14 Şubat Dertleşmesi Olsun Buda

Konuşmuyorduk.dün barıştık yemek yedik deniz havası alalım dedik ikimizde çok bunalmıştık.çektik arabayı sahile iki kahve sohbet muhabbet hadi yürüyelim dedi yok dedim şimdi kedi görürüm benim morelim bozulur.ama gördüm pisileri her akşam bsleme yaptığım için yanımda mama olur sahil boyunca yavruları besledik 1..2 derken 15..20 kedi doyurduk. O an çok güzeldi bizimde böyle geçti.

Bizde pek kutlamayiz.aslinda ben kutlamam hediye falan almam.esim cicek göndermiş. Sabahtan aksamada yemek için yer ayirttirmis.böyle geçti.birde bu sabah pasta almış bırakmış.2 yıllık evliyiz bu arada diyorum hep böyle olsun ben yapmim bişey.:KK66:

Kızlar dediğim gibi 14 şubat bahaneydi hayatımda ilk defa birine ve ilk defa eşime bişiler yazdım birazcıkta böyle bir tepki beklemediğim içindi bozulmam.

Sevginin günü yoktur eğer seviyor ve seviliyorsan her zaman dilimi şahanedir.

Bozulmakta haklısın. Eşin çok kaba ve öküzce davranmış. Yani bence aslında romantik değilmiş, romantik taklidi yapıyormuş. Romantik olan insan bunun kıymetini bilir diye düşünüyorum.

Biz de 14 şubatta süslenip püslenip fotoğraf çektirecektik güya, eşimin iş yerinde işi uzadı kaldı öyle. Olur da aklına gelirse çektiririz bir gün, oğlumuzla. :işsiz: Dığum günlerimizi, evlilik yıl dönümümüzü ve birliktelik yıl dönümümüzü kutlarız, gerisi boş. Tabii artık anneler ve babalar günü de var. :)

Evet ben dün yalnızdım asker bekliyorum çünkü. Yurttan arkadaşımla dışarı çıktık sevgilisine hediye seçtik sonra kebap yedik derse gittik. Gece manyağın biri beni gizli numaradan aradı bölümdekilerden biri vermişmiş numaramı saçma saçma konuştu benim de böyle geçti işte :(

sokakta bir sürü sevgilim var, dört ayaklı tülüşler. düzenli beslemeye çalışırım, dün akşam ekstradan en afillisinden yaş mama ziyareti verdim. evdeki kuzuya da aynısı, sonrada normalde kendi yatağında uyur ama dün gece beraber uyuduk. ohh nasıl güzeldi, kapris huysuzluk yok mırıl mırıl mis gibi.

sosyal medyada aşağıda paylaştığım yazıyı gördüm ve mutlu oldum. burada da paylaşmak istedim.

"14 Subat yaklaşıyor. Kadın, erkek, evli, bekar hepiniz panik içinde ne alacağınızı düşünmeye başladınız.
Bu 14 Şubat'ta sevgilinizi şaşırtın ve bana hediye alın.
Pirinç, makarna, battaniye, gül, çiçek ne alacağım diye düşünmeyin.
Bir markete, mağazaya veya bakkala girin ve ilk gördüğünüzü alın.
500 karat pırlanta ya da altın kaplama saat almışsın gibi sevindiğimi göreceksiniz.
Bana nasıl ulaşacaklarını bilmeyenler için tarif edeyim...
Hani geçen gün yolda yürürken sümüklü bir çocuk görmüştünüz ya, işte o benim.
Her gün önünden geçtiğiniz harabe bir gecekondu var ya, işte orada oturuyorum.
Hani geçenlerde karton yığınlarında uzanmış hasta ve yaşlı bir adam dikkatinizi çekmişti ya, işte o adam benim.
Sırtımda bebeği ile geçen gün çöpünüzü karıştıran kara kuru bir kadın vardı ya, işte o kadın benim.
Bana hiçbir yerde denk gelemediyseniz çöpün yanına bakın; bir lokma ekmeğe muhtaç o mahsun bakışlı köpek benim.
Eğer hâlâ göremediyseniz çöpün üstüne bakın; atılan camlardan ayağımın kesilmesi pahasına
bir poşette belki bir lokma yiyecek bulurum umuduyla çöpün açılmasını biçare bekleyen kedi benim...
Gelin... Hediyenizi bana verin...
Yüzümdeki şaşkın gülümsemeyle fotoğrafımı çekip sevgilinize hediye olarak gönderin.
Bence bunu bir düşünün. İkinize de çok iyi gelecek, en çok da bana..."

