• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri =)

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
791
946
323
Kim sevgilisine ne alıyor ?
Birbirimize fikir verme açısından.. :9:

Ben aldım bilee:66:
Şık bir kazak ve gömlekk aldımm..:69:

üff hala düşünüyorum ne alsam diye :44:
bu sene bazı özel sebeplerden dolayı özel bişey yapamadım,çok az kaldı, bu da 6. sevgililer günümüz olucak her şeyi aldım kiii :26:

14 Şubat sevgililer günü 15 Şubat doğum günü ve benim ne alacağıma ne yapacağıma dair hiç bi fikrim yk :59::59:

benden size fikir olsun kızlar..
ben 365 tane kal kesip içine güzel sözler yazıp nazar boncuklarıyla süsleyip güzel bir kutuya koydum ama daha henüz veremedim.bu hediyeyi doğum günü için yapmıştım..

ben 365 tane kal kesip içine güzel sözler yazıp nazar boncuklarıyla süsleyip güzel bir kutuya koydum ama daha henüz veremedim.bu hediyeyi doğum günü için yapmıştım..

çok iyi fikirmiş bende böyle bir şey yapmayı düşünüyordum ama yanında bir tane de kazak türü bir şey almayı düşünüyorum

pekii kızlaarr benim 2 tane hediye almam şarttt mıı ?? :44:​

ben yapmıştım bunun aynısını, bir de içine sevdiğimiz pembe kalpli jelibonlardan koymuştum, bayılmıştı :69:

14 Şubat sevgililer günü 15 Şubat doğum günü ve benim ne alacağıma ne yapacağıma dair hiç bi fikrim yk :59::59:

14 şubat sevgililer günü, 15 şubat 4. yıldönümümüz ve benim de ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok ve benim sevgilim askerde :43::43::43:

içeriye hiçbirşey sokmuyorlarmış birde :14: ya ben napiyim şimdi yaaaaaaaaaaa :14::14:

Ben alamıcam bu sene :( Sevglm yemin ettirdi benm ailem bilmedği için o alamıo sevgililer gününde hediye sende almıcaksın dedi..İstemeye istemeye yemn ettim çnkü o yemn etmşti konuşmam diye içimde kalıcak ama şu sevgililer günü unutulsun alıcam tabiki:) en azndan şuan için öle bi derdim yok:)

365 tane güzel söz mü :53::53::53::53:

pekii kızlaarr benim 2 tane hediye almam şarttt mıı ?? :44:​

Canım benimki de 16 şubat dogumlu.
Ben bi kazak bi gömlek aldım.
İki hediye almak sart degilki
Önemli olan gönlünden kopmasi bisiler alman düsünmen.

14 şubat sevgililer günü, 15 şubat 4. yıldönümümüz ve benim de ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok ve benim sevgilim askerde :43::43::43:

içeriye hiçbirşey sokmuyorlarmış birde :14: ya ben napiyim şimdi yaaaaaaaaaaa :14::14:

aa!! Hiç bir şeyy gönderemiyor muyuzz yaniii:53:

Bi saat alıymm diyorm bide arkdaşn dedgi gbi kalpli kağıtlara güzel sözl yeterli olur sanırmmmm:)):9::21:

o bana gs forması alıcak bende ona bjk forması aldım bile:)
bana baska süprizlerde yapar eminim bende düşünüyorum ama aklma gelen bişy yok :))

ben özel gömlek diktiriyorum. içine isimlerimizi yazdırıcam. kol manşetlerine de onun adı ve soyadının baş harflerini. bir de parfüm beğendim onun için onu alıcam.:64:
işyerinde çekmecelerine koymak için fotoğraflarımızdan bastırıcam arkalarına güzel sözler yazıcam. sabah gelip çekmecelerini açtıkça sürprizlerle karşılacak :66: :66:

Back
X