14 şubat kırgınlığı olmuş nasıl düzeltsem :)

Ne 14 şubatmış alllahım konuş konuş bitmedi. Milletin çocuğu kocası babası savaşta ölüyor bi haberlere bakın da halinize şükür edin

Ne 14 şubatmış alllahım konuş konuş bitmedi. Milletin çocuğu kocası babası savaşta ölüyor bi haberlere bakın da halinize şükür edin

Bu platfomda yazılan dertlerin yaklaşık belkide %90'ı bu saydığınız acıların yıkımların kat be kat altında kalacak şeyler zaten. bir hayataın kaybi hiçbirşeyle ifade edilemez.niye özellikle bu konu ??

Bu platfomda yazılan dertlerin yaklaşık belkide %90'ı bu saydığınız acıların yıkımların kat be kat altında kalacak şeyler zaten. bir hayataın kaybi hiçbirşeyle ifade edilemez.niye özellikle bu konu ??
Saçma çünkü bu tarz Yok 14 şubat vs özelliği Yok okudum ve yazdım

açıkcası ben içi çok dolu dolu görmüyorum bu günü, ama bu konunun gerisinde birbirlerini ruhen doyuramayan iki insan olduğunu ve kadın tarafının da bunun için arayış içinde olduğu belli..sizin verdiğiniz dert örnekleri buradaki hiçbir konuyla mukayese edilemez

Tamam bütçe ortaktir ama adam zaten para benden çıkıyor benm paramla bari bişey alsaydn demiş ne varki bunda. Ayrica evet onun maaşı o calisip kazanıyor.
Aileye giren para ortaktır bizim aile anlayışımıza göre. İkimiz de çalışıyoruz ama asla senin paran benim param demeyiz. Maaşlarımızı bile ayrı söylemeyiz. Bana çok garip geliyor, hele de eşi çalışmayan bir erkeğin eve giren paraya benim param diyebilmesi.

Aileye giren para ortaktır bizim aile anlayışımıza göre. İkimiz de çalışıyoruz ama asla senin paran benim param demeyiz. Maaşlarımızı bile ayrı söylemeyiz. Bana çok garip geliyor, hele de eşi çalışmayan bir erkeğin eve giren paraya benim param diyebilmesi.
Öle bişey olsaydı benim yaptığım yemek benim yaptığım ütü olurdu

Mantıken maaş çalışanın

Bizde hediye almadık.ben eşim Ablam eniştem annem babam aile boyu sevgililer günü yemeğine çıktık :KK48: eşimde sagolsun bana anneme ablama çiçek yaptırmış incelik yapmış.normalde pek önemsemezde elinden geldiğince ayak uyduruyor benim için

Back
X