Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi okadar yemeye +1 de çıkabilirdin az bile çıkmış tabi iyi bari 75 ler gitmemiş artk bugünden itibaren sağlam başlarsın haftaya kadar 74 lere geçme şansın olur bòylece
Aynen arada sadece 1 gün spor yaptım . Bi de dün baya yüzdüm onlarda etki etmiş olabilir ama yine iyi cıktı napalim cekicez yemenin cezasını sen kaçsın baktnmi sen iyi gecirdin bayrami ama

Arefe günü ablamlar geldi annemlere . Bizde annemlere gttik . Bayram günü akraba ziyaretleri akşam yine annemlerde mangal yaptık .
Bayramın 2.günü ablamlarla denize gttik . 3.gün evde dinlendik. Akşam yine annemlere gittik ablamlari az gördüğüm için yılda iki kez hep gittik ( 40dk filan annemlerle bzm ev arabayla )
4.gun de yani dun yine ablamlarla denize gttik öyle geçti ablamlar bugün döndü . Eşim ise gtti . Ben de rutin ev işler spora gidicem ymk yapicam

Evt fena konuşmuş ama gaza getirme konusunu bilemiycem kim kimi gaza getirmiş sonuçta o yorumlansın diye yazıyı koymuş herkes de yorumlarını yazmış yani bence yorum yapmasa da insanlarn yüzde doksanı bu tarz msj lar için böyle düşünür zaten çok normal herkes görüneni yorumlamış diye düşünüyorum
Ben orda tamamen yanlış ifadeleme yanlış üslupla anlatmışım ondan öyle oldu . Birde yorumlarda çok sert yardima yonelikten çok hep elestriye de değil direk sert elestriye yönelik ondan öyle oldu . Daha öncede bikac kez en iyimser başka konulara bile aşağılar tarz yorum yapanlar oldu . Ayrıca konuyu sildiğim halde sirf cani sıkıldığı için oraya girip öylesine daha konuyu bilmeden saçma sapan şeyler yazanlar bile dolu oldu . Bir kişi hangi biriyle uğraşabilir ki ? Çok kışkırttılar. Hiç yapmayacağım birseyi yaptım . Bilerek öyle davrandım çünkü görürsen en son sayfaları sırf stres atmaya gelen boş vaktini doldurmaya gelen uyku tutmayıp malzeme arayan dolu insan var saçma sapan ortada yazı olmadan dalga geçer gibi atıp tutan şeyler yazdılar . Üstelik tmm artık dediğim halde bu seferde duygu sömürüsü yapıyor diyor birisi . Susmayacağım filan diyor . Bu da fazla oldu artık . Her türlü kötülüğü yaptılar o gece . Hakli degillerdi . Benim hayatımı vs bilemezler ben oraya yanlış yansitmissam üslup olmamışsa tabi oraya bağlantılı olarak elestirebilirker sadece ona hakları var ama daha beni tanımadan hayatimi karşısındakileri tanımadan sen böyle seytansin sen soylesin kimse diyemez insanlar yüz yüze birbirini yıllarca tanıyamıyor 2 satir yaziyla ki kabul olmayan uslubu kötü bi yazıyla kim kimin kişiliğini belirleyip hakaret edebilir ki ?

Orası öyle yazdığını yorumlamış insanlar. Şimdi kilo bildirimini nasıl yapacak cuma günü
Yazdığımı yorumlamıyor onlar direk kışkırtan şeyler yazıyorlar . Ayrıca üslup yanlış olabilir iki satır yazıyla kimse kimsenin kişiliğini belirleyemez . Yani onlars söylüyorum Ayrıca bilmiyorum gördün mü sonradan konuyu sildiğim halde gelip oylesine laf olsun diye dalga gecer gibi yorum yazip cikanlar oldu . Burdan belli zaten milletinn stres atmaya geldigi oraya . Kadin daha konuyu bilmiyor gelmis sacma sapan seyler yaziyor . Ee ortada konu yok neyi yaziyirsun .. tamamen oylesine bos vakit doldurma amaci cok olab insanlar bile var .

Hosbuldum cnm naptın nasıldı bayram kilon ne durumda
Ben kilo aldım canım restoranda anneme yardım ettiğim için hep şiştim. Gece on ikiden sonra geldik hep eve çok yorucu geçen 13 gün oldu. Bugün parmağımı bacağımı ödem toplamışmıyım diye bastırdı tırnağımı geçti çok şiştim

Ben kilo aldım canım restoranda anneme yardım ettiğim için hep şiştim. Gece on ikiden sonra geldik hep eve çok yorucu geçen 13 gün oldu. Bugün parmağımı bacağımı ödem toplamışmıyım diye bastırdı tırnağımı geçti çok şiştim
Detoks filan yaparız bende 75 tıkandım kaldım

