14 şubat için akıla ihtiyacım var

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
arkadaşlar sorum 14 şubatla ilgili erkek arkadaşım istanbulda ben izmirde 3 gün önce beraberdik izin almıştı görüştük ama 14 subatta iş şartlarından dolayı istanbulda olucak zaten ben izmir o istanbulda yaşıyor. sizden akıl istiyorum sizce ona nasıl bir hediye alıp yollamalıyım?

sevgilinizi en iyi siz tanırsınız...
mesela klasik herkes forma der ama ben oyle birsey olsam bu nerden cıktı diye şaşırır kalırdı.
ayrıca uzaktan yollayacagınızı bir paket gibi mesaj da gayet anlamlı ve yeterli olur BENCE.

ahahahah çok tatlısın:oops: eminim çok güzel hediye olurdu ama şartlar elverşsiz:cry: ben saat alıp yanına güzel bir yazı ekleyip göndermek istiyorum sizce olurmu

saati çok iyi seçmen lazım
birçok erkek kesinlikle taklit saat takmaktan hoşlanmıyor, yani mutlaka markası bütçene göre olmakla birlikte gerçek bir saat almalısın, taklit değil. o zaman bence saat harika bir hediye
Hoppa

ünlü bir alışveriş sitesinde cok iyi bir markanın saatleri 50 tl :KK51: suan verdim sipariş 2 yıl garantili ve belgeside beraber gelcek

ünlü bir alışveriş sitesinde cok iyi bir markanın saatleri 50 tl :KK51: suan verdim sipariş 2 yıl garantili ve belgeside beraber gelcek
Hangi siteymiş bana mesajlarmısın
Benim aklıma gelen hediyeler
saat
parfüm
kazak
gömlek
anahtarlık
kalem (afilli bişey)...
başkada bişey gelmiyor aklıma ben de takip edeyim konunuzu belki iyi bir fikir çıkar

Vallahi ben 14 şubatta maddi bir hediye alinmasindansa manevi şeylerin yapilmasi taraftariyim. Doğum günü değil sonuçta adi üstünde aşk günü neye niye hediye alasin ? Onlu anilarini, duygularini, askini döktüğün ve bir omur saklayip yaslaninca okuyacaginiz bir mektup benim anlayisima göre harikulade bir hediyedir. Biz her özel günde mektup yazariz beraber günlük tutariz, yillar önce yazilmis şeyleri arada acip okumak hem çok duygulu hem çok komik oluyor ve yeniden asik ediyor insani. Manevi şeylere yÖnel derim özetle hediye alip yollamaktansa.. Bence tabi :)

X