- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.781
Npysn nasıl gidiyor?? Kilon ne durumda detoksa basladnmiBende sonucu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Npysn nasıl gidiyor?? Kilon ne durumda detoksa basladnmiBende sonucu merak ediyorum
üzüldüm canım yaa25kilo geri aldım yaa
ınstgramda bir plates hocası var ona başladım ücretsiz 30 gün hareket veriyor günlük 45 dk yürüş 5 10 dk spor öncesi ısınma yap diyor en son esneme ile bitiyor dün yaptım ama boğazımı tutamıyorumBende aynı spor düzeni oturtmaya çalışyorum canm yaptıklarını yaz gene bende unutmazsam yazıyorum yaptıklarımı ama puanlamıyorum hesaplamaya vakit ayıramıyorum şu sıralar yoğunum ama sırf diyet modundan çok kopuyor gibiyim ve kopmadan mezun olabileyim diye sık giriyorum yoksa eylüle kadar yoğunluğum var
Yok canım hala annemle çalışıyorum işteyken detox hiçbir şey yapılmıyorNpysn nasıl gidiyor?? Kilon ne durumda detoksa basladnmi
Ben işe adapte olmaya çalışıyorum. Bu kadar uzun ara vermek iyi olmuyor.Buralar bir durgunlaştıı. Kimsecikler yok sankineler yapiyosunuz, herkesin keyfi yerindedir umarımm
![]()
Alma da sen detoks olmayiversinn cnmYok canım hala annemle çalışıyorum işteyken detox hiçbir şey yapılmıyor
Ben de sırf değişiklik olsun diye yemedim ama yumurta önemli imiş ciddenGünaydın kızlar.
Bugün yumurta yemedim kendimi çok aç hissediyorum.![]()
Aynen kimseler yok yine ben iyiyim.ayni ev spor sen nasılsın cnm nasıl.gidiyor sporBuralar bir durgunlaştıı. Kimsecikler yok sankineler yapiyosunuz, herkesin keyfi yerindedir umarımm
![]()
Bir an evvel alışırsın umarımm. İyiyim ben de yuvarlanıyorum. Hala başlayamadım sporaBen işe adapte olmaya çalışıyorum. Bu kadar uzun ara vermek iyi olmuyor.
Sen nasılsın? Spora devam değil mi?![]()
Spor yokkkk. Yıkık durumdayım o yüzden. En kötü huyum ara verdiğim bir şeye tekrar başlayamıyorum. Adapte olamıyorum. Ama halledicem bu hafta sorunu kesin başlamam lazım geriAynen kimseler yok yine ben iyiyim.ayni ev spor sen nasılsın cnm nasıl.gidiyor spor
Canım çok geçmiş olsunnMoralim.cok.bozuk kızlar ..
Babaannem.beyin kanamasından oldu yüksek tansiyonu yoktu ama o gün aşırı yükselmiş 22 ye . Ondan önceki 1 ay 'da aslında tansiyon başlamış ama hastanede ölçümlerinde hep normal.cikmis ama babaannem.diyordu başımda basınç hissediyorum diye .
Babam dün tansiyonu 17 ye yükselmiş hastaneye gitmiş doktora düzgün anlatmamış dün turşu yedim.ondsn mi filan demis aslında tansiyonu arada yükseliyor onu söylememiş . Tekrar gidecekmiş annem.yaninda gidip düzgünce anlatacak doktora ama moralim.bozuldu babam 61 yaşında yıllarca sigara içti günde 3 paket iciyordu 1 yıl oldu bırakali. Asla inanmazdım birakacagina helal olsun bi bıraktı bidaha hi c içmedi heryeri bütün kıyafetleri sigara kokan bi adamdı iyice zayıflamıştı 69 kiloya kadar hiç yemek yemiyordu sigarayı bıraktı şimdi 80 kilo olmuşama kızartma yiyolar nescafe çok içiyor şimdi korkunca nescafeyi çöpe atmış dün . Yani tansiyon ilacıyla bu kötü şeylerin önüne geçilir inşallah . Doktora da yanlış anlatmış doktor ondan tansiyon ilacı yazmamış inşallah yazar
![]()
Sagol.cnm .spora başla tatlım bncedeCanım çok geçmiş olsunn