14 Şubat Dertleşmesi Olsun Buda

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.

Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.

Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!

Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.

Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.

14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??

Son düzenleme:
Dün oğlumun ağzına iğne battığı için eşim onu veterınere götürdü .
Narkozla çıkarmışlar.
Eve geldı .
Eşim veterıner masrafını göstererek al sana 14 şubat hedıyesı dedı .
Bende ona masaj yaptım buda senın hedıyen dedim .

- 5,5 yıllık evlıyım.

Dün eşimi ise gönderdim yavrunun biri okula diğeri ise akşama kadar pacamda bana yapışık öğleden sonra msj yazdım günlük rutinimiz iki çift güzel söz yazdık birbirimize ıste bu kadar bitti bu da bizim 14 subat:halay:

Anaa dün 14 Şubat’tı di mi :)

Not: 3 yıllık evliyim. Bu da benim hikayem.
niye dalga geçiyorsunuz ki 14 şubat bahane
Konu sahibi dertlenmiş, herkes kendi derdinden bahsetmiş :KK48:

Yaw en azından seviyorum, seviliyorum, bak bu da benimki dediğiniz biri var hayatınızda. Dağılalım şimdi:KK70:

Konu sahibi, kova burcumusunuz?
aslan :)

Çok abartıldığını düşünüyorum bu günlerin eşiniz kendince şaka yapmış hem birşey almayacağız yapmayacağız demişsiniz hem yemeğe götürmüşsünüz. Üzülecek bir durum yok anlaşıyorsanız aranızda bir sorun yoksa yeter zaten siz kendiniz romantik değilmişsiniz normalde eşiniz romantikmiş demek ki yapıyordu birşeyler.

Eşim salı günü arkadaşıyla beraber Kastamonu'ya gitmişti. Dün akşam üzeri arkadaşıyla beraber geldi bende işten çıktım eve gittim. Eşimle beraber yemek yaparken bak sana hediye aldım dedi. Bende masanın üstünde sarımsağı görünce anladım dedim. :KK70: (Kastamonu sarımsağı meşhur olduğu için sağ olsun almış gelirken)

Bizde de böyle :rolleyes:

iş yerinde her gelen çiçekçiye bön bön bakıp acaba dedim??
ama eşimi bildiğim için şaşırmadım.
eşimin mantığı sevginin günü mü olurmuş. benim mantığımda amannnn boşver.
llk sevgililer günümüzde şöyle oldu. (6 yıllık evliyim)

sabah ben hastayım işe gitmicem dedim. o gitti. ardından hop ben de çıktım. öğlene kadar çalışıp izin aldım. gittim bir yerden hediyesini aldım. traş makinesi almıştım. sonracıma süslemek için evi sofrayı birşeyler almıştım. tabi zamanım az kaldığı için yemeği de aldım. el kol dolu yağmur yağıyor. dolmuşa insanların yardımıyla bindim. neyse telefonum çalıyor eşim arıyor. sürpriz bozulacak dolmuşun sesinden diye indim dolmuştan. gene yardımlarla. açtım teli. napıyorsun falan dedi. dedim ki markete gittim sen napıyorsun. hiççç çalışıyorum işteyim falan dedi.
sonra bir zil sesi. meğer benim odun kocam eve gelmiş. sürprizin mahvolduğuna mı yanayım, çektiğim sıkıntılara mı, sıçan gibi ıslandığıma mı tekrar dolmuşa binmek zorunda kaldığıma mı?? sonra 1 hafta küs kalmıştık.
o günden sonra bıraktım bu işleri :KK70:

Seviyorum seviliyorum.
Hergünü ince düşünceli hergün aşk dolu
Varlığı hediye olan bir adam var hayatımda. Ve her günümüzü
Özel birgün yapmak için nedenler buluyoruz bana göre her günümüz
14 şubat :KK60:

Kutlamaya gerek yok diye konuşmuştuk, nişanlım maksimum 2 ayda bir sümbül, gül alır:)
Eksiklerimizi almak için avm ye gidecektik. Son dakika planı oldu yolda beğendiğim bir ceket vardı önceden onu aldık :KK48: çiçek de yaptırmış, iş arkadaşlarının eşleriyle fasıla gidip eğlendik hep beraber, normal günlerde de buluşuruz zaten sevgililer günü bahane muhabbet şahane oldu :)

2 senedir beraberiz, sonbaharda evleneceğiz. Çiçeği verirken "evlendikten sonra yok" dedi :KK48::KK48:

Back
X