Ayy amiiin hadi inşallah :)Hayırlısıyla gelmesini beklediğim tarih 15.02.2015
Allah hepimizin gönlüne göre versin (Amiiinn)
Belki geç yumurtlamışsındır ve dolayısıyla geç döllenme olmuşturBenim bat 3 subatti ve hala gelmedi 3. Gün idrarda gebelik testi yaptm negatifti tekrar denemedim 7. Günde bitti ama hic bi belirti yok bilemedim ki
İnşallah net olarak ne olduğu çıkar da rahatlarsın...Yarin kanda gebelik testi yaptrcam bakalm hayırlısı beklemek çok zor ya
Selam benimde bat 12 Şubat. Pzt günü idrar testi Yaptım negatiftiMerhaba kizlar benim bat 12 subqt bir gun kaldi pek sancim yok uyku hali halsizlik ara arada bulqnti ve bas donmem var
Hadi inşallah pozitifi gorursunMerhaba kizlar benim bat 12 subqt bir gun kaldi pek sancim yok uyku hali halsizlik ara arada bulqnti ve bas donmem var
Aahh ah inşallah :) Bakalım aramızda pozitifi bulan olacak mıSelam benimde bat 12 Şubat. Pzt günü idrar testi Yaptım negatiftibelki de daha erkendi.. Ama hani adete yakın meme ağrısı azalır yani en azından benim öyle oluyor.. İşte adet belirtisi gibi o da var.. ama istemiyorum adet olmak.. inşallah bebişler bizimledir.
İnşallahh ya.. Ümitlenmek istemiyorum, sonra çok üzülüyorum.. Ama çok istiyorum. Düşünmemek elimde değil..Hadi inşallah pozitifi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?