14 Şubatı kimler yalnız geçirecek

Yalnızlığa okalar alışmışımki hayatıma hem biri girsin istiyorum ama bi yandanda hiç istemiyorum :9::9::9: çok uzun yıllaroldu uzun bi ilişkim olmayalı daha doğrusu bi tane oldu 1718 yas arası üstünden 6 sene gecmiş :( hayatımda hep bi flört olayı var çok teklif alıyorum ama işte asık olamıyorum çok kriterim var:( 6 senedir yalnızım bu 14 Şubat'ta öyle olacak :(

bu konuya daha önceden de yazmıştım, daha 1 ay var belli olmaz çıkar biri belki diye :)

veee şuan görüştüğüm biri var, 14 şubatı yalnız geçirmicem inşşallaahh :)

Son düzenleme:
bu konuya daha önceden de yazmıştım, daha 1 ay var belli olmaz çıkar biri belki diye :)

Benim de görüştüğüm biri var ama 14 şubatta buluşma falan teklif eder mi hiç bilmiyorum. Sizde durum nasıl? "Sevgili" değilsiniz anladığım kadarıyla. 14 şubat şeyini nasıl gündeme getirdiniz, hiç konuştunuz mu, o mu teklif etti :26:

Yalnızlığa okalar alışmışımki hayatıma hem biri girsin istiyorum ama bi yandanda hiç istemiyorum :9::9::9: çok uzun yıllaroldu uzun bi ilişkim olmayalı daha doğrusu bi tane oldu 1718 yas arası üstünden 6 sene gecmiş :( hayatımda hep bi flört olayı var çok teklif alıyorum ama işte asık olamıyorum çok kriterim var:( 6 senedir yalnızım bu 14 Şubat'ta öyle olacak :(

Aynen bende hem çok istiyorum hemde istemiyorum korkuyorum çünkü yalnizliktan beynimiz sulandi galiba

Son düzenleme:

Senin adina çok sevindim cnm :)
ben tık yok valla bi daha ki 14 şubata bile umudum kalmadı hayatim boyunca hepsini hepsini yalniz geçirdim :((

7 gün 24 saat 364 günü yalnız geçirmişim bi 14 şubatımı geçiremiycem peehhh....
(14 şubat günü gelir ve :43::43::43: hüüü...... )

Son düzenleme:
Aynen bende hem çok istiyorum hemde istemiyorum korkuyorum çünkü yalnizliktan beynimiz sulandi galiba

Ya sorma 24 yaşındayım bu zamana kadar hep özel biri olsun evliliğe gitsin ilişkimiz peşindeydim ama sanırm o düşüncede yanlış böle diye diye yalnızkaldım :) bazıları gibi asık olmadan sırf zaman geçsin yalnız kalmışım düşüncesinde olmadım bem hiç inşallah Allah gönlümüze göre versin canım benim

Ya sorma 24 yaşındayım bu zamana kadar hep özel biri olsun evliliğe gitsin ilişkimiz peşindeydim ama sanırm o düşüncede yanlış böle diye diye yalnızkaldım :) bazıları gibi asık olmadan sırf zaman geçsin yalnız kalmışım düşüncesinde olmadım bem hiç inşallah Allah gönlümüze göre versin canım benim

Amin cnm inş. 27 yaşindayim 30 doğru yalniz yalniz gidiyoruz hadi hayirlisi

yalnızım ve daha yaram taze böğğğğğğğğğğğğğğğ :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: romantik komedi 2 ye gitcektik :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hahaa ben de benimkine romantik komediye gidelimm demiştim o zaman ayrılmamıştık daha, bana demişti ki o gün o kalabalıkta gideceğimi sanıyosan yanılıyosun :23: olsun 15inde gideriz demiştim ben de.
biz de ben topiğe yazdığımdan beridir yılbaşında ve sonrasında bikaç kere daha ayrılıp barıştık. ve şu an yine yeni yeniden ayrıyız. 12 şubat doğumgünüm 14 şubat malum. yani anlayacağınız benim bu günlerde sıkıntım sizden iki kat fazla. bu iki gün hiç olmasaydı iyiydi :31: atlatılması gereken angaryalar gibi görünüyorlar şu an gözüme.:31:

Benim de görüştüğüm biri var ama 14 şubatta buluşma falan teklif eder mi hiç bilmiyorum. Sizde durum nasıl? "Sevgili" değilsiniz anladığım kadarıyla. 14 şubat şeyini nasıl gündeme getirdiniz, hiç konuştunuz mu, o mu teklif etti :26:

Biz şuan sevgili sayılırız:)

Her gün konuşuyoruz... baya sahiplendi beni :) Karışıyo, kıskanıyo, hesap bile soruyo :)

Yani bu durumda heralde buluşmayı teklif eder diye düşünüyorum :)

Senin adina çok sevindim cnm :)
ben tık yok valla bi daha ki 14 şubata bile umudum kalmadı hayatim boyunca hepsini hepsini yalniz geçirdim :((

saol cnm darısı senin başına :) olumsuz düşünme, benimde hiç aklıma gelmezdi, şu 1 ay içinde karşıma birinin çıkacağı :)ama bi anda oldu işte.. kısmet bu işler ne zaman geleceği belli olmuyo ;)

Biz şuan sevgili sayılırız:)

Her gün konuşuyoruz... baya sahiplendi beni :) Karışıyo, kıskanıyo, hesap bile soruyo :)

Yani bu durumda heralde buluşmayı teklif eder diye düşünüyorum :)
Ay ne güzellll. 1 ayda bu seviyeye mi geldi :16: Biz 3 aydır görüşüyoruz ama hala o seviyede değiliz artık çatlayacağım :43:

Ben de yalnız geçiricem eğer 9 günde birini bulmazsam :1: daha yeni ayrıldım kızlar off acım çok taze:50:

14 şubatta geldi çattı burda daha iki ay var diyen arkadaşlar sevgili bulabildinizmi şahsen bende hiçbir değişiklik yok puuuff :27:

Son düzenleme:
bence 14 subat sadece sevgılıler kutlamamalı :P sevgı gunu o gun.. bı hayvana gosterecegımız sevgı yada aılemıze veyahut arkaaslarımıza gosterecegımız sevgı gunu :P sahsen benım sevgılım yok :D

ama yarın guzel bı gun olcak cunku umutluyum :P ve aılem arkadaslarım yanımda cok sukur :) sadece bı sevgılı eksık.. o da yakın zamanda olursa en guzelı olur :D

bence 14 subat sadece sevgılıler kutlamamalı :P sevgı gunu o gun.. bı hayvana gosterecegımız sevgı yada aılemıze veyahut arkaaslarımıza gosterecegımız sevgı gunu :P sahsen benım sevgılım yok :D

ama yarın guzel bı gun olcak cunku umutluyum :P ve aılem arkadaslarım yanımda cok sukur :) sadece bı sevgılı eksık.. o da yakın zamanda olursa en guzelı olur :D

Haklısın aslında ama insan her yerde bi sevgi yumağı görünce kıskanıyo
inş. En kısa zamansa iyi birini bulursun
senin iş olmadı demi cnm

Back
X