14 Şubat Dertleşmesi Olsun Buda

Ben çorap ve deodarAnt aldım o da sevgililer gününe özel değildi. kocama o da bana peluş ayı, çiçek ve çikolata almış gelmiş zavallım.Ama daha önce söylemiştim hediyeleşmeyelim diye. 2,5 yıllık evliyiz :))

herkesin kutladığı gün nasıl özel olur anlamıyorum. yemeğe çıkacaktık ( böyle günleri dışarıda yemek bahanesi olarak kullanıyoruz sadece) ben kanepede uyuyakalmışım, o da buzluktan hazır yemeklerden çıkarıp yapmış, çocuğa yedirmiş. öyle geçti gitti. çokta şey yapmamak lazım bence.

Bizim 10 yıllık evliligimiz aralikta bitti.Resmen boşandık yani..Ama eski eşim dün geldi kızını görmeye, bana çikolata ve cüzdan almış!! Gerek yok buna dedim biliyorum ama içimden geldi dedi..Dengesiz midir?,bi anlasam:işsiz:

Bizim 10 yıllık evliligimiz aralikta bitti.Resmen boşandık yani..Ama eski eşim dün geldi kızını görmeye, bana çikolata ve cüzdan almış!! Gerek yok buna dedim biliyorum ama içimden geldi dedi..Dengesiz midir?,bi anlasam:işsiz:
Birşeyler dank mı etti acaba o_O

"Özel gün Çinde de olsa gidiniz, alınız, kutlayınız :KK73::KK73:" prensibini benimsemiş bi insan olarak bi sevgilim olmaması beni yıldırdı mı; ASLAA:KK70::KK70:

Uygun etkinliği itinayla buldum, dünü bi güzel layığıyla kutladım, romantik ve eğlenceli bi gün geçirdim:KK36:Sonucunda da endorfinimi, serotorinimi az biraz adrenalinimi topladım musmutlu uyudum :KK37:

Size gelince "Bunlar hep kapitalizmin oyunu:işsiz:" diyen ponçik yorum sahibeleri. Yüksek ihtimalle haklısınız. :KK52:

Ama bi söyleyin önemli olan haklı olmak mı mutlu olmak mı :KK36:Siz her akşam yaptığınızı tekrar edip koltuğunuzda pinekleyince ya da bebelerin peşinde koşturunca bozuldu mu kapitalizmin oyunu, dünyaya ekonomik eşitlik ve adalet mi hakim oldu? Keşke olsaydı ama yooo, olmadı, olamadı tabi kii. :bicak:

Siz "Bu günün neresi özel şimdi:KK51:" diye soran dostlar. Siz özel kılarsanız her gün özeldir. :KK37: Siz önem vermezseniz hiçbiri özel değildir. :110:

Hayat bu kadar ciddiye alıncak bi şey değil bana göre sevgili Romalılar. Bugünü dünden farklı kılmak için bi bahaneniz varsa nedenini, niçinini boşverin. Tadını çıkarın. Daha önce hiç yapmadığınız bi şey yapın. Mutlu olmaya bakın, mutlu etmeye bakın :KK36:

elaburak elaburak size gelince yazılı iletişime ve aşk mektuplarına inanmıyorum ama bi romantizm var :KK70:

Çabanıza bayıldım. Konunun para harcamakla ya da göstermelik bi kutlama yapmakla değil de günü farklı ve özel kılacak bi şeyler yapmakla ilgili oldugunu çok güzel yansıtmışsınız :KK37: Enişte bey öküzlük etmeyeydi iyiymiş ama can sıkmaya değecek bi durum yok :p Seneye de o bi performans göstersin, begenmezseniz siz geçin dalganızı :KK70:

ne alaka bizde 12 yillik evliyiz. Eşim her 14 şubatta cicek cıkolatasını ve ya bir takı va alır...
benim eşim de alır normalinde
ama ben şu bikaç yıldır söylemesi ayıp maddiyatsızlıktan bişey alma etme diye sıkı sıkı tembih ediyorum
oradaki klişe lafı da şaka farkındaysanız :)
züğürt tesellisi diyoruz biz buna :)

• Beğen
Reactions: Eva
eşim eve gelirken elma, portakal, kivi, limon almış.

Bende çay yaptım yedik içtik bir güzel.

(5.5 yıllık evliyim)

Doğum günleri hariç diğer uyduruk günleri önemsemiyoruz yok sevgililer günü, yok anneler günü yok babalar günü vs vs... bunlar bir güne sığdırılacak şeyler değil. Cevremde görüyorum kedi köpek gibi çiftler sevgililer gününde mıç mıç halde, birbirlerine aldıkları hediyeleri sosyal medyada paylaşıyor filan. E evinde kafanda huzur yok o bir günü kutlasanız nolmuş kutlamasanız nolmuş. Sırf gösteriş.

Son düzenleme:
Kutlamayanlar nasıl da gururlu. Nasıl da “Beni alan yaşadı yılda bir gün hediye almaktan kurtuldu” orgazmı yaşıyor. Daha varoş, daha da varoş en varoş cümlelerle anlatan kazanıyor. “Kutlamayak bey dediydim” diyen en gururlu kadın madalyasıyla alkışlanıyor.

Farklı olmak için herkes aynı yolu izledikçe insan farklılıktan da sıkılıyor.

Dünyada sevgiye ayrılmış bir günü bahane edip eşinle sevgilinle güzel bir akşam yemeği yesen kapitalizmin kucağına mı düşmüş oluyorsun? 14 şubat olduğunu fark etmemişler güya. Hiçbir şey yapmıyorsan google anasayfayı açsan doodle’dan aklına gelir.

O günü eskiden anlamsız bulurdum. Anlamsız bulmak moda olunca artık anlamlı gelmeye başladı.

Umarım 14 şubatta “gel soğan kırak” dediniz diye yeterince tatmin olmuşsunuzdur kadınlar, zira başka çok tatmin kaynağınız yok gibi duruyor.

Kutlamayanlar nasıl da gururlu. Nasıl da “Beni alan yaşadı yılda bir gün hediye almaktan kurtuldu” orgazmı yaşıyor. Daha varoş, daha da varoş en varoş cümlelerle anlatan kazanıyor. “Kutlamayak bey dediydim” diyen en gururlu kadın madalyasıyla alkışlanıyor.

Farklı olmak için herkes aynı yolu izledikçe insan farklılıktan da sıkılıyor.

Dünyada sevgiye ayrılmış bir günü bahane edip eşinle sevgilinle güzel bir akşam yemeği yesen kapitalizmin kucağına mı düşmüş oluyorsun? 14 şubat olduğunu fark etmemişler güya. Hiçbir şey yapmıyorsan google anasayfayı açsan doodle’dan aklına gelir.

O günü eskiden anlamsız bulurdum. Anlamsız bulmak moda olunca artık anlamlı gelmeye başladı.

Umarım 14 şubatta “gel soğan kırak” dediniz diye yeterince tatmin olmuşsunuzdur kadınlar, zira başka çok tatmin kaynağınız yok gibi duruyor.
varoş mu ? kutlamayan hiç kimse kutlayanlara hakaret etmedi. sen kutlamayanlara varoş deme hakkını nerden buluyosun. Mune Mune

Back
X