• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşındaki kardeşim ve sevgilisi :S

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
96
Diğer
Arkadaşlar erkek kardeşim 14 yaşında ve şuan bi kızla görüşüyor mailerini gördüm ve facebook da mesajlarına denk geldim 2 yıldır sbs ye giriyor bu yıl da girecek son senesi
gayet iyi puanlarda aldı ama bu yaşta bu işlere vakit ayırması beni rahatsız ediyor
annemlere bişey söylemedim ama emeklerimizin boşa gitmesini istemiyorum
ne yapmalıyım sizce onunla konuşup mahcup etmek istemiyorum..gizli gizli iş çevirsin istemiyorum.
annemlere dersem yine mahcup olur, konu büyür
ben mi konuşsam yoksa kızın annesiyle mi konuşsam yani ne yapsam bilemedim....
bizlerde o yaşlarda bişeyler hissettik ama şu dönem onun için çok önemli sınava sadece 53 gün var :S

cnm ne yazmış ki maillerinde.. ne zamandır görüşüyorlarmış.. hem sen bırak desen de bırakmaz bence.. kızın annesi ile sakın konuşma.. çok büyük sorunlar çıkar.. kızın ailesinin de haberi yoktur kesin.. snra o kıza ziindan olur hayat..
yaşı küçük kardeşinin yani olmasa daha iiydi ama konuşabilirsin onunlar.. bir kardeş değil de arkadaş gibi. ama sakın yargılar gibi konuşma..
yoksa ayrıldım der yine görüşür.. senin haberin olarak gelişmesi daha ii olayların

Hiç karışma,bildiğini de belli etme.Engellerseniz daha kötü olur.Hele kızın annesiyle konuşmak ikisini de utandırır ve üzer.O yaşlardan sen de geçtin,o zamanlar herşey büyük yaşanır.Bu olay bir travma haline gelirse kolay atlatamazlar.
Eğer kız sınıf arkadaşıysa veya yaşıtsa derslerine zararı olmaz.Sınav günleri ve dersleri denk olunca kendi sınırlarını güzelce çiziyorlar.Şöyle düşün,bu kız olmasaydı kardeşin msn e girmeyecek miydi ? Girecekti.

Not : Görümcelik yapma çocuklara :9:

her şey madem yolunda dersleri iyi, eee yaşıda yani. Zaman şimdilerde bizim o yaşlarda olduğumuz gibi akmıyor maalesef o sebeple yersiz endişenizden kurtulun, büyütmeyin. Hele ki kızın ailesini falan hiç karıştırmayın kardeşinizi çok rencide etmiş olursunuz. Yanlış şeyler gördüğünüz zaman, kardeşinizin kendisini bozduğunu düşündüğünüz zaman müdahale edersiniz, bunu da aile büyüklerini karıştırmadan abla-kardeş konuşarak halletmelisiniz.

Hiç karışma,bildiğini de belli etme.Engellerseniz daha kötü olur.Hele kızın annesiyle konuşmak ikisini de utandırır ve üzer.O yaşlardan sen de geçtin,o zamanlar herşey büyük yaşanır.Bu olay bir travma haline gelirse kolay atlatamazlar.
Eğer kız sınıf arkadaşıysa veya yaşıtsa derslerine zararı olmaz.Sınav günleri ve dersleri denk olunca kendi sınırlarını güzelce çiziyorlar.Şöyle düşün,bu kız olmasaydı kardeşin msn e girmeyecek miydi ? Girecekti.

Not : Görümcelik yapma çocuklara :9:

:1::1::1: alemsin yaaa

cok normal bıdurum gıbı yorumlar yapılmıs ama ne hale gelmısız farkında deılız 14 yasındakı bı 'cocuk'ama yapıcak bıse yok onlarında sucu yok cevre tv hersey bunu empoze edıo neyse.....
bence kardesınle konus ama damardan gır yanı derslerın etkılemesın falan de otekı turlu yangını koruklemek olur o yastakı bı 'cocuk' ıcın kolaylıklar:71:

bu konuda otorite olduğumu hissettiğim için yazıyorum eski adıyla ortaokul öğretmeniyim. bu yaştaki çocukların çıkması konuşması kimseye zarar vermez, asıl dokunursanız zarar verirsiniz, varsayın ki ayırdınız ayrılık hüznüyle ders çalışacak mı sanıyorsunuz asıl düşüş o zaman olacak şimdiye kadar zarar görmemiş son 50 günde zarar görmez korkmayın, çocuğun duygusal dengesini ruh sağlığını bozmayın.
kızın annesini aramak falan çok tehlikeli zaten sınıf arkadaşıdır o da girecektir sınava ona yazık değil mi, namus meselesi falan da değil ki. içiniz rahat olsun şimdiye kadar iyi puanlar aldıysa herşeyin bilincindedir kardeşiniz

