmanız beni de üzdü.

Eğer tutmuş olsaydı 6.gunde bile çıkardı. Bende her sabah bir umut testi yeniliyorum ama yok. O kadar net negatif ki hiç şüpheye yer kalmıyor. Acaba ben mi yanlış görüyorum silik mi bile diyemiyorum. o kadar bembeyaz. Hala bugün bile bırakmadım ilaçları devam ediyorum ama tamamen mucize olur. Herkes 5. 6. Günde öğreniyor tutunca

Pgt li olmuş olması daha bir üzdü bizi. Çok emindik
Bence bit umut vardır. İlaçlara devam edin. Ben test yapmaya bile korkuyorum. Kaset test var elimde. Erken gebelik testi yok. Cuma kan günüm. Ama umut ve umutsuzluğu bir arada yaşıyorum. 4. Denemem. Yaş 43

Bence bit umut vardır. İlaçlara devam edin. Ben test yapmaya bile korkuyorum. Kaset test var elimde. Erken gebelik testi yok. Cuma kan günüm. Ama umut ve umutsuzluğu bir arada yaşıyorum. 4. Denemem. Yaş 43
3. Deneme ve 42 yaşındayım. Ümitsiz olmayın. Zorlu bir sürec ama Stres yapmayın kafanızı başka şeylere yogunlastirin.

Back
X