Allah razı olsun.Gözünüz aydın olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun.Gözünüz aydın olsun![]()
Henüz test yapmaya cesaret bulamadım. 10. Gün yapın demişlerdi bugün 7. GünMerhaba bende 17 sinde pgt li transfer oldum ancak negatif testler.sizde durum nedir
Bir de sizin ilk deneme mi?Merhaba bende 17 sinde pgt li transfer oldum ancak negatif testler.sizde durum nedir
6. Tüp bebek denemem. 5 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Artık yarın kan verecegim ve ilaçları bırakacağımBir de sizin ilk deneme mi?
Sizin kaçıncı gün6. Tüp bebek denemem. 5 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Artık yarın kan verecegim ve ilaçları bırakacağım
Çok erken başlamışsınız testlere. 17 si sanırım transfer tarihiniz. Ben de 18 i. 7. Günden bu kesin konuşmanız beni de üzdü.6. Tüp bebek denemem. 5 gündür test yapıyorum hepsi negatif. Artık yarın kan verecegim ve ilaçları bırakacağım
Pgt li olmuş olması daha bir üzdü bizi. Çok emindikÇok erken başlamışsınız testlere. 17 si sanırım transfer tarihiniz. Ben de 18 i. 7. Günden bu kesin konuşmanız beni de üzdü.
Bence bit umut vardır. İlaçlara devam edin. Ben test yapmaya bile korkuyorum. Kaset test var elimde. Erken gebelik testi yok. Cuma kan günüm. Ama umut ve umutsuzluğu bir arada yaşıyorum. 4. Denemem. Yaş 43Pgt li olmuş olması daha bir üzdü bizi. Çok emindik
5 6 gunlerde kandaki değer bile az. Ümitsiz olmayın 10.gunü bekle bence. 13 haziran transferiydim. Evde iki kez 8 9.gunlerde kaset test yaptim birsey cikmadi. Dün kanla ogrendim.Pgt li olmuş olması daha bir üzdü bizi. Çok emindik
3. Deneme ve 42 yaşındayım. Ümitsiz olmayın. Zorlu bir sürec ama Stres yapmayın kafanızı başka şeylere yogunlastirin.Bence bit umut vardır. İlaçlara devam edin. Ben test yapmaya bile korkuyorum. Kaset test var elimde. Erken gebelik testi yok. Cuma kan günüm. Ama umut ve umutsuzluğu bir arada yaşıyorum. 4. Denemem. Yaş 43