• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Haziran transfer olanlar ?

Bende pcos var 100 yumurta toplandi 40 tanesi dollendi 5. Güne 6 tane kaldı dondurduk 2 tane kaliteli transfer oldum pcos olmak çok zor amh 11.17 ohss olmadan atlattım şükür karnım su topladi oda ilaçlarla normale döndü
Opuda kaç saat kaldınız 😳 gerçekten 100 yumurta mı şaka mı yapıyorsunuz ? Yaş 41 yazıyor imkansız gibi

Bende pcos var 100 yumurta toplandi 40 tanesi dollendi 5. Güne 6 tane kaldı dondurduk 2 tane kaliteli transfer oldum pcos olmak çok zor amh 11.17 ohss olmadan atlattım şükür karnım su topladi oda ilaçlarla normale döndü
Ayyyy maşallah 😅 ama o kadar yumurtadan nasıl 5. Güne giden 6 tane oldu ki biraz az geldi bana.
İyi bari geçmiş vallahi çok zor bişey o

Opuda kaç saat kaldınız 😳 gerçekten 100 yumurta mı şaka mı yapıyorsunuz ? Yaş 41 yazıyor imkansız gibi
Doktorda şaşırdı meslek hayatında ilk defa 100 yumurta toplamis amh çok yuksek opuda 1 saatten fazla kaldım 3. Gün 39 tane vardı dondurmadilar 5. Günde sadece 1. Kalite olanları donduralim dediler hepsi 5a

1000030678.webp

Back
X