Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün 75.5 muş ve 10 gün sonra bam açılacak canm ama asıl haftaya cuma ne olacak çünki hesabı cumartesi açılacakmış . Aklıma şu geldi canım acaba yarın maviyi bildirimsiz izne mi ayırsak hem artısı da listeye yansımaz hem de 2hafta sonra listeye girme süresi dolunca bam da silinmiş oluyor zaten kilo da vermiş olur ne dersin?
@Mavi-35 canm sen benim bu msj ımı görmedin galiba ne diyorsun izin için seni yarın asıl hesabin olan hesabından izine ayırıp hesap acılınca tekrar listeye geri alsak daha iyi olmaz mı zaten o hesabından 14gün sonra listeye geri giriyorsun ki senin o hesabın zaten 10 gün kapalı olacak ondan çok mantkli bence çünkü hesap aktif olur olmaz ilk cumasında listeye geri girmis olacaksın ve böyle ce önümüzde ki cumada bu hesabından giremez isen filan sorun yaşamayız zaten sen bu süreçte şuan ki hesabından böylece devam edersin ve haftaya cumayı da riske atmamış oluruz böylece ne dersin ;)

@Mavi-35 canm sen benim bu msj ımı görmedin galiba ne diyorsun izin için seni yarın asıl hesabin olan hesabından izine ayırıp hesap acılınca tekrar listeye geri alsak daha iyi olmaz mı zaten o hesabından 14gün sonra listeye geri giriyorsun ki senin o hesabın zaten 10 gün kapalı olacak ondan çok mantkli bence çünkü hesap aktif olur olmaz ilk cumasında listeye geri girmis olacaksın ve böyle ce önümüzde ki cumada bu hesabından giremez isen filan sorun yaşamayız zaten sen bu süreçte şuan ki hesabından böylece devam edersin ve haftaya cumayı da riske atmamış oluruz böylece ne dersin :KK66:
Bence de mantıklı

@Mavi-35 canm sen benim bu msj ımı görmedin galiba ne diyorsun izin için seni yarın asıl hesabin olan hesabından izine ayırıp hesap acılınca tekrar listeye geri alsak daha iyi olmaz mı zaten o hesabından 14gün sonra listeye geri giriyorsun ki senin o hesabın zaten 10 gün kapalı olacak ondan çok mantkli bence çünkü hesap aktif olur olmaz ilk cumasında listeye geri girmis olacaksın ve böyle ce önümüzde ki cumada bu hesabından giremez isen filan sorun yaşamayız zaten sen bu süreçte şuan ki hesabından böylece devam edersin ve haftaya cumayı da riske atmamış oluruz böylece ne dersin :KK66:
Mantıklı cnm olur

Kaptinin interneti yokmuş az kalmış yazdi bana yarin kilosunu da bildirecek giremezse bana yazar oradan yazarim listeye fıstık
A antiaging de bugün tartılmış ve 68.5 çıkmış
Umarım yarın sabaha kadar siteye girer de liste olacağını görür ve sabahda tartılır canm geri kalan herkesin şuan bilgisi olmuş oldu ❤ siz yedekler takimi listenize basliycakmisiniz artk
SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB ve sen ile ? ;)

A antiaging de bugün tartılmış ve 68.5 çıkmış
Umarım yarın sabaha kadar siteye girer de liste olacağını görür ve sabahda tartılır canm geri kalan herkesin şuan bilgisi olmuş oldu ❤ siz yedekler takimi listenize basliycakmisiniz artk
SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB ve sen ile ? :KK66:
Biz yedekler lisesinden hic çıkmadık ki 🤣🤣 bu gidişle çıkamayacagiz da 🤣🤣

Biz yedekler lisesinden hic çıkmadık ki 🤣🤣 bu gidişle çıkamayacagiz da 🤣🤣
Bence senin artk asıl listeye girmek için önünde hiç bir engel yok :sopa: bayramları da bitirdik artk engel kalmadı üstelik de izin kilondan en fazla 1 kilo falan artıdasındır zaten rahatlıkla bir iki hafta içinde listeye girebilirsin bence artk kolları sıva görelim seni:KK4: 63 küsür ile mı izne ayrılmıştın canm 64 ile mi?