Tam çağları bunlar derslerini etkilemez. Bu sınavların sonu yokki sınava göre his mi değiştirsin çocuklar üniversite olur o zamanda bahane hazır yemek içmek kadar çoook doğal hissler ne güzel bir "kıza" ilgisi varmış işte etkilemez kuzenlerimden biliyorum :)

Namus meselsi vs. türünde düşüncelerim yok elbetteki.. o yaşlardan geçtim bende biliyorum hissi..
ama arkadaşlarına bakıyorumda hele kızlar çok fenalar.. bu aralar boşum falan yazıyolar face de iletilerine..mailerden anladığım kız önce ısrarcı olmuş bizimki kabul etmemiş sonra bende seni seviyorum yazmış vs.. şimdi aşkımlar,bi tanemler havada uçuşuyor anlayacağınız...
kız diğer sınıftan kendi sınıfından değil ama yaşıtlar.. hayalcim görümcelik yaptığımdan değil gerçekten :) endişelenmemin tek nedeni son zamanlarda çok saldı kendini bilgisayardan ayıramıyoruz elinden telefon düşmüyor... neyse sanırım biraz daha beklemeliyim burdaki yorumlardan da sessiz kalmam gerektiği çıkıyor... teşekkür ederim herkese....:71:

canım sana hak veriyorum benim kardeşimle yaşıt bende facesinde msjlarını okurum kim eklemiş bakarım bişey gördümmü anneme söylerim çünkü daha çok ufak doğruyu yanlışı ayırt edemiyolar..allahtan bizimki onu yapmıyo dediğinde haklısın daha bu yaşta ne sevgilisi derslerini çalışsın bizimkide akşamakadar facede anacım kızlar buna yazıyo :52:
geçen annem bi dellendi bu kızın başka işigücü yokmu diyo :1:

Konuyu takip etmeyi ihmal etmeyin. Onun güvenliği için. Ama şimdi ona söylerseniz morali bozulup strese girecek ve dersleri işte o zaman bozulacaktır.
Kıyamam ne kadar mutludur şimdi o. Daha bir keyifli çalışıyordur derslerini.
Umarım çok çok iyi bir puan alır sınavlarında

dersini normal bir şekilde çalışıyorsa
günlük hayatını aksatmıyorsa
karışılmasına gerek yok bence.
sonuçta yaşı küçük de olsa duyguları var onun da.
hem karşı tarafın annesi ile konuşman çok büyük bi hata olur.
nasıl bir tepki göstereceklerini bilemezsin.
bu durum kardeşini bil etkileyebilir sonrasında.

uzaktan ama kontrollü bir şekilde takip edebilirsin.
deme istediğim maillerini okuma. o onun öeli sonuçta.
bunu yaptığını fark ederse sana karşı olan güveni kırılır.

canım sana hak veriyorum benim kardeşimle yaşıt bende facesinde msjlarını okurum kim eklemiş bakarım bişey gördümmü anneme söylerim çünkü daha çok ufak doğruyu yanlışı ayırt edemiyolar..allahtan bizimki onu yapmıyo dediğinde haklısın daha bu yaşta ne sevgilisi derslerini çalışsın bizimkide akşamakadar facede anacım kızlar buna yazıyo :52:
geçen annem bi dellendi bu kızın başka işigücü yokmu diyo :1:

kızlar daha erken ergenliğe girdikleri için böyle oluyor işte :)
12-13 yaşında aşk acısı çekiyorlar yaa :) bi arabesk haller..
Allah yardım etsin hepimize :)
EBRU 72
teşekkürler canım inşallah..

kızlar daha erken ergenliğe girdikleri için böyle oluyor işte :)
12-13 yaşında aşk acısı çekiyorlar yaa :) bi arabesk haller..
Allah yardım etsin hepimize :)
EBRU 72
teşekkürler canım inşallah..

aynen canm kızlar daha fenalar bi açıyorum facesini neler neler yazıyolar ama dediğim gibi ben ona çaktırmadan takip ediorum yaşı ufak çünkü biri rahatsız eder başına iş açar falan

Back
X