- Konu Sahibi firstNimbus
-
Allah kavuştursun...ee nasıl oldu peki izinli mi geldi örnek vermeye "komtanım ben müsadenizle bi gidip sperm verip geliyim" nerde askerlik yapıyo?
evet ya geçenlerde bir arkadaşım ki kendisi zaten birkaç ay sonra hamile kalmayı planlıyordu neden bu ay kalmış daha bir iki ay daha sonra olmalıymış diye yanımda ağladı yaaaa. düşünebiliyormusun benim yanımda......
ay çok patavatsızmış insan isyan eytmemek için zor tutuyor kendini onarın niye oluyoda diyeee.. allahım güç versin büyük sınavlardan geçiyoruzzz
evet bu sınavların sonundada inşallah büyük ödülümüzü alacağız kucağımıza.herkezinki değerlidir tabiki ama bizimkiler daha bir değerli olacaklar.......
aminn inşallahhh... degerli olmazmı bikere çok pahalılarkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aminn inşallahhh... degerli olmazmı bikere çok pahalılarkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok iyi yapmışsın bir de ben bırakabilsem bırakanlara hayranlık duyuyorum... ama hamile kaldığımı öğreneyim inşallah bir tane bile içmeyeceğim büyük konuşmuyum yine de ama bu konuda kararlıyım
:roflol: benim eşim de hiç olmazsa ikiz olsun da ucuza gelsin kar edelim biraz diyor delikafadulden
tabiki biliyor üst kat komşum çalışma arkadaşım. en küçük ayrıntısına kadar biliyor malesef.tek o değil ki çevremdeki birçok insan yapıyor bunu. sanırım ben hayata mutlu gözlerle bakıyorum diye hiçbirşeye alınmıyorum üzülmüyorum sanıyorlar.hepsini allaha havale ediyorummmm
ben kimseye söylemedim söylemicemde soranlara düşünmüyoruz diyip geçiştiriyorum..kusura bakma ama arkadaşında ne arkadaşmışş tabi o yaşamıyor yaa bunları..kötükedihüso
ben doktora sormuştum sigara konusunu bırakman tabi iii olur demişti başka bir doktorr::
biz size bas ba stres yok derken sigara yı bırak ve strese gir diyemeyizz ama azalt az içmeye çalış demişti ve bende b.ir sigara keşfettim ve doktoruma sordumm kentin en ligt olanı zifir 1 nikotin o.1 karbonmonoksit 1 yani diğer sigaralarda bu oranlarr 10 larda geizyorr.bunun bi sakıncası omas az içtiğin sürece demişti bırakamayan arkadaşlar en azından bu sigarayı içinn zaten içmemiş gibi oluyosunz bişey gelmiyorrr
:roflol: benim eşim de hiç olmazsa ikiz olsun da ucuza gelsin kar edelim biraz diyor delikafadulden
ay evet onu benim eşimde diyo % 50 karda oluruz diyosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
önce duyunca üzülüyorsun ama sonra onun terbiyesizliği adam sende deyip geçiyorsun kafaya takmaya başlarsan sonu yok bunun çünkü.temmuzda 7. yılımıza gireceğiz artık kimsede düşünmüyoruz lafına inanmıyor zaten.
ben kimseye söylemedim söylemicemde soranlara düşünmüyoruz diyip geçiştiriyorum..kusura bakma ama arkadaşında ne arkadaşmışş tabi o yaşamıyor yaa bunları..kötükedihüso
hanacım adı kentt beyaaz
yaa insanlar çok düşüncesiz bu konuda yaşamayan bilemes benimde bir arkadaşım hamile kaldı doktor erkek demiş yanımda bir ağlamadığı kaldı kız istiyormuşş...bende dedim ki dua et ki verdi sana bu evladı ya vermeseydiii ama o hala takılmıştı kız da kızz ben yürüyemezken o koşamıyorum diye ağlıyordu çok sinirlenmiştimm en aznından benim yanımda yapmaaa odadan fırladım çıktım ve sonra bu onuda hiç konuşmadım onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?