• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

😍 Evet canm 😁gece gündüz sürekli çok güzel oldun aşkım çok güzel oldun aşkım diyip duruyor beni en çok o gazladı zaten vay vay diye diye beni iyice spora asıldırtmıştı 😂 çok fit oldun daha zayıf hallerinde bile karnın böyle diildi taş gibi oldun diyo 😍 karnımın fotosunu atmıştım size gerçekten ben daha zayıfken 58iken bile bukadar düz bir karnım olmuyordu kesinlikle sporun mucizesi tabi ben de onu gazlıyorum hep spor yap spor yap diye :KK70: benim eşimin bazen göbeği çıkar bazen hemen geri gider canm bir hafta yağlı ve tatlıyı az yesin 4-5 kilo gidiyor öyle bir bünyesı var ince uzun yapısı zaten canm kilosu tam aslında genel de 90 ama boyu da 90 olduğu için erkekte boy kilo eşit oldumu ,aten tam duruyor 1.90 a 90 eşim yani bacakları kollari filan ince yani ama ben kaslı çok seviyorum 😍 ara ara derim o da yapcam zaten der hep :KK70: bu ara çok kıskançlık krizi var kıyafetlerime karışmaya başladı ve çoğu yerde foto çekilememe izin vermiyor filan değişik krizlerde dün de baktı baktı gene aşkm sen fena güzel oldun ya nolcak bòyle yok ama gòrceksin sen ben fitness a başlıyorum kas yapcam gòrceksin sen diyo Aayy nasl gülüyorum anlatamam kendi kendine gaza geliyo adam :KK70: bide bu ara artk yeter kendini yemiycem diye sıkma yada tartılıp durma zaten artk tamsın diyete gerek yok sadece spora devam edersin diyor ona demedim hiç ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum canım 💖
Mrb canım ben yeniyim de çok merak ettim ne sporu yapıyorsun ve ne kadar zamanda kaç kilo verdin

😍 Evet canm 😁gece gündüz sürekli çok güzel oldun aşkım çok güzel oldun aşkım diyip duruyor beni en çok o gazladı zaten vay vay diye diye beni iyice spora asıldırtmıştı 😂 çok fit oldun daha zayıf hallerinde bile karnın böyle diildi taş gibi oldun diyo 😍 karnımın fotosunu atmıştım size gerçekten ben daha zayıfken 58iken bile bukadar düz bir karnım olmuyordu kesinlikle sporun mucizesi tabi ben de onu gazlıyorum hep spor yap spor yap diye :KK70: benim eşimin bazen göbeği çıkar bazen hemen geri gider canm bir hafta yağlı ve tatlıyı az yesin 4-5 kilo gidiyor öyle bir bünyesı var ince uzun yapısı zaten canm kilosu tam aslında genel de 90 ama boyu da 90 olduğu için erkekte boy kilo eşit oldumu ,aten tam duruyor 1.90 a 90 eşim yani bacakları kollari filan ince yani ama ben kaslı çok seviyorum 😍 ara ara derim o da yapcam zaten der hep :KK70: bu ara çok kıskançlık krizi var kıyafetlerime karışmaya başladı ve çoğu yerde foto çekilememe izin vermiyor filan değişik krizlerde dün de baktı baktı gene aşkm sen fena güzel oldun ya nolcak bòyle yok ama gòrceksin sen ben fitness a başlıyorum kas yapcam gòrceksin sen diyo Aayy nasl gülüyorum anlatamam kendi kendine gaza geliyo adam :KK70: bide bu ara artk yeter kendini yemiycem diye sıkma yada tartılıp durma zaten artk tamsın diyete gerek yok sadece spora devam edersin diyor ona demedim hiç ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum canım 💖
🤣🤣🤣triplerine koptum baya komlekse girmiş adam . Evett insanin eşinden övgü alması baya gazlliyor 🤣benimki de boyum uzun değil diye çok üzülüyor dedim çekmiş gibisin bari incel de uzun görün biraz . Kilo artınca boy da dahada az görünüyor 🤣

20190821_200919.webpg20190821_173826.webp

Iyice zayıfladım gibi geliyo cuma gorcez . Spporda çekilmiştim bugün 🤣

Mrb canım ben yeniyim de çok merak ettim ne sporu yapıyorsun ve ne kadar zamanda kaç kilo verdin
Canm benim geçmişte de çok kez kilo alıp verdiğim olduğu için vücut artk diyete zor tepki veriyor onun için bu kez zor kilo verdim ama kalıcı olacak şekilde sağlıklı ,uzun vadede ve spor ile verdim için daha iyi oldu canm fakat bu süreç ne kadr sürdü dersen Aralı sonu 72-73 idim yılbaşı sonrasında ocak 'ta düzenli diyet ve spora başladım haziran başına kadar o şekilde 10 kilo verdim ve son 2-3 ayım yaz gezmeler tatiller bayramlar derken daha çok kilo koruma gibi geçti pek vermedim son aylar canm ama kışın 5ayda 10 kiloyu verdiğim zaman düzenli sahil yürüyüşü +bölgesel plates hareketleri +kondisyon bisikleti yapıyordum ve aralarda bazı günler zumba yada başka danslar yapıyordum yaz sıcağı gelince dışarda yürüyüş ü bıraktım ama arada bazen evde koşu bandı yada dans yaptgm oluyor fakat tüm yıl boyunca hiç ara vermeden her gün 1saat kondisyon bisikleti yaptm yanında yaptklarm değişkenlik gösteriyor yani bazen trambolin zıplıhorjm bazen abs,makas,mekik yapıyorum vücudun şekillenmesine göre ihtiyaç bölgeye göre değiştirerek ilerlemeye calisyrm ama günlük 2-3 saat sporum oluyor

