Amin insallah isteyen bekleyen herkese Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yorumunuz beni rahatlattı çok tsk ederimBenimde öyle oldu bir koyu bir açık idrardaki HCG yoğunluğuda değişiyor zaman zaman çizginiz net ve belirgin inşallah sağlıkla sıhhatle evladiniza kavuşursunuz
Hamilemisiniz kanda kaç çıkmıştı degerinizBenimde öyle oldu bir koyu bir açık idrardaki HCG yoğunluğuda değişiyor zaman zaman çizginiz net ve belirgin inşallah sağlıkla sıhhatle evladiniza kavuşursunuz
Bugün kaset test yaptım 9. Gün yarın kan vericem
Kuzum çıkıyor işte sen kendine neden eziyet ediyorsun kan versene gidipBugün kaset test yaptım 9. Gün yarın kan vericem
Yarın kan testi günüm zaten o yüzden beklim artık dedimKuzum çıkıyor işte sen kendine neden eziyet ediyorsun kan versene gidip
Benimde yarındı dün yaptım pozitif çıktıYarın kan testi günüm zaten o yüzden beklim artık dedim
Çok sevindim hayırlı olsunBenimde yarındı dün yaptım pozitif çıktı
Ben 16 haziranda oldum transferBen oldum canım 5 gün çift embriyo 3 transferim
Amin canımmmÇok sevindim hayırlı olsunrabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize insallah
Merhabalar aynı gün transfer olmuşuz acaba belirtileriniz var mı varsa nelerdir inşallah güzel haberleri birbirimize veririzBen 16 haziranda oldum transfer
Test yaptinizmiBen 16 haziranda oldum transfer
Test yaptinizmiMerhabalar aynı gün transfer olmuşuz acaba belirtileriniz var mı varsa nelerdir inşallah güzel haberleri birbirimize veririz
Kan tahlilini cumartesi yapacağım dün akşam erken gebelik testi yaptım onda da ilk silik çıktı 2 3 dakika sonra koyulaştı ama çok değil bir tık inşallah doğrudur testTest yaptinizmi
Olmayinca hiç çizgi cikmiyo bence insallah pozitiftir benimde öyle oldu beta 10. Gun 257 çıktı bugün yani 12. Gün 646 çıktı ikiz olma ihtimali varmış haftaya perşembe keseyim görmeye gidecez insallahKan tahlilini cumartesi yapacağım dün akşam erken gebelik testi yaptım onda da ilk silik çıktı 2 3 dakika sonra koyulaştı ama çok değil bir tık inşallah doğrudur testyinede çok heveslenmiyorum kan en garantisi çünkü siz yaptınız mu
Çift embriyo mu konuldu canımOlmayinca hiç çizgi cikmiyo bence insallah pozitiftir benimde öyle oldu beta 10. Gun 257 çıktı bugün yani 12. Gün 646 çıktı ikiz olma ihtimali varmış haftaya perşembe keseyim görmeye gidecez insallah
Evet iki embriyoÇift embriyo mu konuldu canım
Sende durumlar nasıl hersey yolundadır inşallah kese ne zamanÇift embriyo mu konuldu canım
Ben Salı günü keseye gidicem Allaha şükür Herşey yolundaSende durumlar nasıl hersey yolundadır inşallah kese ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?