Ayy aklima ne geldi bu gidisle çıkamayacağız deyince düşünsene
Gelmişiz 50 li yaslara hala buradayiz menapoza girdim kilo veremiyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53:
Aahhaaahaa :KK70: koptum 😂🤣😂😅😅 61 den sonunda 60 a da indim ama şu menopoz araya girmese bu kez kesin 59 u görürdüm diyormuşum :KK70:50 yaşına kadar 50kiloya gelemedik ama bu kez 60 yaşıma gelmeden tartıda mutlaka 58 yazacak artk mezun olmama az kaldı 😂 kızzz hatçe senin de kulaklar gitmeye başladı tabi sesi mi duyuramıyorum tuğba nın da artk gözler yakını görmüyor şimdi listeye kilomuzuda yanlış yazar :KK70: yakın gözlüğüne taksa liste yaparken bari ahaahaa kız yaşlandk diye pes etmeyin bak ajda bizim yaşımızda iken taş dı taş 🤣🤣🤣🤣

Aahhaaahaa :KK70: koptum 😂🤣😂😅😅 61 den sonunda 60 a da indim ama şu menopoz araya girmese bu kez kesin 59 u görürdüm diyormuşum :KK70:50 yaşına kadar 50kiloya gelemedik ama bu kez 60 yaşıma gelmeden tartıda mutlaka 58 yazacak artk mezun olmama az kaldı 😂 kızzz hatçe senin de kulaklar gitmeye başladı tabi sesi mi duyuramıyorum tuğba nın da artk gözler yakını görmüyor şimdi listeye kilomuzuda yanlış yazar :KK70: yakın gözlüğüne taksa liste yaparken bari ahaahaa kız yaşlandk diye pes etmeyin bak ajda bizim yaşımızda iken taş dı taş 🤣🤣🤣🤣
:KK70: cok guldum yakin gözlüğü olmazsa olmazimiz olur artik

😍 ayy harika imiş 🤩 benim karnım da öyle olur inşallah yaaa 🙏 artk spora iyice daha ciddi sarılmam lazım ki hem yumuşamazlar artmasın hemde olanlar hemen geri toparlansın ara ara hep abs yaptm ama diğer dediklerini de yapıcam canm ☹ şu çatlaklarada bir çözüm olsa keşke :KK43: dermatepen vs. Tarzı şeyler var ama vakit ayırmak uğraşıp denemek lazım onlarida zaten şu son 3 kiloyu da atayım da direk onlara odaklanıcam artk ben
Yap canım mutlaka iyi gelir araştır internette bir sürü etkili program bulursun
Ben sarı kantaron yağını duymuştm çok iyi geliyo sürüp streç sarcakmışsında onunla uğraşamıyoruz daha zayıflayalm da yeni çıkanlar kalmasın sonra 😂

Yap canım mutlaka iyi gelir araştır internette bir sürü etkili program bulursun
Ben sarı kantaron yağını duymuştm çok iyi geliyo sürüp streç sarcakmışsında onunla uğraşamıyoruz daha zayıflayalm da yeni çıkanlar kalmasın sonra 😂
Ben de onu düşündüm yağı sürüp streç sarıp sporu öyle yapınca vucut sıcaklığı ile yağ daha iyi etki ediyormuş ve sıkılaşıyormuş filan diye bu hafta biseyler denemeye başlıyayım bakalım yarn markete gidip streç alayım karnıma sarayım bakalım 2 hafta deniyim onu fark yapacak mı 2hafta sonra da kızım anaokuluna başlayınca bende dışarda sahilde tekrar yürüyüşe başlrm hem daha iyi kilo atarım hemde vücut güzel toparlanır geceleride zıplıyayım haftanın 3günüde ciddi karın ve iç bacak antremanı yaparım kendime hemen program oluşturucam daha da sıkı sıkı olmam şart :sopa: taş gibi olmak istiyorum

Back
X