- 4 Ocak 2020
- 2.624
- 6.983
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.741

Nurdeva(/69.6//%) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta dereceye girelm de haftaya fazlasiyla eksigiyle kabulümsünz
HEDEFİ 60 canım aday listesinde eklemiştim ama başlama tarihini kafamdan yazdımLenochka gecen cuma ki kilonu biliyo musun tahmini de olsa ? Bide hedefin ne
bence de notalar silinsin de kurtul cezalardanBu hafta dereceye girelm de haftaya fazlasiyla eksigiyle kabulümsünz![]()
Geçen cumaki kilom da yine 71 civarıdır. Ben 1 aydır filan diyete uymadığım için tartılmadıydım da.Lenochka gecen cuma ki kilonu biliyo musun tahmini de olsa ? Bide hedefin ne
Bnde kayitliydi ordan baktm tam olsn tarihi diyeHEDEFİ 60 canım aday listesinde eklemiştim ama başlama tarihini kafamdan yazdım
2 hafta daha liste hazirlamam gerekiuobence de notalar silinsin de kurtul cezalardan
Tm 71 yazalm alalm seni listeye dahs once hic bi takimda ysrismamistn dimiGeçen cumaki kilom da yine 71 civarıdır. Ben 1 aydır filan diyete uymadığım için tartılmadıydım da.
Ben 17 temmuzda adaydım yine 1-2 hafta buradaydım sonra beni asıl listeye almayın dedim memlekete gideceğim diye. Şimdi tekrar 1 Eylül'de başladım. Hangi tarihi baz alırsanız artık.HEDEFİ 60 canım aday listesinde eklemiştim ama başlama tarihini kafamdan yazdım
biz girelimBu hafta dereceye girelm de haftaya fazlasiyla eksigiyle kabulümsünz![]()
Yok yarışmadım hiç. Bu ilkBnde kayitliydi ordan baktm tam olsn tarihi diye
2 hafta daha liste hazirlamam gerekiuotekrar ceza almak istemiyorum acikcasi ugrastiriyo
Tm 71 yazalm alalm seni listeye dahs once hic bi takimda ysrismamistn dimi
Zaten bi daha ceza alirsam o hafta kim en az kilo verdiyse ona hazirlatcm listeyibiz girelimSchonerDuft ıle zaten artık ceza almazsın
![]()
Allahım 2 haftadır bende olan asırı kilo verme istegim nooolur gitmesinçoook amin
![]()
Evden çıkmıyoruz tatlım hep bir baş ağrısı var sinüslerim tıkalı rapor aldım zaten çocuklar çok sıkıldı . Diyet yapmadım ama regl şişliğim gitti yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta bir geçsin spora başlayacağım yine yoksa veremiyorum benPamukprncess canim kilo vermeye baslamana cok sevindim kendini nasil hissediyosun hastalk fln yok dimi dikkat et kendine etrafinda pozitif insanlar varken kinseyle gorusmemeye bak
Uzun zamandan sonra ilk kez iyi bir sonuç bu galiba***14.TAKİM 690.Etap***
Pamukprncess(62.1/61.7/0.4/%0.64)
zuzuzuzu 1234 (73///%)
bircocuklu (62/61,40/0,60/%0.97)
almora34 (65/64,90/0.1/%0.15)
Mirjam (74.8/74,20/0.6/%0.8)
Nurdeva(71/69.6/1.4/%1.97) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef60
14.Takım Ortalamasi :%0.755
çççooook mantıklıZaten bi daha ceza alirsam o hafta kim en az kilo verdiyse ona hazirlatcm listeyi![]()
Aslinda bi ozelligi yok biber doldurdum evdekilere banada kiymaya evde ne varsa sogan, domates kabak baharat felan karistirip doldurdumsebze ve etli dolma nasıl birşey
Bende katilirim platesi cok seviyorum yapsam super olucakkızlar spora listesi demiştim benim düzen sıkıntım oldu şimdi liste yapasam ktılır mısınız
Cokkk dikkat et kendine tatlidan uzak dur doktorlardan duymustm virüs riski olan uzak dursun diyodu bide kek cayi oneriyolarEvden çıkmıyoruz tatlım hep bir baş ağrısı var sinüslerim tıkalı rapor aldım zaten çocuklar çok sıkıldı . Diyet yapmadım ama regl şişliğim gitti yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta bir geçsin spora başlayacağım yine yoksa veremiyorum ben