Ben orda tamamen yanlış ifadeleme yanlış üslupla anlatmışım ondan öyle oldu . Birde yorumlarda çok sert yardima yonelikten çok hep elestriye de değil direk sert elestriye yönelik ondan öyle oldu . Daha öncede bikac kez en iyimser başka konulara bile aşağılar tarz yorum yapanlar oldu . Ayrıca konuyu sildiğim halde sirf cani sıkıldığı için oraya girip öylesine daha konuyu bilmeden saçma sapan şeyler yazanlar bile dolu oldu . Bir kişi hangi biriyle uğraşabilir ki ? Çok kışkırttılar. Hiç yapmayacağım birseyi yaptım . Bilerek öyle davrandım çünkü görürsen en son sayfaları sırf stres atmaya gelen boş vaktini doldurmaya gelen uyku tutmayıp malzeme arayan dolu insan var saçma sapan ortada yazı olmadan dalga geçer gibi atıp tutan şeyler yazdılar . Üstelik tmm artık dediğim halde bu seferde duygu sömürüsü yapıyor diyor birisi . Susmayacağım filan diyor . Bu da fazla oldu artık . Her türlü kötülüğü yaptılar o gece . Hakli degillerdi . Benim hayatımı vs bilemezler ben oraya yanlış yansitmissam üslup olmamışsa tabi oraya bağlantılı olarak elestirebilirker sadece ona hakları var ama daha beni tanımadan hayatimi karşısındakileri tanımadan sen böyle seytansin sen soylesin kimse diyemez insanlar yüz yüze birbirini yıllarca tanıyamıyor 2 satir yaziyla ki kabul olmayan uslubu kötü bi yazıyla kim kimin kişiliğini belirleyip hakaret edebilir ki ?