Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum sürekli uyku hali bugün de su içsem kusuyorum başımda çok ağrıyor erken gebelik testi yaptım akşam çıkmadı adetime 9 gün var bi bilgisi olan yaşayan
Belirtiler için erken testte de çıkmaz 9 gün varken, belki psikolojiktir ya da başka bi hastalıktan kaynaklıdır. Kan değerlerine baktırabilirsin enfeksiyon ya da demir d vitamini düşüklüğü kansızlık varsa da olabilir böyle
Belirtiler için erken testte de çıkmaz 9 gün varken, belki psikolojiktir ya da başka bi hastalıktan kaynaklıdır. Kan değerlerine baktırabilirsin enfeksiyon ya da demir d vitamini düşüklüğü kansızlık varsa da olabilir böyle
Belirtiler için erken testte de çıkmaz 9 gün varken, belki psikolojiktir ya da başka bi hastalıktan kaynaklıdır. Kan değerlerine baktırabilirsin enfeksiyon ya da demir d vitamini düşüklüğü kansızlık varsa da olabilir