14 yaş farkı sizce sorun olur mu?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
Bir görücüm çıktı . Sanırım bu devirde görücü usulü daha iyi:) neyse diğer kriterleri hersey benim için uyumlu tek sorun suan yaş farkı. Ben 28 yaşındayım o 42 . Eşinizle yaş farkı olanlar sıkıntılar oldu mu hiç merak ediyorum. Yaş farkı yüzünden kabul etmemeyi düşünüyorum ama bir fikrinizi almak istedim

Görücü usulü daha iyiyse evlenin

evet çok fazla bana göre kabul edilemez, erkeklerde kendine ne kadar güveniyor yahu kendinden 14 yaş küçük birine talip olabiliyorlar ben ilerde ihtiyaçlarını karşılayabilcek miyim vs. hiç düşünmüyorlar anlaşılan.

Aşık olsanız tolere edilebilirdi belki (sevdiğiniz için bazı şeyleri alttan alabilirdiniz) ama görücü usulüne biraz zor. Sizin heves ettiğiniz her şey ona çocukça gelecek. Ne gereği varlar havada uçuşacak razı misiniz?

Benim şahsi fikrim 5 yaştan fazla olmamalıdır. .
Farklı çağların çocukları olmak. .
yaş gereği farklı beklentiler..
Tabii tercih meselesi.
.

Babanla zorlasan aranda 14 yas fark olur. Abartmamak lazim.

Bir görücüm çıktı . Sanırım bu devirde görücü usulü daha iyi:) neyse diğer kriterleri hersey benim için uyumlu tek sorun suan yaş farkı. Ben 28 yaşındayım o 42 . Eşinizle yaş farkı olanlar sıkıntılar oldu mu hiç merak ediyorum. Yaş farkı yüzünden kabul etmemeyi düşünüyorum ama bir fikrinizi almak istedim
Yaş arttıkça daha iyi olur. Adam olgun, görmüş geçirmiş. Gencecik karısı olacak, el üstünde tutar bence. Ama bi de kıskançsa??? O zaman çekeceğin var derim. Biraz tanıyıp karar ver bence.

14 cok bence ya bilmiyorum hani deli gibi asik olursun tamam ama adam ellisine merdiven dayamis artik. sana ideal olabilecek tas catlasa 37 falan

canım 35-36 (bayanlar için zirve tabir edilen yaşlarda) yanında 50 lik biriyle olmak istiyorsan neden olmasın...
sen daha 30 bile değilsin adam 42 sence olur gibi mi???

Benim 15.5 yaş büyük sevgilim vardı ve olmuyor, ben yapamadım en azından, deli gibi aşıkken bir yılın sonunda sıkıntıdan patlar hale geldim.

Ben aslında erkeklerin kendi yaşına uygun evlilik yapmalarından yanayım. Gençler onları kabul ettikçe bizim şansımız azalıyor :) İşin gerçeği eğer ondan fizik olarak etkilendiysen, kendine bakacak ve dinçliğini koruyacak biri ise neden olmasın. 14 yaş çok çok fazla değil. Diğer yönlerden olumlu ise bence bu sorun olmamalı. Yıllar erkeklere daha az dokunuyor.

size abla bey efendiye amca diyebilen bir yaş grubu varken ben olsam yerinizde kabul etmezdim..
zorlasa gerçekten babanız olabilirmiş...

ki benzer örneklere sahibim; 40 yaşında dede olmuş bir kayınpederim var :)

Daha tanışmadim. Bugün söylediler bana bende yakın arkadaşlarıma paylaştım tepki verdiler hemen çok büyük napacaksin o kadar yaş farkı adamla diye tepki gösterdiler . Bende söyleyen kişiye bir düşüneyim dedim hemen kestirip atmayayim dedim. Söyleyen kişiye zaten yaş farkı çok fazla dedim bence bir kahve iç konuş belki düşüncen değişir çünkü çok iyi bir insan pişman olmazsın dedi. Ben 5 yıllık bir ilişki yaşadım 1 senesi nişanlı olarak geçirdik sonra sana aşık değilim deyip bir anda beni terk edip başka birisiyle evlendi. Çok acı çektim 1 sene oldu biteli daha yeni yeni kendimi toparladım . Oyüzden benim değer verdiğim değilde daha çok bana değer veren insanla istiyorum.

Ayrıca ben 21, eşim 30. Ama ikimiz de parka gidip oynarız yani. Bahsedilen sıkıcılık konusuna göre, adamı canlandırmak da size bakıyor :) Öncelik yaş değil , sevgi saygı olsun :)))

Ben anlamadım şimdi odun mu diye sorduğunuz adamla bu 14 yaş fark olan adam aynı kişi mi ?
Eğer öyleyse zaten boşverin,yok değilse siz baya baya psikolojinizi bozmuşsunuz herkese evlenmeye niyetiyle sarıyorsunuz tedavi olun.

Ben anlamadım şimdi odun mu diye sorduğunuz adamla bu 14 yaş fark olan adam aynı kişi mi ?
Eğer öyleyse zaten boşverin,yok değilse siz baya baya psikolojinizi bozmuşsunuz herkese evlenmeye niyetiyle sarıyorsunuz tedavi olun.
Odun dediğim adamla hoslandigim için çıktım. Ama olmadı. 14 yaş farkı adam evlenecek kız arıyor bana dediler. Şimdi sana soruyorum psikolojimin. Bozuk olması ne Alakaa??? Evlenmeye niyetiyle kime sarmisim burda??? Laf sokacagim diye cirpiniyorsunuz....

X