Yazdığımı yorumlamıyor onlar direk kışkırtan şeyler yazıyorlar . Ayrıca üslup yanlış olabilir iki satır yazıyla kimse kimsenin kişiliğini belirleyemez . Yani onlars söylüyorum Ayrıca bilmiyorum gördün mü sonradan konuyu sildiğim halde gelip oylesine laf olsun diye dalga gecer gibi yorum yazip cikanlar oldu . Burdan belli zaten milletinn stres atmaya geldigi oraya . Kadin daha konuyu bilmiyor gelmis sacma sapan seyler yaziyor . Ee ortada konu yok neyi yaziyirsun .. tamamen oylesine bos vakit doldurma amaci cok olab insanlar bile var .
Ben bu sabah baktım canım neyse boşver sen sıkma canını. Biraz okudum. İnsanlar dedikodu sever. Sen de tam onlara konu vermişsin. Takma kafana kilona etki etmesin. Bu arada çok almamışsın ben 69 dum kahvaltı sonrası

ucukgenclik ucukgenclik konu açmayacağım zaten bi daha asla ben çok konuda şahit oldum orda insanlar resmen tüm konulara nefret kusuyorlar çok sert yorumlar yapiliyor. Ben herkesin konusuna girip bakıyorum millet bazen bunlar nasıl yorumlar biraz empati kurun bayanlar yazmış birisi bu kadar sert olmayın filan demis .
Hayır birisi gelmiş konu yok yazı yok silinmiş gelmiş evet evet bu şeytan gibi bisey demis yazmış çıkmış ya şaka gibi 🤣🤣 7 yıl önce çok küçük tartismistik eşimle o zaman sevgiliydik. Sen bu adamla.evlenme filan yazmışlar hiç mutlu olmazsin demişler biz eşimle çok.iyi anlaşıyoruz mesela 🤣 evli 2 çocuklu kadin konu açmış saçma sapan bi tartışma yaşamış eşiyle önemsiz kadına bosan yazmışlar ..millete bol.keseden sallamak kolay geliyor sanırım öylesine yazıyorlar bazıları

Ben orda tamamen yanlış ifadeleme yanlış üslupla anlatmışım ondan öyle oldu . Birde yorumlarda çok sert yardima yonelikten çok hep elestriye de değil direk sert elestriye yönelik ondan öyle oldu . Daha öncede bikac kez en iyimser başka konulara bile aşağılar tarz yorum yapanlar oldu . Ayrıca konuyu sildiğim halde sirf cani sıkıldığı için oraya girip öylesine daha konuyu bilmeden saçma sapan şeyler yazanlar bile dolu oldu . Bir kişi hangi biriyle uğraşabilir ki ? Çok kışkırttılar. Hiç yapmayacağım birseyi yaptım . Bilerek öyle davrandım çünkü görürsen en son sayfaları sırf stres atmaya gelen boş vaktini doldurmaya gelen uyku tutmayıp malzeme arayan dolu insan var saçma sapan ortada yazı olmadan dalga geçer gibi atıp tutan şeyler yazdılar . Üstelik tmm artık dediğim halde bu seferde duygu sömürüsü yapıyor diyor birisi . Susmayacağım filan diyor . Bu da fazla oldu artık . Her türlü kötülüğü yaptılar o gece . Hakli degillerdi . Benim hayatımı vs bilemezler ben oraya yanlış yansitmissam üslup olmamışsa tabi oraya bağlantılı olarak elestirebilirker sadece ona hakları var ama daha beni tanımadan hayatimi karşısındakileri tanımadan sen böyle seytansin sen soylesin kimse diyemez insanlar yüz yüze birbirini yıllarca tanıyamıyor 2 satir yaziyla ki kabul olmayan uslubu kötü bi yazıyla kim kimin kişiliğini belirleyip hakaret edebilir ki ?
Ama sen zaten o yazıyı yorum yapılsın diye yazmış oluyorsun ve kimin ne yorum yapacağı belli olmaz sonuçta herkes yazdıklarına göre yorum yapmaya giriyor ve yapıyor sen özel hayatını yazıp yorum bekleyerek herkese bu hakkı tanımış oldun (tabiki hakaret hariç kimsenin öyle bi hakkı olamaz) ama onun dışında her türlü olumsuz eleştiriyi alabilirsin çok normal yani eleştirilmek için konu açılıyor ve sen zaten seni tanimayanlardan eleştiri bekliyorsun burda onlarda elstrilerini yapmış yani bence böyle şeyler yasamak istemiyorsan bu tarz özellerini yoruma açma derim ama tercih senin tabiki

Neyse bu konuyu kapatayim yorumlarinizi yeni gordum cevap vereyim dedim . Haksız olabilirim .kendimi yanlış ifade edip üslubu gerçekten kötü yazmış olabilirim . Ben sadece genel anlamda özellikleri yazmak için onları yazdım yoksa kimseyi kotulemek kendimi dr övme amaçlı yazmadım . Keşke hiç konu acmasaydim. Ayrıca kardeşimin muTsuzlugundan mutlu olacak kadar kötü biri değilim ben . O benim canım kanim ordaki dedikoduculara inandırmak zorunda da değilim . Ablamı canımdan çok seviyorum Allah yukarıda biliyor . Huylarını begenmiyor olabilirim ama onu çok seviyorum . Bu konuyuda burda kapatıyorum .

Ama sen zaten o yazıyı yorum yapılsın diye yazmış oluyorsun ve kimin ne yorum yapacağı belli olmaz sonuçta herkes yazdıklarına göre yorum yapmaya giriyor ve yapıyor sen özel hayatını yazıp yorum bekleyerek herkese bu hakkı tanımış oldun (tabiki hakaret hariç kimsenin öyle bi hakkı olamaz) ama onun dışında her türlü olumsuz eleştiriyi alabilirsin çok normal yani eleştirilmek için konu açılıyor ve sen zaten seni tanimayanlardan eleştiri bekliyorsun burda onlarda elstrilerini yapmış yani bence böyle şeyler yasamak istemiyorsan bu tarz özellerini yoruma açma derim ama tercih senin tabiki
Bir daha açmayı düşünmüyorum zaten

Back
X