Kv borek getirmis bnmde yemek yapmaya halim yoktu yedim valla aksam aksam hic iyi olmadi ama bana kalsa ac uyurdum

Ne kadar zor yaa esimin yoklugunu bi kez daha anladim hastayim dinlenemiyorun o burda olsa en azindan aksamlari dinlenebilirdim bi corba biseyler yapardi.. kaldi 3.5 ay

🤣🤣🤣triplerine koptum baya komlekse girmiş adam . Evett insanin eşinden övgü alması baya gazlliyor 🤣benimki de boyum uzun değil diye çok üzülüyor dedim çekmiş gibisin bari incel de uzun görün biraz . Kilo artınca boy da dahada az görünüyor 🤣
Ay siz bizim tersimize sen uzun bolusun bide o diil o boydan da iyice komplekse giriyor zaten sen 5 kilo daha verince tiripleri artar iyice onun da :KK70: ben bide çıtır kıyafetleri çok severim hem spor hem dekoltece şeyleri filan çok seviyorum ve şuara artk kendime yakstryorum artk giymeye basladm mini şort mini etek yada yüksel bel etek pantolan üzerine göbeği açık bluzlar filan giymeye başladım iyice çıldirdi bune ya genç kız gibi diyor 😂 kızımla el ele gidiyoruz (5yaşinda) seni ablası sancaklar diyor :KK70:yaşdan da tribe girdi ben yaşlanyrm sen gençlesiyosun ne olcak diyor 😂 dedim bak kendine sende ozman yani dimi ama bak biz nekadar uğraşıyoruz :KK70: seninki başlar artk onu giyme bunu giyme diye adamlar kompleks girdi iyice ahaahaa oh iyi oluyo yesinler baklavaları böyle olur işte

Canm benim geçmişte de çok kez kilo alıp verdiğim olduğu için vücut artk diyete zor tepki veriyor onun için bu kez zor kilo verdim ama kalıcı olacak şekilde sağlıklı ,uzun vadede ve spor ile verdim için daha iyi oldu canm fakat bu süreç ne kadr sürdü dersen Aralı sonu 72-73 idim yılbaşı sonrasında ocak 'ta düzenli diyet ve spora başladım haziran başına kadar o şekilde 10 kilo verdim ve son 2-3 ayım yaz gezmeler tatiller bayramlar derken daha çok kilo koruma gibi geçti pek vermedim son aylar canm ama kışın 5ayda 10 kiloyu verdiğim zaman düzenli sahil yürüyüşü +bölgesel plates hareketleri +kondisyon bisikleti yapıyordum ve aralarda bazı günler zumba yada başka danslar yapıyordum yaz sıcağı gelince dışarda yürüyüş ü bıraktım ama arada bazen evde koşu bandı yada dans yaptgm oluyor fakat tüm yıl boyunca hiç ara vermeden her gün 1saat kondisyon bisikleti yaptm yanında yaptklarm değişkenlik gösteriyor yani bazen trambolin zıplıhorjm bazen abs,makas,mekik yapıyorum vücudun şekillenmesine göre ihtiyaç bölgeye göre değiştirerek ilerlemeye calisyrm ama günlük 2-3 saat sporum oluyor
Cardio gerçekten çok etkili oluyor bende eliptik yapıyordum da 1 ay annelerin yanına memlekete gittim bırakmak zorunda kaldım hemen incrlen yerler dolmaya başladı bile sanki

Ay siz bizim tersimize sen uzun bolusun bide o diil o boydan da iyi kompoze giriyor zaten sen 5 kilo daha verince tipleri artar iyice onun da :KK70: ben bide çıtır kıyafetleri çok severim hem spor hem dekoltece şeyleri filan çok seviyorum ve şuara artk kendime yakstryorum artk giymeye basladm mini şort mini etek yada yüksel bel etek pantolan üzerine göbeği açık bluzlar filan giymeye başladım iyice çıldirdi bune ya genç kız gibi diyor 😂 kızımla el ele gidiyoruz (5yaşinda) seni ablası sancaklar diyor :KK70:yaşdan da tribe girdi ben yaşlanyrm sen gençlesiyosun ne olcak diyor 😂 dedim bak kendine sende ozman yani dimi ama bak biz nekadar uğraşıyoruz :KK70: seninki başlar artk onu giyme bunu giyme diye adamlar kompleks girdi iyice ahaahaa oh iyi oluyo yesinler baklavaları böyle olur işte
Puhaha baklavalari kebapları yemeyecekler yapacak birşey yok 🤣🤣🤣

Cardio gerçekten çok etkili oluyor bende eliptik yapıyordum da 1 ay annelerin yanına memlekete gittim bırakmak zorunda kaldım hemen incrlen yerler dolmaya başladı bile sanki
Evt canm mesela benim burda disinda da 4 kilo daha verdiğim kilo ile toplam giden 14 kilo oldu ama 14 kilo da göbek den tam 20 cm incelme oldu ve bir çok yerimden de 15er cm en az 10 cm incelemelerim var yani çok ciddi bir daralma yaşadım ondan verdiğinden de çok daha fazla vermiş gibi görünüyorum ve vücut çok şekilli sıkı selülitsiz çok güzel oluyor 👌 şua aralar artk daha çok sıkılaşması ön plana aldm zaten tek sorun göbek deliğinin orda biraz çatlakların var 😥 göbek deliğinin üst kısmı çok güzel yani yüksel bel kıyafetin üzerine direk beli açık giyebiliyorum artk ama göbek deliğinin altından kasığa doğru olan yerde çatlağım var hamileyken olmuştu ☹ son bir kaç kilomu verirken onu da çözersem tam muhteşem olacak ama baya biseyler deniyorum çözersem ihtiyacı olanlar için sizlede paylaşıcam inslh 🙏

Back
X