Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldum canım 5 gün çift embriyo 3 transferimHerkese merhaba 14 Haziran’da üçüncü gün çift embriyo transferi oldum benim gibi o tarihte transfer olan var mı acaba beraber takip edelim
Test yaptinizmi hicBen oldum canım 5 gün çift embriyo 3 transferim
Bende 5.gun 2 embriyo transfer oldum aynı gunHerkese merhaba 14 Haziran’da üçüncü gün çift embriyo transferi oldum benim gibi o tarihte transfer olan var mı acaba beraber takip edelim
Yok yapmadım ayın 24 üne kan dediler onu bekliyorum hayırlısı inşallahTest yaptinizmi hic
Kızlar nasıl geçiyor günlerBende 5.gun 2 embriyo transfer oldum aynı gun
Amin insallahYok yapmadım ayın 24 üne kan dediler onu bekliyorum hayırlısı inşallah
İnşallah sizin günleriniz ne zamanAmin insallah
Benimde 24 haziran saliİnşallah sizin günleriniz ne zaman
Ben hergun test yapiyorum önceki mesajlarda paylaştım resimleriİnşallah sizin günleriniz ne zaman
Sonuç ne şuan canım var mı birşeyBen hergun test yapiyorum önceki mesajlarda paylaştım resimleri
Sonuç ne şuan canım var mı birşey
Ben hergun test yapiyorum önceki mesajlarda
Ayy kız ikinci çizgi silik çıkmış inşallah Rabbim dualarını kabul etmiştir bizimkileri de öyle
Hergun biraz daha koyulasiyo çizgi ama sevinemiyorum kan vermedenAyy kız ikinci çizgi silik çıkmış inşallah Rabbim dualarını kabul etmiştir bizimkileri de öyle![]()
İşte ben sana başta psikolojik yönünden zor olduğu için öyle dedim ama inşallah canım valla bende çok merak ediyorum yapsam mı diye düşünüyorum ama sonra diğer yapıp negatif çıkanlar aklıma gelince vazgeçiyorum sabırla kan testini bekliyorum inşallah vardır yaHergun biraz daha koyulasiyo çizgi ama sevinemiyorum kan vermeden
Insallah ya çok yorucu bi süreç Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasinAyy kız ikinci çizgi silik çıkmış inşallah Rabbim dualarını kabul etmiştir bizimkileri de öyle![]()
Ay ben çok heyecanlandım mutlaka yaz Salı günü demi şenindeHergun biraz daha koyulasiyo çizgi ama sevinemiyorum kan vermeden
Amin canım peki bir belirti ya da diğer transferlerine göre bir farklılık hissediyor musunInsallah ya çok yorucu bi süreç Rabbım emeklerimizi boşa cikarmasin
Ben kan testinde daha çok stres oluyorum o yüzden evde yaptim öncesinde çünkü kanda negatif çıkarsa psikolojimi hazırlamış olurim diye düşündüm ama böyle çizgi çıkıp negatif çıkarsa daha kotuİşte ben sana başta psikolojik yönünden zor olduğu için öyle dedim ama inşallah canım valla bende çok merak ediyorum yapsam mı diye düşünüyorum ama sonra diğer yapıp negatif çıkanlar aklıma gelince vazgeçiyorum sabırla kan testini bekliyorum inşallah vardır ya![]()
Benim ilk denemem belim agriyo birazda sol kasigim ama ilaçlar çok fazla belirtimi bunlar bilmiyorumAmin canım peki bir belirti ya da diğer transferlerine göre bir farklılık hissediyor musun