- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeyler dank mı etti acabaBizim 10 yıllık evliligimiz aralikta bitti.Resmen boşandık yani..Ama eski eşim dün geldi kızını görmeye, bana çikolata ve cüzdan almış!! Gerek yok buna dedim biliyorum ama içimden geldi dedi..Dengesiz midir?,bi anlasam![]()
Boşanmayı kendisi istemiştiBirşeyler dank mı etti acaba![]()
Şimdi konularınıza baktım da üzüldüm doğrusuBoşanmayı kendisi istemişti![]()
benim eşim de alır normalindene alaka bizde 12 yillik evliyiz. Eşim her 14 şubatta cicek cıkolatasını ve ya bir takı va alır...
varoş mu ? kutlamayan hiç kimse kutlayanlara hakaret etmedi. sen kutlamayanlara varoş deme hakkını nerden buluyosun.Kutlamayanlar nasıl da gururlu. Nasıl da “Beni alan yaşadı yılda bir gün hediye almaktan kurtuldu” orgazmı yaşıyor. Daha varoş, daha da varoş en varoş cümlelerle anlatan kazanıyor. “Kutlamayak bey dediydim” diyen en gururlu kadın madalyasıyla alkışlanıyor.
Farklı olmak için herkes aynı yolu izledikçe insan farklılıktan da sıkılıyor.
Dünyada sevgiye ayrılmış bir günü bahane edip eşinle sevgilinle güzel bir akşam yemeği yesen kapitalizmin kucağına mı düşmüş oluyorsun? 14 şubat olduğunu fark etmemişler güya. Hiçbir şey yapmıyorsan google anasayfayı açsan doodle’dan aklına gelir.
O günü eskiden anlamsız bulurdum. Anlamsız bulmak moda olunca artık anlamlı gelmeye başladı.
Umarım 14 şubatta “gel soğan kırak” dediniz diye yeterince tatmin olmuşsunuzdur kadınlar, zira başka çok tatmin kaynağınız yok gibi duruyor.
Veteriner mi ? :))Dün oğlumun ağzına iğne battığı için eşim onu veterınere götürdü .
Narkozla çıkarmışlar.
Eve geldı .
Eşim veterıner masrafını göstererek al sana 14 şubat hedıyesı dedı .
Bende ona masaj yaptım buda senın hedıyen dedim .
- 5,5 yıllık evlıyım.
Evet oğlum (kedim)Veteriner mi ? :))
:) :) peki o zamanEvet oğlum (kedim)![]()