14 şubat vırvırısı

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
53
Merhabalar.
Sevgilimle ilk 14 şubatımız. Ben ne yapsam ne etsem derken bi de özel günleri tarihleri vs. pek hatırlamadığı için hatırlatayım dedim. Geçen gün arabada laf arasında ee 14 şubatta napıyoruzzz dedim. O an ki surat ifadesinden anladım ki yaklaştığını farkında değill Yavrum biliyosun özel gün kavramı bende pek yok doğum günümü kutlamam kutlatmam vs. dedi. Bende olsun yaaaa en azından beraber olalım o akşam dedim. Hakikaten öyle bi hediye beklentim falan yok ben alırım o da içinden gelirse alır ( tabi alsa fena olmaz) O da bakarız dedi bende bananee bananee diye çocuk tribi yaptım güldük ikimizdee

Yani aklının bir köşesine soktum. Sizde durumlar neler?? Bir de bir daha açmayayım di mi konusunu

bizdede aynı konu oldu canım açıkçası 14 şubat bize özel bi gün olmadgı için pek kutlama taraftarı değilim bilmiyorum gün yaklaştkça acaba bi hediye alsammı diye düşünüyorum çnkü o alrda ben almazsam utanrm

Bende de tam tersi acaba o almazsa da ben alsam garip olur mu onu düşünüyorum benim açımdan sıkıntı yok ama içinden gelse mutlu olurum yani.

Bende de tam tersi acaba o almazsa da ben alsam garip olur mu onu düşünüyorum benim açımdan sıkıntı yok ama içinden gelse mutlu olurum yani.

14 şubata yakn buluştuğumuzda heryerde reklamlar afişler olucak doğal olarak o zaman agznı yoklayp duruma göre bende alrm çok zor işler bunlar

Peki benim gibi Şubat ayı vırvırılarla dolu olanlar napsin? Benim doğum günüm, sevgilimle ilk tanistigimiz gün ve ilk sevgili olmaya karar verdigimiz gün ve 14 Şubat. Hepsi ayni ay ya ve 1er hafta araliklarla hepsine ayri kutlama bekliyorum bakalim

Ovv hepsine ayrı kutlama mı O daha bi iyiymiş ben bir günle baş edemezken

Benim sevgilim askerde nasıl kutlucam ne hediyesi alcam bilmiyorum

benim erkek aradasımda kendi dogumgunun kutlanmasını falan sevmez ben haric 14 subattanda hoslanmaz ama sehir dısında oldugu halde ozellikle ogun gelicek..aman bu erkeklerede o sevmez oyle seyleri ondan kutlamıyor demeyin işlerine geliyor valla

Ayy ne güzel. Biz atıştık bu akşam biraz daha doğrusu konuşmuyorum şu an. Buraya bir şeyler yazdıktan sonra hep aramız açılıyor. Ama valla haklıyım ya 7den beri arıyor açmamak için zor tutuyorum kendimi içimden sayı sayıyorum falan. Çünkü açınca yumuşuyorum hemen
Sizin içinde çok sevindimm planınız nedir? Ne yapmayı düşünüyosunuz bir şey aldın mı?

senin icin onemli oldugunu soyle o sevmeyebilir ama hergun olan birsey deil neticede
ben evlilik teklifi bekliyom valla cıtayı yuksek tuttum

senin icin onemli oldugunu soyle o sevmeyebilir ama hergun olan birsey deil neticede
ben evlilik teklifi bekliyom valla cıtayı yuksek tuttum
Yok ya bu konuyla ilgili değil tamamen alakasız. Başka bir konu. Açmıyorum hiç 14 şubat muhabbetini. Açmayacağım da. Bir sürü şeyle uğraşıyo zaten.

Ooo evlilik teklifi falan. Heyecan var mı ? Merak ettim gelecek mi acaba yazarsın heralde

ya ben devamlı evlilik teklifi almadan evlenmem diyorum yapıcam zaten diyor 14 subattan daha iyi birgunde olamaz bana gore olmazsa hayal kırıklıgı olcak ama

Benim öküzle de ben küsüm benimki yazmıyor da
Buluşucaz hazırlanmışım aşşağı inmişim son dakika iş çıkıyor deli oldum
Yapıcak bir şeyi yok malesef biliyorum da ama. Bende küsüm valla. Yazar ya. Siz neden küssünüz? Erkekler biraz geç anlıyor ya belki ondan yazmıyordur.

Yazar yazar da sakinleşmemi bekliyor. Daha çok bekler
Benim küsme nedenim biraz şımarıklık burda taşa tutulmak istemiyorum

ya ben devamlı evlilik teklifi almadan evlenmem diyorum yapıcam zaten diyor 14 subattan daha iyi birgunde olamaz bana gore olmazsa hayal kırıklıgı olcak ama
Bende yıldönümümüzde yüzük beklemiştim ayakkabı çıktı o kadar müthiş bir hayal kırıklığı oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…