- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
arkadaşım bana sorarsan biraz fazla evet..
ben olsam sadece bi parfüm verirdim..gerçi ben onu bile erkeklere çok görüyorumda neyse
bence hoş ve düşünceli hediyeler olmuşonun sevdiklerini ve onu düşünerek hazırlanmışsın daha ne olsun canım
inş hep mutlu olursunuz arkadaşım ..senin kafana yattıysa gerisi önemsiz ..
Bence bir kutu hazırla içine bir kupa, kahve, birlikte izleyeceğiniz bir film ve sigara kullanıyorsa zippo vs alabilirsin
Benim aklıma gideceği yer soğuk dediğin için atkı örmek geldi.
El emeği olduğu için çok sevinebilir. :)
Birde içinden geçenleri anlatan bi mektup olabilir.
Şimdilik bunlar geldi aklıma canım.
Mutluluklar. :)
keşke bilsem canım örgü örmeyi :)
kızlar sevdiğime 14 şubat için hediye alacağım. yakında başka şehre gideceği için daha erkek vereceğim hediyesini..
epey soğuk bi yere gideceği için kalın bi kazak alayım diyorum.
bi de bitter çikolata alayım, onu seviyormuş, chocolate parfüm var bilirsiniz deodorantını alacağım.
bir de peluş bi oyuncak alıp bunları bi kutuda ona vereceğim, tabi bi de kendi parfümümü koyacağım.. ve bir de mektup..
peluş oyuncak da ufak bi kuzu arıyorum, çünkü o benim kuzum :)
ama bulamazsam istediğim gibi angry bird kuşu alacağım :) aramızda bi espirisi var da..
küstük dün ve bugün, ayrılmıştık hatta, o heralde görüşmeyiz o gitmeden diye anneme verip göndermiş..
bi kolye almış, kalpli uçlu, yanında da ufak bi nazar boncuğu var..
sizce alacağım hediyelerde gereksiz olan, ya da onu alma şunu al dediğiniz bir detay var mı?
bi de niye bu kadar çok şey alıyorsun demeyin, çok üzdüm onu son zamanlarda, azıcık gönlünü alayım, içimden öyle geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?