15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

evet sen 10. günü bekle bencede.sırayla bak bende tekrarını 11. gün yapacağım.

ay inşallah bu sefer silik de olsa çıkar bişeyler canım valla inan ki çok istiyorum şurda hepimiz güzel haberler verelim diye bayram yerine dönsün burası kutlayalım hepberaber allah'ım ne olur sen bizleri de gör duy bizleri boş çevirme hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

erkek infertilitesi canım.ama allahtan teseye falan gerek kalmadan buldular çemçükleride(eşiminin memleketinde öyle denirmiş spermlere banada söylemesi çok eğlenceli geldi) kocişim ameliyat olmaktan kurtuldu.sizin sorununuz neydi?

lansor canım eşinin problemi neydi yani sperm varmıydı önceden benim eşim azospermi ve şuan tedavideyiz eşim ilaç kullanıyo eğer hala çıkmazsa tese olcak

benim 2.gün transferi de ondan bana aslında 19 Mayıs dediler ama o gün tatil olur 18 inde yaptırabilirsin dediler şutarafagitti

benim bundan öncekiler 2. gün transferiydi 12 gün sonraya veriyolardı test gününü şimdiki yerde 4. gün transferi 10 gün sonraya verdiler... bence sana geç vermişler 16 sı olması lazımdı...

çok hoşmuş çemçük delikafadulden
bizde de erkek kaynaklı diye biliyorduk 2 milyondu sayı ama şimdi yapılan testte 35 milyon çıktı yani bi sorun kalmadı görünüyor ama bilmem işte testler mi yanlıştır sayı mı yükseldi CADIARZU

benim bundan öncekiler 2. gün transferiydi 12 gün sonraya veriyolardı test gününü şimdiki yerde 4. gün transferi 10 gün sonraya verdiler... bence sana geç vermişler 16 sı olması lazımdı...

ben zaten 16 sını bile bekleyemeyeceğim valla ya da en geç 16 sında kan testi yaptırırım

lansor canım eşinin problemi neydi yani sperm varmıydı önceden benim eşim azospermi ve şuan tedavideyiz eşim ilaç kullanıyo eğer hala çıkmazsa tese olcak

canım önce azospermi dediler bu azospermili durumla biz hiçbir tedavi olmadan 2.5 yıl geçirdik.sonra burada bir k.doğum uzmanı bize kadanların meme kanseri tedavisinde kullandıkları bir ilaç önerdi.saçma gelsede bir umut kullandık ama ben hiçkimseye tavsiye edemem sonuçta kanser ilacı.sonra tedaviye başladığımızda %30 hareketli spermin olduğunu öğrendik yumurta toplama günü once normal koşullarda bir alıp bakalım bulamazsak teseye alacağız demişlerdi.bulmuşlar allaha şükür gerek kalmadı teseye.

eeeee bu sayıyla siz çok ara vermeden birde kardeş yaparsınız artık bebişe:lepi: :CüvCüv:

eeeee bu sayıyla siz çok ara vermeden birde kardeş yaparsınız artık bebişe:lepi: :CüvCüv:

ağzından bal damlıyor valla eğer ki tutar da ikiz olmazsa bu sefer hiç korunmayacağım isterse hemen olsun ben ikiz istiyorum zaten yani bir kardeşi olsun çok istiyorum yavrumun...:ecrin_bebek:(bi taneyi bulduk da kardeşi düşünüyoruz ama hayal etmek bile çok güzel)

ansor sen şu keçiboynuzu ve havuç suyu kürlerini uyguluyor musun eğer ki uygulamıyorsanız ben şiddetle tavsiye ederim biz 4-5 aydır yapıyorduk ve sonuç belki de ondandır yani

kızlar bısey sorucam sıze.... 2.gun 4gun. transferı falan dıyorsunuz ona gorede test gunu falan.... neden herkezın ayrı anlamadım benım yumurtalar 30 nısanda toplandı 2mayısta transfer yapıldı 15 mayıs testgunu dedıler..

bende kesin hepsi tutmuşlar gibi üçüz bebek arabalarına baktım geçen gün.gerçi tutsada bende onları taşıyabilecek vücut ta yok oda ayrı mesele.birde oturup ya dr. birini yada ikisini almamız gerek derse ne yaparım ben diye düşündüm.doğmamış bebeğe don dikmek diyorlar bizim yaptığımıza......

Kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Ben de ilk defa tedavi oldum bu ay, 5 mayısta transferim oldu, bugün 7. günüm, 3 adet embriyo transfer etmişlerdi iyi kalite, bugün testte açık pembe 2. çizgiyi gördüm, sanırım tutunma var, inşallah annelerini hiç bırakmazlar :)

ansor sen şu keçiboynuzu ve havuç suyu kürlerini uyguluyor musun eğer ki uygulamıyorsanız ben şiddetle tavsiye ederim biz 4-5 aydır yapıyorduk ve sonuç belki de ondandır yani
canım benim koca bir garip.olmadık kanser ilaçları içtide bir kür yaptıramadım adama.ilaç formunda değilya inanmıyor işe yarayacağına.....

canım yumurta toplama ile transfer günü arasında 5 ve üzeri gün olunca bu transferlerin daha iyi olduğu ve sonucun daha çabuk çıkacağını söylüyor dr.lar.5 gün boyunca dışarıda yaşamayı başarabilen embriyo içeride daha çabuk tutunuyormuş.

tabiki alırız canım.aramıza hoşgeldina.s. çok sevindim senin adına bu günden görüldüyse tutunmuştur o zaman

delikafaduldenhihoyyyt tebrikler hoşgeldin aramıza...
Allah kucağına almayı da nasip etsin ne kadar çabuk görmişsün 5. gün transfer miydi? seninkiler ikiz galiba bu kadar çabuk göründüğüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…