Arkadaşlar 15-18ay bedenli özel günde giyebileceğimiz uygun fiyatlı kombin elbiseler arıyorum.
Benim aklımda Saks mavisi pantalon ve gömlek,hırka var...yada sizin elinizde olan şık bir kombin olabilir.
Siyah takım elbisemiz var,siyah renk dışında alternatif arıyorum.Açık gri takım elbise de olabilir..
önümüzdeki günlerde nişan,düğün dernek bu aralar çok var
Ayrıca siyah 21 no nike,puma yada adidas ayakkabı arıyorum.
Kırmızı renkli,mavi renkli kravat yada papyona da ihtiyacımız var :26:
Şmdiden ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim.
BENDEKİ KOMBİN BU ŞEKİLDE. 2 DEFA GİYİLDİ. TERTEMİZDİR.
Arkadaşlar 15-18ay bedenli özel günde giyebileceğimiz uygun fiyatlı kombin elbiseler arıyorum.
Benim aklımda Saks mavisi pantalon ve gömlek,hırka var...yada sizin elinizde olan şık bir kombin olabilir.
Siyah takım elbisemiz var,siyah renk dışında alternatif arıyorum.Açık gri takım elbise de olabilir..
BENDEKİ KOMBİN BU ŞEKİLDE. 2 DEFA GİYİLDİ. TERTEMİZDİR.
Eki Görüntüle 1038150
Canım bu kombin kaç yaşa uygun ve fiyatı nedir benimde oğlum 16 aylık benimde şık kombinlere ihtiyacım var
Canım bu kombin kaç yaşa uygun ve fiyatı nedir benimde oğlum 16 aylık benimde şık kombinlere ihtiyacım var
12-18 AY CANIM. (ZAYIF BİR ÇOCUKSA DAHA FAZLA DA GİYER) 25 TL. TOPLAM FİYAT CANIM.
eylülüm çok teşekkür ederim ama ben uzun kollu kombin arıyorum.
12-18 AY CANIM.
Ozaman bize küçük gelebilir canım bu yada şuan için tam iyi gelir fiyat nedir birde kombin derken pantolon gömlek pantolon askısı ve papyon dahil mi
Ozaman bize küçük gelebilir canım bu yada şuan için tam iyi gelir fiyat nedir birde kombin derken pantolon gömlek pantolon askısı ve papyon dahil mi
12-18 AY CANIM. (ZAYIF BİR ÇOCUKSA DAHA FAZLA DA GİYER) 25 TL. TOPLAM FİYAT CANIM.
Çok güzelmiş çok beğendim fiyatıda çok uygun ama kilolu benim oğlum şuan 13,5 kg birazda uzun o yüzden olmayabilir ozaman
Çok güzelmiş çok beğendim fiyatıda çok uygun ama kilolu benim oğlum şuan 13,5 kg birazda uzun o yüzden olmayabilir ozaman
Bence de olmaz canım. Tam şimdi giyecek gibi. Çünkü 1,5 yaşında 13-14 kg iken ben giydirmiştim.
Bence de olmaz canım. Tam şimdi giyecek gibi. Çünkü 1,5 yaşında 13-14 kg iken ben giydirmiştim.
Tamam ozaman canım nasip bize uygun kıyafetleriniz olursa bana yazarsan sevinirim.
Eki Görüntüle 1038124
Eki Görüntüle 1038491 gömlek,pantolon,tshirt,şapka takım BABYÇİKO,18 ay canım,sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?