Aniden gelişen şehirdışına çıkma gerekliliği.... buda benim 14 şubatım. Gerçi eşim burada olsada kutlamazdık. Daha kıymetli günlerimiz var bizim.

Bizde dun sallanan koltuk almaya cikmistik kızımın odasına köşe başında balık ekmek yedik eve dönerken de künefe
Dünde karnimiz doydu çok şükür :)
14 Şubat olunca ne oluyor anlamıyorum çok saçma

Yanindaki insana mektup yazmak komik oluyor. Hele birde yazma becerisi yoksa... Benim eşimde şiir yazar arada ve komik olur yani biraz :KK70: gülerim. Ama hic bozuldugunu gormedim.
Birde ben pek supriz yapma taraftari degilim. Sadece dogum gunu icin supriz hazirlarim ama yildonumumuzu daha cok esime birakirim o yapar, ayarlar birşeyler zaten, en fazla hediye alirim ben. 14 subat kutluyor olsaydik suprizi ya da yemegi kalkip ben ayarlamazdım en fazla hediye alirdim yine.

Dün sabah eşim işe giderken öptü beni sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım dedi. Ne günü ne sevgilisi dedim adama :D hatta bikaç defa o gün hediye de almıştı ben kızmıştım kazıklancak yer mi arıyosun. Sıradan bigğn sürpriz yapsan o zaman mutlu olurum demiştim. Yani böyle şeylerin hiç kıymeti yok benim gözümde.

Benim kıymetimi biliyo mu, beni mutlu ediyo mu, benimle ve oğlumuzla ilgili mi.. Bunlar yeterli benim için. İçi bomboş bigün bana hediye almış sürpriz yapmış ama geri kalan günler burnumdan getirmiş hiçbi anlamı yok benim için. Gözümün içine bakıyo daha ne olsun çok şükür..

Bu arada 7 yıldır evliyiz..

Gece kizim uyudu ben cilekli magnolia mi ne ondan yaptim askima bide parfum almistik ama birlikte oda çicek almis iste yilda 2 kez falan alir

Benim eşim de sagolsun sabahtan her sene olduğu gibi tüm hristiyan aleminin aziz Valentini anma yildonumunu kutladı sosyal medyadan :)

Ben o kadar uğraştım resimlerimizle slayt hazırladım bir de uzun uzun onu ne kadar sevdiğimi anlatan mesaj yazdim yolladım beyefendi eve geldi çok meşguldüm izleyemedim okuyamadım dedi tamam önemli değil dedim 1 saat oldu yok 2 saat oldu yok adam zahmet Edip açıp okumuyor bile mesajı :D demem o ki benim romantizm içimde patladı. Neyse en azından eli boş gelmedi KFC den kova aldi yedik. Bu da benim sevgililer günüm :P

Sevgililer günü değil de sonrası için fakülte tarafında volta atıp dün gece arayan manyağı bulacağım nasıl bir tip merak ettim şimdi :D

Bizde kayınvalideye yemeğe gittik. Bir ay olmuştu gitmeyeli. El mahkum gittik. Erkenden kalktık eve geldik ki yatıp hemen uyuyayım diye.
Not: Mektupla duygularınızla ilgili dalga geçmesi çok kötü olmuş.

Back
X