- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #326.021
Amin canım inşlhDarısı başıma inşallah. Boyun kaç mrk ettim.

Boy 1.62 canm kilom şuan da 61.8 hedefim 58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşlhDarısı başıma inşallah. Boyun kaç mrk ettim.
Hedefine ulaşmana çok az kalmış. Bu defa gerçekten çok sıkı sıkıya diyet ve spor yapıyorum. Gruptaki 90 lı kilolarda olan tek kişi benim sanırım. Buna da ayrıca üzülüyorum. İnşallah biran evvel kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolara inerizAmin canım inşlh
Boy 1.62 canm kilom şuan da 61.8 hedefim 58
Oh maşallah ona :)Geçmiş olsun size de. 11 aylık bizimki![]()
Öperim tabi teyzesi mıncırırım daOyy kıyamam ben yusufcuğa benim için ellerinden öp annesi azıcıkta mıncırben ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum o çok işe yerıyor canım. Bende sen gibiyim tam bir makarna canavarıyım çareyi hiç pişirmemekte buldum
![]()
Guncel kilonu ve hedef kilonuda yazip kendini kisaca tanitirsan tanışmış oluruz canimtesekkur ed rik ☺
Olsun canim baslaman da onemli bosverip yine yemeye devam etmeyerek guzel bir adim attınHedefine ulaşmana çok az kalmış. Bu defa gerçekten çok sıkı sıkıya diyet ve spor yapıyorum. Gruptaki 90 lı kilolarda olan tek kişi benim sanırım. Buna da ayrıca üzülüyorum. İnşallah biran evvel kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolara ineriz![]()
suan 69 kiloyum 55 kiloya dusmem lazimGuncel kilonu ve hedef kilonuda yazip kendini kisaca tanitirsan tanışmış oluruz canim![]()
Eylülün kaçı canım?suan 69 kiloyum 55 kiloya dusmem lazimboyum 160 11 aylik bi kizim var emziriyorum ayni zamanda o yuzden bu zamana kadar pek kilo vermedim denedim ama bebekle pek firsatim olmuyor insaallah bundan sonra verebilirim artik dogumgunuda yaklasiyor 1 ayda verebildigim kadar iyi olucak benim icin
Hoşgeldin yavmıırıımsuan 69 kiloyum 55 kiloya dusmem lazimboyum 160 11 aylik bi kizim var emziriyorum ayni zamanda o yuzden bu zamana kadar pek kilo vermedim denedim ama bebekle pek firsatim olmuyor insaallah bundan sonra verebilirim artik dogumgunuda yaklasiyor 1 ayda verebildigim kadar iyi olucak benim icin
23 eylulEylülün kaçı canım?![]()
hosbulduk kuzumHoşgeldin yavmıırıım![]()
Desteğin için çok tşk ederim. İnş öyle olacak ...Olsun canim baslaman da onemli bosverip yine yemeye devam etmeyerek guzel bir adim attın
sen kararli oluduktan sonra devami da gelecek o 90 li kilolar düşecek bir bakmissin hedefe cok yakinsin![]()
Teşekkürler paylaştım orada da.Menüyü ilk sayfadaki en baştaki linke yazıyoruz cnm burda arada kaynamasın diyemenü süper
![]()
Üzülme canm sen daha da hızlı verirsin kilo azaldıkça az gidiyor ama sen şuan 2şer 3er vererek ilerliyebilirsin hızla düşer ilk kiloların üstelik 20-30 kilo herkes veriyor o kadar çok 30 kilo veren varki sen de yaza kadar bu yıl bir yılını bu işe ada bak nasıl oluyor vucudunHedefine ulaşmana çok az kalmış. Bu defa gerçekten çok sıkı sıkıya diyet ve spor yapıyorum. Gruptaki 90 lı kilolarda olan tek kişi benim sanırım. Buna da ayrıca üzülüyorum. İnşallah biran evvel kendimizi iyi hissedeceğimiz kilolara ineriz![]()
Saolasın canım. Zaten motiveydim iyice oldumÜzülme canm sen daha da hızlı verirsin kilo azaldıkça az gidiyor ama sen şuan 2şer 3er vererek ilerliyebilirsin hızla düşer ilk kiloların üstelik 20-30 kilo herkes veriyor o kadar çok 30 kilo veren varki sen de yaza kadar bu yıl bir yılını bu işe ada bak nasıl oluyor vucudun❤yaz başlarken bir bakarsın 63 olmuşsun ve o boya 63 kilo da çok çok güzel olur her istediğini giyersin manken gibi olursun
![]()
Çok sevindim ne güzelSaolasın canım. Zaten motiveydim iyice oldum![]()
Geçmiş olsun canım,Sefil ben yazik banaaaburnumu silmekten hapsurmaktn bi hal oldum ogluma grcmesin diye buyuk caba sarf ediyorummm
Hastalik gecsin spora baslicam 56 ya cok az kaldi kalan son 4 kilomu sporla vermeyi planliyorum bakalim
Tesekkurler canim sen yeni katildin sanirimGeçmiş olsun canım,