14 Şubat meselesi

Th4Lia

Mutlulukla ‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.700
520
363
Kütahya
Herkese meraba arkadaşlar biliyoruz ki sevgililer gününe az kaldı. Benimse yeni başlayan bir ilişkim var 2 günlük diyeyim. Birbirimizi tanıyalı 4. Ayımız ayrıca sevgililer gününde birlikte olamıycaz muhtemelen şuan başka bi şehirde ama 4 gün öncesinden fln bi sebeple buraya gelmiş olucak kafam çok karışık ne almalıyım sizce bu hediye konularında çok odunum bi yandanda daha yeni olan bi ilişki saçma geliyor . Ne yapmalıyım ne almalıyım :26: :16:fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada başak burcu buda yardımcı olabilir diye düşündüm.

yani bi ilişki olduğu için kasmana gerek yok güsel bi gömlek sweat olabilirr :34::34:

Ben olsam öyle kullanılacak bir hediye almazdım sanırım.
Garip geliyor bana ne bileyim...
Kalpli çikolata verebilirsin mesela...

Nedense bi erkeğe çikolata tarzı bişi vermek garip geliyor hani biz kızlar daha çok severiz ya :26: gömlek fikrini bende düşündm ama. Varmı başka fikri olan bide siz ne alıcaksınız kızlar :16:

Anahtarlık alabilirsin bence ;) özellikle şu yarısı sende yarısı onda olanlar var böyle ikiye ayrılan onlardan mesela :)

Nedense bi erkeğe çikolata tarzı bişi vermek garip geliyor hani biz kızlar daha çok severiz ya :26: gömlek fikrini bende düşündm ama. Varmı başka fikri olan bide siz ne alıcaksınız kızlar :16:

Sen bilirsin arkadaşım.:24:
Bana da gömlek garip gelir mesela.
Hımmm... Sevdiği bir playstaion oyun CD si aldıydım ben bir keresinde.:emir_bebek:

ben sevgililer günün hiç sevmem çünkü hep kavga ederiz tartışırız. :4:
ama mesela benim ilk hediyem havalar soğuk diye gri bir sweet almıştım birde grili siyahlı güzel bi atkı almıştım. beğenmişti ama pek giymedi.(benim fikrimce pek erkekler tarafından önemsenmiyor) ama ikinci hediyemi geçen sene mesela daha çok beğenmişti anlıyo insan.
geçen sene ikimizinde olduğu bir fotoyu yastık yaptırdım bastırdım uykuyu sevdiği için. birde bir sürü çikolata ve notlar seni seviyorum çünkü;çok ggüzel makarna yapıyosun :56: gibi :Dama evet yapar.

Back
X