Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bı önceki gebeliğim böyle oldu kese büyüdü ama bebek oluşmadı malesef hayırlısı inşallah bidaha sağlıklı sihatli nasıp olsunKese 14 mm içi boş kürtajla almamız gerekiyor dedi. 1 hafta sonra gel eğer hala göremezsek kürtaj yapacağız ama %90 sağlıksız dedi doktor. Başına gelen var mı?
Uzun zamandır beklemiştik bunu![]()
Kese kaç mm kadar bekledinizBenimde bı önceki gebeliğim böyle oldu kese büyüdü ama bebek oluşmadı malesef hayırlısı inşallah bidaha sağlıklı sihatli nasıp olsun
22 mm kadar bekledim olusmadiKese kaç mm kadar beklediniz
Kese Boyutu Kuralı: Vajinal ultrasonda kese çapı 20 mm'ye, karından yapılan ultrasonda ise 25 mm'ye ulaşana kadar içeride embriyonun görünmemesi tamamen normaldir.Kese 14 mm içi boş kürtajla almamız gerekiyor dedi. 1 hafta sonra gel eğer hala göremezsek kürtaj yapacağız ama %90 sağlıksız dedi doktor. Başına gelen var mı?
Uzun zamandır beklemiştik bunu![]()
Doktor çok emin konuştu bugün tamam deseydim kürtaj yapacaktı. Öyle bir ihtimal var mı acaba bu saatten sonraKese Boyutu Kuralı: Vajinal ultrasonda kese çapı 20 mm'ye, karından yapılan ultrasonda ise 25 mm'ye ulaşana kadar içeride embriyonun görünmemesi tamamen normaldir.
Şöyle bir şey dedi yapay zeka canım.
tek bir doktoru dinlemeyin derim ben birkaç gün sonra yine gidin gerekirse daha iyi bir doktora. Canınızı sıkmayin bence bebiş varDoktor çok emin konuştu bugün tamam deseydim kürtaj yapacaktı. Öyle bir ihtimal var mı acaba bu saatten sonra![]()
İnşallah canım tahliller vs süper hadi bebişi görelim dedi. Bu sağlıksız gebelik embriyo ve yolk kesesi görmeliydim kürtaja alalım bugün istersen dedi neye uğradığımı şaşırdım tek cümle soramadım koşarak uzaklaştım.tek bir doktoru dinlemeyin derim ben birkaç gün sonra yine gidin gerekirse daha iyi bir doktora. Canınızı sıkmayin bence bebiş var
İnşallah canım tahliller vs süper hadi bebişi görelim dedi. Bu sağlıksız gebelik embriyo ve yolk kesesi görmeliydim kürtaja alalım bugün istersen dedi neye uğradığımı şaşırdım tek cümle soramadım koşarak uzaklaştım.
Pazartesi karından bakmıştı başka doktor yolk kesesi izlendi dedi. Bugün vajinal baktı kesenin içi boş dedi. Yolk kesesi de göremediğini söyledi.Yolk kesesi yok muydu canım? Vajinalmi yaptı birde
Kaçınca haftadasınız ? Bende geçen sene yaşadım hamılelık haberıyle betama bakıldı ama beta degerlerı hep yüzde 30 artıyordu orada saglıkwız dedı hoca 9. Haftaya kadar takıp ettı Vajınal ultrasonla kese vardı bebek olusmamıstı baya bekledık haftada kontrole gıttım ve kanamam vardı kahve kahve sızın durumunuz nasılPazartesi karından bakmıştı başka doktor yolk kesesi izlendi dedi. Bugün vajinal baktı kesenin içi boş dedi. Yolk kesesi de göremediğini söyledi.
Beta artışında sorun yoktu. Salı günü 14.500 dü.Kaçınca haftadasınız ? Bende geçen sene yaşadım hamılelık haberıyle betama bakıldı ama beta degerlerı hep yüzde 30 artıyordu orada saglıkwız dedı hoca 9. Haftaya kadar takıp ettı Vajınal ultrasonla kese vardı bebek olusmamıstı baya bekledık haftada kontrole gıttım ve kanamam vardı kahve kahve sızın durumunuz nasıl
Kese 13.5 mm 5+4 dedi. Bilmiyorum direk kürtaj dedi. Benim de sonradan görünebilir mi acabaKaç haftalık görünüyorsunuz uygulama da ? Ben ilk 4+5 iken gittim kesem 5.6 mm. 5+5 te gittim 16 mm olmuş ama içi boştu. 6+5 te hem bebeğimi gördüm hem de kalp atışını dinledim. Ve o süreçte ben de çok olumsuz düşündüm ama doktorum ısrarla normal daha küçük görünmez şimdi. Haftaya görürüz demişti ki öyle de oldu. Sizin niye böyle olumsuz konuşmuş ki ?
Bence de başka bır doktora gıdın arkadaşım çok erken degıl mı 5+4 geç dollenme Olabılır tek doktorla kalmayın bız bekledık 9. Haftaya kadar erken daha ınsallah güzel sonuçlar alırsınızBeta artışında sorun yoktu. Salı günü 14.500 dü.
İnşallah canım.Bence de başka bır doktora gıdın arkadaşım çok erken degıl mı 5+4 geç dollenme Olabılır tek doktorla kalmayın bız bekledık 9. Haftaya kadar erken daha ınsallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Görünür diye düşünüyorum inşallah. Leke kanama olayinis yoksa ve kesenin yeri ve şekli güzelse sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Dua edinKese 13.5 mm 5+4 dedi. Bilmiyorum direk kürtaj dedi. Benim de sonradan görünebilir mi acaba![]()
Merhaba aynı durumdayız aynı şeylerü bana da söylediler umarım her şey yolundadırKese 14 mm içi boş kürtajla almamız gerekiyor dedi. 1 hafta sonra gel eğer hala göremezsek kürtaj yapacağız ama %90 sağlıksız dedi doktor. Başına gelen var mı?
Uzun zamandır beklemiştik bunu![]()
Bir sonraki gün başka doktora gittim o bebeği ve kalp atışını gördü. Doktor yanlış bir yorum ve öneride bulunmuştu sizde başka bir doktora gidin. 7+4 deyim. Bebeğin büyümesi sağlıklı ilerliyor şimdilik kanama alanı olduğu için progesteron kullanıyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Hangi şehirdesinizMerhaba aynı durumdayız aynı şeylerü bana da söylediler umarım her şey yolundadır![]()
Ya bende pcos var o yüzden adetlerim de yumurtlamam da çok düzensiz o yüzden bebek daha küçük diye göremediler diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü 1 gebelik kaybım daha var endişeleniyor insan.Kanama alanı ablamda da olmuştu sonra kendi kendine düzeldi kendinize sıkıntı vermeyin dikkat edin Allah hayırlısını sağlıklı olanı versin hepimizeBir sonraki gün başka doktora gittim o bebeği ve kalp atışını gördü. Doktor yanlış bir yorum ve öneride bulunmuştu sizde başka bir doktora gidin. 7+4 deyim. Bebeğin büyümesi sağlıklı ilerliyor şimdilik kanama alanı olduğu için progesteron kullanıyorum. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Hangi şehirdesiniz