• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bugün sporda nirvana yaptm 🤣😂 hem gece hem gündüz :KK70: yazıcam yaptıklarımı birazdan
Bittim çok fena heryerim zonkluyor şuan . Deniz kenarında yürüyüş yaptık müthiş esiyor oturduk şimdi. Birazdan eve doncez .
80 dk tempolu yürüyüş
20 dk ağırlık
600 ip atlama
Bugün benim böyle

Munkun tabiki canim ilk baslarda cabuk gider.
Ben ilk hafta 1.9 vermistim 74.6 kiloyla başlamıştım

Simdi de canin pizza istiyor mu :rolleyes: bence istemesin bak ne guzel olmus bozmazsan onlar bile bol gelecek :rolleyes:
40 dk da şimdi yürüdüm buttim 4 gündür gece gündüz spordayim her yerim ağrıyor şuan istemiyor 😁😁

O tatilden geldikten sonra biraz artı çıkmış idi biraz motivesi etkilendi galiba :KK43: bide tatil sonrası tekrar eski düzenine dönüp adapte olmakta da zorlandı spora filan eski şekilde tam donwmisidi filan onların etkilerinden galiba buraya da daha az girmeye başladı :KK43: uması yarn kilo düşüşü olmuş olur ve ona güzel bir motive olur eski haline temposuna geri döner :KK43: Kizilbodur Kizilbodur iyimisin canm pek girmiyorsun artk :KK43:
İnşallah kaybetmez motivesini çok başarılı gidiyodu merak ettik seni canımm aramıza dönn Kizilbodur Kizilbodur

Ben ıslak kek yaptım. Yeğenim istedi. Bir çatal tadına baktım :( IMG_20190823_001627.webp

Lahana dolması diyete pek uygun olmaz canım pirinç hem ödem yapar hem şeker oranı yüksek hemde kalorisi yüksek
Canım lahana dolmasını ben potinle değil burgurla yapıyorum hem daha sağlıklı daha lezzetli oluyor ilk yiyen tatini sevmeye bilir ama ben alıştım çok güzel oluyor öğlen dolma soğuk yoğurt çorbası akşam bişey yiyemedim midem çok bulanıyor yoğurt kurunude yapamadim

Bugün sabah ve akşam 2kez spor yaptm
Bisikleti sabh 1 akşam 1 yaparak toplamda
2saat kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandı
35 dakika plates (iç bacak,ön bacak,kol,karın)
30 tane Yarım şınav
Bugün toplam 3saatten fazla spor yaptm kizlar
Hey maşallah 2 saat bisiklette maşallah ben ona 5 dk sabredemiyorum 🤣🤣müthişsin 👏👏👏

Darısı başıma inşaAllah ya💕 ben de vereyim sizler gibi😘😘😘
Inşallah canim :KK36:Ben iki defa listeye girip mezun oldum :deli: ilki 3 sene once 76 lardan 62 ye ondan sonrada
Bu son olanda 74 den 63 e inip mezun oldum ama 2 kilo fazlam var şuan 65 kiloyum tekrar 63 e dusmem lazim
Senide mezun ederiz insallah :dua::KK37:

Back
X