- 13 Mayıs 2016
- 103
- 69
- 48
- 44
- Konu Sahibi Prenseska2
Heyecanla bekliyoruz muhakkak bizimle de paylaşınAz bir süre kaldı cinsiyyetini öyrenmeme benimde bekliyicem inşAllah))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla bekliyoruz muhakkak bizimle de paylaşınAz bir süre kaldı cinsiyyetini öyrenmeme benimde bekliyicem inşAllah))
öyle diyorlar evet. rutin kontrolümüzdü bizde hiç beklemiyorduk cinsiyet söyleneceğini ama pat diye söyleyiverdi doktorumuz :) inşallah gönlünüze göre olur her şey.11 haftalikken mi ay ne güzel hayirli olsun simdi biz 12. Haftaya girdik haftaya doktora gideceğiz umarim bize de söyler.bide erkek bebek hemen belli oluyormuş kiz göstermez diyorlar
Aminnn inşaallah erkek mi sizin o halde erken gösterdiğine göreöyle diyorlar evet. rutin kontrolümüzdü bizde hiç beklemiyorduk cinsiyet söyleneceğini ama pat diye söyleyiverdi doktorumuz :) inşallah gönlünüze göre olur her şey.
evet, paşamız geliyor kısmetseAminnn inşaallah erkek mi sizin o halde erken gösterdiğine göre![]()
Hadi bakalım sağlıkla, bereketiyle gelsin inşaallahevet, paşamız geliyor kısmetse
Çok şükür kaç haftalıksınızBiz dün renkli ultrasona gittik kesin kız dedi artık çok şükür sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin canım kızım <3 haftalardır beni oyaladı ama dünkü doktorum artık kesin dedi :))
Malesef İstanbul'da yım kiizmirde gediz tıp merkezi var 30 tl hem tecrübeli bir bayan hemde oldukça tatmin edici konuşuyor fotomuz şuan yanımızda değil ama daha sonra atarım izmirdeysen bence cinsiyet kontrolü için gidilebilecek bir yer![]()
Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı Nasib etsinBen pazartesi öğrendim kızım olucakmış16+4ken öğrendim :)
Allahmerhaba 12. haftada doktorum erkek olduğunu söyledi
Bizim tarihlere baktım da aynı tarihlerde olacak inş doğumumuzSağol canım. :) Allah razı olsun.
İnşallah sağlıcakla dogsunlar da. :)Bizim tarihlere baktım da aynı tarihlerde olacak inş doğumumuz
o zaman hayırlı olsun Prensesimiz14+1 , 15+3 ve 15+4 de uc farkli doktor bakti ve ucude %90 kiz dedi
TeşekkürlerHaydi
o zaman hayırlı olsun Prensesimiz