Lütfen bana fikir verin acil ??

U ucanugurboceg kız Allah seni bildiği gibi yapsın 😂😂😂Allah affetsin çok güldümmm 5 yıl sonra yavrusuna kavuşmuş bir insan olarak yok WC banyoda sperm kalırmış da bulaşırmış da hamile kalırmış 😂😂😂😂 spermler çıktığı anda yumurtayı dölledi dölledi yoksa zaten ölüyorlar bu bir ve bu sıcak doğal bir ortamda bulunmaları halinde yaşamalarını sağlar (rahim gibi).. hamile kalmak o kadar kolay bir olay değil, bir kadın ayda sadece bir gün yumurtlar ve o da 24 saat aktifliğini korur, o süre sonrasında sperm ulaşsa da döllenme olmaz bu iki 😂😂😂 eğer bu kadar korkuyorsan insanlarla aynı WC banyo kullanmak zorundaysan bir çamaşır suyu döküver için rahat etsin ( ki sperm soğuk bir ortama temas ettiği anda ölür) bu da 3 😂😂😂ovulasyon testleriyle gün gün doğru tespiti yapmak için uğraşmış bir insan olarak söylüyorum ki senin varsayımların gerçek olmayacak kadar saçma 😂😂 git ablacım bir temiz hava al, beynine bir oksijen gitsin.. bu hurafeleri de kafandan sil, stresin seni yanlış yönetiyor.. bu kadar uzun yazmazdım ama seni nasıl ikna ederim ya da ikna oldun mu bilmiyorum ama 😂😂😂

Back