14 sene sonra gelen mutluluk

Allah analı baabalı büyütür inşallah
ne güzel bu kadar sene sonra çok sevindim
arkadaşım senin adına inşallah rabbim bizede nasip eder bu mutluluğu

ayy ne güzeeeeeeell. 14 sene dile kolay yaaaa. hamileligini güzel güzel geçirir kucagına alırsın inşALLAH

allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

haticem canım öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin sakıncası yoksa sorun kimdeydi tedaviylemi normal yollamı hamile kaldın yazarsan sevinirim bende 12 yıldır çocuk özlemi çekenlerdenim rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu bizlerede yaşatsın. inşanlah....

tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

haticem canım öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin sakıncası yoksa sorun kimdeydi tedaviylemi normal yollamı hamile kaldın yazarsan sevinirim bende 12 yıldır çocuk özlemi çekenlerdenim rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu bizlerede yaşatsın. inşanlah....

kardesim insallah allah senin özlemini giderir dedavi ile hamile kaldim 6 kere tüp bebek denedik sonunda allah nasip etti benim esimin spermleri harekezsizdi türkiyede amaliyat oldu varikoselden ilaclar aldi paditun klomen bu ilaclarin hic bir katkisi olmadi
kardeslerim bizim üstümüzde büyük bir baski vardi yani annemgil baskalarinin cocugunu görünce cok üzülürdi buda bizim üstümüzde büyük bir baski olusturdu 10 seneden sonra ailerimizde alismislardi artik hayirlisi deyip geciyorlardi ,almanyada son kez denememizde turkiyede denemeye karar vermistik tukiyede denememize gerek kalmadi allaha sükürler olsun , size tavsiyem arkadaslar asla pes etmeyin tabii buda pahali bi tedavi burda yaklasik 5 bin euro 6 kere denedik sivasda dairemizde ve arsamiz vardi onlari sattik sizin iyice kafanizi sisirdim galiba ben eger sorularini olursa cevaplarim haaa sunuda söyleyim ikizlerin biri kiz biride oglan allaha emanet olun asla morelinizi bozmayin...sonuc ne olursa olsun hayat devam ediyor cocugu olmayanlar tek bizler degiliz vede sonuncuda biz olmuyacagiz allahin dedigi olur:emir_bebek::emir_bebek:

Allah anali babali büyütsün...bende hamileyim suanda ve ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum....ama sizin gibi senelerce bekleyen yoktur....masallah ikiniz birbirinizi birakmamisiniz...

güzel kardeşim Allah tamamına erdirsin
muhabbetiniz her iki cihanda daim olsun inş...
çocuk olmaması ayıp günah degil
önemli olan eşlerimizle olan mutlulugumuz
Allah kimseyi ayırmasın

ne olur yaradanim bizede nasip et ne olur rabbim ettigimiz dualarimizi mekke ve medinede edilen dualarla ilhak eyle mevlam sen yucesin bir seye ol dersen o aninda olur sen rahman ve rahimsin GUZEL ALLAHIM senden baska gidecek kapimiz yok bu yarali yureklre caresizlere care dertlerimize sen derman ol ALLAHIM mubarek uc aylarin yuzu suyu hormetine sen bizlere hayirli salih evlat ver YUCE MEVLAM:HATICECIM okadar sevindimki anlatamam rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin kardesim BIZLERIDE DUANIZDAN EKSIK ETMEYIN:Ben inaniyorumki rabbim elbet birgun verecek sabir diliyorum arkadaslarim inaninki mevlam bizleri imtehan ediyor sabrimizi deniyor cok zor biliyorum ben 19 yildir savasiyorum allahin izniyle olacak hepimizin inseallah.bu dunyada olmassa cenabi hak bizlere ahirette ALTIN BESIKLE VERECEK INSEALLAH :AMINNNopuyorumnanaktan

boyle haberlere cok seviniyorum allahim her bekleyenin sonunu guzel etsin insallah
saglicakla kucagina alman dilegiyle

Back
X