15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Allah kavuştursun...ee nasıl oldu peki izinli mi geldi örnek vermeye "komtanım ben müsadenizle bi gidip sperm verip geliyim" nerde askerlik yapıyo?

canım askerliği istanbula çıktı şansımıza zaten artık istanbulda yaptıralım diyorduk.. doktor oldugu için normal mesai sattlerinde askeriyede çok önemli şeylerdede rahat izin alıyor bütün aşamalara birlikte gittik sorun çıkmadı allahtan dediğin gibi yinede korktk tam sperm zamanı izin alamazsa diye oda şansımıza cumartesiydi...

ay çok patavatsızmış insan isyan eytmemek için zor tutuyor kendini onarın niye oluyoda diyeee.. allahım güç versin büyük sınavlardan geçiyoruzzz

ay çok patavatsızmış insan isyan eytmemek için zor tutuyor kendini onarın niye oluyoda diyeee.. allahım güç versin büyük sınavlardan geçiyoruzzz

evet bu sınavların sonundada inşallah büyük ödülümüzü alacağız kucağımıza.herkezinki değerlidir tabiki ama bizimkiler daha bir değerli olacaklar.......

lansor canım bu arkadaşın senin durumunu biliyormuydu?? eğer öyleyse çok ayıp etmiş valla ben olsam bir güzel ağzının payını verirdim...ne kadar düşüncesizlik...inaşllah canım biz de bu sınavdan başarı ile çıkacağız Allah büyük

evet bu sınavların sonundada inşallah büyük ödülümüzü alacağız kucağımıza.herkezinki değerlidir tabiki ama bizimkiler daha bir değerli olacaklar.......

aminn inşallahhh... degerli olmazmı bikere çok pahalılarkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tabiki biliyor üst kat komşum çalışma arkadaşım. en küçük ayrıntısına kadar biliyor malesef.tek o değil ki çevremdeki birçok insan yapıyor bunu. sanırım ben hayata mutlu gözlerle bakıyorum diye hiçbirşeye alınmıyorum üzülmüyorum sanıyorlar.hepsini allaha havale ediyorummmm

ben doktora sormuştum sigara konusunu bırakman tabi iii olur demişti başka bir doktorr::
biz size bas ba stres yok derken sigara yı bırak ve strese gir diyemeyizz ama azalt az içmeye çalış demişti ve bende b.ir sigara keşfettim ve doktoruma sordumm kentin en ligt olanı zifir 1 nikotin o.1 karbonmonoksit 1 yani diğer sigaralarda bu oranlarr 10 larda geizyorr.bunun bi sakıncası omas az içtiğin sürece demişti bırakamayan arkadaşlar en azından bu sigarayı içinn zaten içmemiş gibi oluyosunz bişey gelmiyorrr

ben kimseye söylemedim söylemicemde soranlara düşünmüyoruz diyip geçiştiriyorum..kusura bakma ama arkadaşında ne arkadaşmışş tabi o yaşamıyor yaa bunları..kötükedihüso

ben kimseye söylemedim söylemicemde soranlara düşünmüyoruz diyip geçiştiriyorum..kusura bakma ama arkadaşında ne arkadaşmışş tabi o yaşamıyor yaa bunları..kötükedihüso

önce duyunca üzülüyorsun ama sonra onun terbiyesizliği adam sende deyip geçiyorsun kafaya takmaya başlarsan sonu yok bunun çünkü.temmuzda 7. yılımıza gireceğiz artık kimsede düşünmüyoruz lafına inanmıyor zaten.

hangisiymiş o acaba?

:roflol: benim eşim de hiç olmazsa ikiz olsun da ucuza gelsin kar edelim biraz diyor delikafadulden

aynen hana
benimkide ikiz olsun cok istiyor
bende diyorum olursa hayirlisi olsun once ama olursa ben nasil bakabilirim bizim burda kimsemiz yok
boyle dedim diye kiziyor sen istemiyorsun diye
lansor17
arkadasinda ne kadar dusuncesizmis ya
birde oturup agliyor senin yaninda
daha hic boyle biriyle karsilasmadim
kesin agzimdan kalbini kiracak bir kelime cikabilirdi
yani kadinlar olan cocuklarinin arkasina baska istemediklerini dile getiriyorlar
o da normal yani

bize artık kimse bişey sormuyor tedaviyi bilenler nasıl gittiğini soruyor o kadar...soran olursa da çok istiyoruz diyorum bişey diyemiyorlar....

bizde öyleydik söylemiyoduk ama çalıştıgımız hastaneden sürekli izin alınca söyledik artık tüm hastane biliyorrr...

hanacım adı kentt beyaaz

yaa insanlar çok düşüncesiz bu konuda yaşamayan bilemes benimde bir arkadaşım hamile kaldı doktor erkek demiş yanımda bir ağlamadığı kaldı kız istiyormuşş...bende dedim ki dua et ki verdi sana bu evladı ya vermeseydiii ama o hala takılmıştı kız da kızz ben yürüyemezken o koşamıyorum diye ağlıyordu çok sinirlenmiştimm en aznından benim yanımda yapmaaa odadan fırladım çıktım ve sonra bu onuda hiç konuşmadım onla

oooooo o kadar çok örnek varki bu konuda hiiiiiççç kaale almamak lazım öylelerini.böyle şeyleri söyleyenler küçük beyinliler.söyleseler neeee söylemeseler neeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…