14 şubat için sizce bu hediyeler nasıl olur kızlar?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
kızlar sevdiğime 14 şubat için hediye alacağım. yakında başka şehre gideceği için daha erkek vereceğim hediyesini..
epey soğuk bi yere gideceği için kalın bi kazak alayım diyorum.
bi de bitter çikolata alayım, onu seviyormuş, chocolate parfüm var bilirsiniz deodorantını alacağım.
bir de peluş bi oyuncak alıp bunları bi kutuda ona vereceğim, tabi bi de kendi parfümümü koyacağım.. ve bir de mektup..
peluş oyuncak da ufak bi kuzu arıyorum, çünkü o benim kuzum :)
ama bulamazsam istediğim gibi angry bird kuşu alacağım :) aramızda bi espirisi var da..

küstük dün ve bugün, ayrılmıştık hatta, o heralde görüşmeyiz o gitmeden diye anneme verip göndermiş..
bi kolye almış, kalpli uçlu, yanında da ufak bi nazar boncuğu var..

sizce alacağım hediyelerde gereksiz olan, ya da onu alma şunu al dediğiniz bir detay var mı?

bi de niye bu kadar çok şey alıyorsun demeyin, çok üzdüm onu son zamanlarda, azıcık gönlünü alayım, içimden öyle geliyor :)

arkadaşım bana sorarsan biraz fazla evet..
ben olsam sadece bi parfüm verirdim..gerçi ben onu bile erkeklere çok görüyorumda neyse

Benim aklıma gideceği yer soğuk dediğin için atkı örmek geldi.

El emeği olduğu için çok sevinebilir. :)

Birde içinden geçenleri anlatan bi mektup olabilir.

Şimdilik bunlar geldi aklıma canım.

Mutluluklar. :)

Hediye fikrin çok güzel zaten gözünde haketmeyen biri olsa böyle ince şeyler düşünemezdin ona karşı
Eğer 5 ay görüşemeyecekseniz mektubunu biraz uzun tut. Mesela buluşacağınız güne kadar yaz. Çok güldüğünüz bi'anınız gibi mesela.
Çikolata koyuyorsan soğuk yere de gidiyorsa iki tane sahlep koy (şimdi beraber içemeyeceğiz ama benim yerime de sen iç, gelince beraberde vs vs gibi şeyler not düşersin)
Ben de "eşek, öküz veya odun" peluş oyuncak arıyorum bulur muyum bilmem

çok güzel düşünmüşsün bence, bende 20martta aşkımın doğumgünü için böyle bi kutu hazırlıcam ama daha farklı. aşk sözlerimi geleceğe dair dileklerimi kalp şeklindeki kartonlara yazıcam bunları elimle hazırlıcam bi kısmını hazırladım hatta. her karta nazar boncuğu yada kalp şeklinde sticker yapıştırıcam minik minik. bunları bi kavanoza koyucam onu da buldum. dışını süslicem, kapağına kurdele bağlıcam. bu arada renk uyumu çok önemli hepsini kafamda tasarlayarak seçiyorum. bunun dışında bende parfüm almayı düşünüyorum, kendi fotoğrafımızı magnet yaptırmayı düşünüyorum buna tam karar vermedim düşünce aşamasındayım

daha bişiler daha vardı aklımda da şimdi toparlayamadım aklıma gelince yazarımm

bence hiç fazLa değil üzdüm onu diyorsun ve gideceğini sölüyorsun:) ama kuzu yerine atkı örebiliyorsan daha makbuke geçer:) yada örgü atkı alıp ikinizin ismini iç kısma işleybilirsin:) oyuncak olduğu için atar bir köşeye aklına bile glmez erkek neticede ona sarlp yatmaz:) ama diğer hediyelerin gayet hoŞ beğendim ben

pelus oyuncak bır erkek ıcın bence gereksız canım
cocuksu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…